• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loose Rag & Special Guests @ Αφανείς το Σάββατο 22/5

Θα προτιμούσα για guest τον Λαζάνη...αλλά καλοί είναι και οι Πιάτα, για τον Σπύρο δεν λέω...δεν έχει καμμία δουλειά μαζί σας, αυτός είναι φτασμένος!!!!! ;)

Ατυχώς Σάββατο δεν κουνιέμαι από το χωριό μου...οπότε περιμένω τα videάκια...καλά να περάσετε όλοι!

marathon είπε:
Θα προτιμούσα για guest τον Λαζάνη...αλλά καλοί είναι και οι Πιάτα, για τον Σπύρο δεν λέω...δεν έχει καμμία δουλειά μαζί σας, αυτός είναι φτασμένος!!!!! ;)

Ατυχώς Σάββατο δεν κουνιέμαι από το χωριό μου...οπότε περιμένω τα videάκια...καλά να περάσετε όλοι!
Λέω και 'γω που χάθηκε και δεν εμφανίστηκε τόση ώρα?.

marathon είπε:
Οι διεργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει (είναι απίστευτο πόσο ίδια σκεφτόμαστε) αλλά είναι δύσκολοι οι συμβατικοί όροι συνεργασίας με μεγάλα αστέρια του εξωτερικού.

Ευελπιστούμε να σας εκπλήξουμε ευχάριστα στο άμεσο μέλλον.

Ατυχώς Σάββατο δεν κουνιέμαι από το χωριό μου...
Σε ευχαριστούμε φίλε μας.

audiokostas είπε:
αλλά είναι δύσκολοι οι συμβατικοί όροι συνεργασίας με μεγάλα αστέρια του εξωτερικού.
Πές του ότι είσαι Modulator στο Noiz και θα αφήνεις τα μηνύματα του χωρίς να τα κλειδώνει ο Alchemist συνέχεια

Λέω και 'γω που χάθηκε και δεν εμφανίστηκε τόση ώρα?.
Έχουμε και εξωτερικές εργασίες κύριος....

SpyrosCh είπε:
και..Κύριο?!? Μάριε, δεν με θυμάσαι? :P :P
Και βέβαια σε θυμάμαι, ρε συ! :)

Το "κύριος" δεν το εννοούσα τόσο formal, αλλά έχεις δίκιο για την ένσταση μάλλον... Κι εγώ αν έβλεπα "κύριος + το επώνυμό μου" παίζει να ανατρίχιαζα μια ψιλή... ;D

Επανορθώνω:

Κυρίες και κύριοι, ο φίλτατος Σπύρος! Φίλτατε Σπύρο, οι κυρίες και κύριοι!

marathon είπε:
Έχουμε και εξωτερικές εργασίες κύριος....
Να σε δω πάνω σε ρημαδόπαπο να κάνεις delivery με φραπόγαλο στο αριστερό και βάζω το γκρουπ να παίζει μπόσα νόβα για τέταρτο ολόκληρο απνευστί. ΤΕΛΟΣ.

marathon είπε:
Ατυχώς Σάββατο δεν κουνιέμαι από το χωριό μου...

Σε ευχαριστούμε φίλε μας.
moyaxaxaxa! ;D ;D ;D ;D ;D

Να σε δω πάνω σε ρημαδόπαπο να κάνεις delivery με φραπόγαλο στο αριστερό και βάζω το γκρουπ να παίζει μπόσα νόβα για τέταρτο ολόκληρο απνευστί. ΤΕΛΟΣ.
μπα, μαλλον με ρημαδομπεμβε θα ταλαιπωρει κανεναν πωλητη χρωματος και θα τον σφυροκοπει με ερωτησεις........! :P

παντως χωρις τον μαραθον, τιποτα δεν θα ναι ιδιο!

