- Πόντοι
- 36
Καλά όλα τ άλλα... αυτό πότε έγινε;BigAlejandro είπε:περιπολικα με μανιασμενους αστυφυλακες,
Άψογη βραδιά! Συγχαρητήρια σε όλους!

Καλά όλα τ άλλα... αυτό πότε έγινε;BigAlejandro είπε:περιπολικα με μανιασμενους αστυφυλακες,
Είσαι σίγουρος? γιατί κάπου την πήρε το μάτι μου στην αποθηκούλα αφότου έφυγες!BigAlejandro είπε:p.s. εχω στα χερια μου μια υπογεγραμμενη αφισα απο καποιους απο τους συντελεστες του λαιβ!(συντομα πληροφοριες και λεπτομεριες στις αγγελιες![]()
![]()
![]()
)
αυτά ακριβώς!!!kultura είπε:Κι εγώ, αλλά και τα υπόλοιπα Πιάτα το ευχαριστηθήκαμε!
Ευχαριστούμε το Σπύρο, τον Αλεχάντρο, τους Λουζράγκ, και όλους τους παρόντες που συνέθεσαν μια συγκινητική ατμόσφαιρα! 8)
Wherever i lay my hat,that's my tip... ;DSpyrosCh είπε:ΕΝΤΙΤ: Hat-tip στον yann για την κάλυψη του γεγονότος!
Oxι,αυτο δεν το περιμενα,απο σενα οχι!!Ο Yann άοκνος φωτορεπόρτερ .... (καλά ρε συ, ένα κομμάτι παίζω με πένα και περίμενες να τραβήξεις φωτογραφία; )
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟOOOOOOOOOoooooooοοοοοοοοοoooh yeeh.....Τα περάσαμε όμορφα, ομορφα, όμορφα. ;D
Κανένα θύμα αλκοολτεστ δεν αναφέρθηκε. ;D
Tα περάσαμε όμορφα και ως εκ τούτου θα το ξανακάνουμε. Όπως έλεγε ο Bogard στη Καζαμπλάνκα: "Maybe not today, maybe not tomorrow, but soon ............."
Ίσως και για αυτό ήταν ωραίο.funky_bassman είπε:Ωραίο αλλά λίγο ρε αδέλφια....
1)audiokostas είπε:1) Με τους γνωστούς παππούδες σχεδόν το κλείσαμε το μαγαζί.
2) Κανένα θύμα αλκοολτεστ δεν αναφέρθηκε. ;D
απο τομαν τα εχει παραγγειλει??Nestoras είπε:1)
2) Εμ βέβαια, ακόμα περιμένουμε τα σφηνάκια.