δεν θα εχουμε κανεναν να μας πει παλιγια τον τζεφμπεκ, το αιπαντ και τις γκιπσον....! :P

κοινως αυτη τη φορα θα...διασκεδασουμε πραγματι!! :P

audiokostas είπε:
Αντί ρημαδόπαπο βάλε BMW και έπεσες μέσα...παλιοκατάσταση... ;D

μπα, μαλλον με ρημαδομπεμβε θα ταλαιπωρει κανεναν πωλητη χρωματος και θα τον σφυροκοπει με ερωτησεις........! :P
Να και κάποιος που με ξέρει... ;)

Σιγά μην μπορεί ο drummer σου να παίξει μποσανόβες...θα έχει αυτοκτονήσει στο πρώτο λεπτό...οι άλλοι μπορούν

δεν θα εχουμε κανεναν να μας πει παλιγια τον τζεφμπεκ, το αιπαντ και τις γκιπσον....! :P
Εσείς με προκαλείτε...άσε που έχω δώσει τα γραπτά μου στον Νέστωρα ;)

BigAlejandro είπε:
moyaxaxaxa! ;D ;D ;D ;D ;D

Mη μου στεναχωρείτε τον Ανέστη, προχτές μ' έφερε στο σπίτι μου με μεγάλη ασφάλεια (ενώ συναντήσαμε τρακαρίσματα λόγω ολισθηρότητας), παρεκλίνοντας του δρόμου του.

Nestoras είπε:
Mη μου στεναχωρείτε τον Ανέστη, προχτές μ' έφερε στο σπίτι μου με μεγάλη ασφάλεια (ενώ συναντήσαμε τρακαρίσματα λόγω ολισθηρότητας), παρεκλίνοντας του δρόμου του.
σιγα!

αν η ασφαλεια ειναι το ζητουμενο, σε εφερνα και εγω! :)

(οχι τιποτα, μπας και παρουμε και τιποτα ευσημα εδω μεσα γιατι απο εκει που πρεπει δεν το βλεπω.... :P :P)

BigAlejandro είπε:
σιγα!

αν η ασφαλεια ειναι το ζητουμενο, σε εφερνα και εγω! :)

(οχι τιποτα, μπας και παρουμε και τιποτα ευσημα εδω μεσα γιατι απο εκει που πρεπει δεν το βλεπω.... :P :P)
Θες να σε παραπέμψω στη διθυραμβική κριτική μου για το κομμάτι σου?

marathon είπε:
Σιγά μην μπορεί ο drummer σου να παίξει μποσανόβες...θα έχει αυτοκτονήσει στο πρώτο λεπτό...
Και αν όχι αυτός, σίγουρα οι παρευρισκόμενοι.....

Αγόρασε σκύλο  :P

'Ολα εν ευθέτω ........  ;)

Nestoras είπε:
Mη μου στεναχωρείτε τον Ανέστη,...
Σιγά μην με στεναχωρούν...που να ξέρουν τα παλιόπαιδα από μεροκάματο... Μπορείς να με εκπροσωπήσεις το Σάββατο για να μην γκρινιάζει ο Κώστας plz?

Nestoras είπε:
Θες να σε παραπέμψω στη διθυραμβική κριτική μου για το κομμάτι σου?
ευσημα ζητησα!

οχι υπερβολες! ;D

Το τελευταίο τέταρτο που διαβάζω το ποστ, έχω λιώσει στα γέλια...

audiokostas είπε:
[...]είναι απίστευτο πόσο ίδια σκεφτόμαστε[...]
Αυτό το λες στον marathon έτσι?? Πρόσεξε τι λες... Ειδικά σε έναν διαφημιστή... Κάποια στιγμή μπορεί να το εκμεταλλευτεί!!!

funky_bassman είπε:
Αυτό το λες στον marathon έτσι?? Πρόσεξε τι λες...
Eσείς να καταλάβετε τι κουμάσι είναι...αφού σκέφτεται το ίδιο με ένα διαφημιστή...

marathon είπε:
Mα αγόρι μου, αντί να αγοράσεις καινούργια γουρούνα, αγόρασε το Noiz!!!!!!
σωστα!

πως δεν το σκεφτηκα!

αν το κανω παντως, το πρωτο πραγμα που θα απαγορευτει, θα ναι ο τζεφμπεκ!

(δεν ξερω αν το εχεις προσεξεις, αλλα ειναι σαν το τσακνηςμαχαιριτσας, μια λεξη! :P)

και θα ορισω και τους δικους μου μοντς που ολη μερα θα σπαμαρουν σε ολα τα θεματα για το ποσο ωραιος τυπος ειμαι.....! :P :P :P :P

funky_bassman είπε:
Το τελευταίο τέταρτο που διαβάζω το ποστ, έχω λιώσει στα γέλια...
Έχω κι' άλλο. :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back