• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Loose Rag & Special Guests @ Αφανείς το Σάββατο 22/5

πολύ το φχαρστήθηκα! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

θα χαρώ να τα ξαναπούμε - με το καλό στο επόμενο!

BigAlejandro είπε:
περιπολικα με μανιασμενους αστυφυλακες,
Καλά όλα τ άλλα... αυτό πότε έγινε;

Άψογη βραδιά! Συγχαρητήρια σε όλους! :)

μια φορα στις εντεκα παρα κατι που ηρθαν οταν επαιζαν τα πιατα και μας ζητησαν να ριξουμε λιγο τις εντασεις γιατι εχει κανει παραπονα καποιος απο την γειτονια και αλλη μια φορα καπου στις δωδεκα παρα εικοσι που επαιζαν οι ενδοξοι πουροκερς και ειπαν πως ΠΡΕΠΕΙ να σταματησει η μουσικη γιατι το επομενο βημα θα ναι να παρουν καποιον στο αυτοφορο.......!!! :D :D :D

χαχαχα!!!

του αξιζει! :P :P :P :P

τελικα χρησιμοποιησα τα κοννε μου και εμαθα πως παραπονα εκαναν οι κατοικοι της...κυψελης, γιατι το ταμπουρο ενοχλουσε λιγο!

ακομα στο θησειο ετριζαν τα πιατικα μιας κυριουλας απο την μποτα.......!!! :P :P :P

σκεφτομουν να τους αφησω να περασουν και οταν φτασουν στην σκηνη να φωναξω ''ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ....!!!!'' :P :P

(αυτα αν μιλαμε για τον ντραμερ των λουζραγκ!

γιατι απο τα πιατα ολη την φασαρια την εκανε αυτος ο παλιοκουλτουρας με το πριμα του!

αφου την πρωτη φορα η αστυνομια ηρθε και μας ειπε πως δεν ειναι σωστο να γδερνουμε τις γατουλες ζωντανες....)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
πολυ ομορφη βραδια.

Μπραβο σε ολα τα παιδια που επαιξαν και στα παιδια που παρεβρεθηκαν!

Τα λεμε στο επομενο :)

Γουσταρω:

(με σειρα εμφανισεως)

Σπυρο Χαρμανη,

γιατι εχει ψυχη!(και γιατι εχω πλεον και το cd του! ;D)

Ατιθασα Πιατα,

γιατι "βγαζουνε ενεργεια",(τυφλα να'χει η γκουαρανα) και εχουνε και μπασισταρα.

Και παιζουνε κατ'ευθειαν δικα τους κομματια!! 8) 8) 8)

Loose Rag,

Γιατι ειναι περισσοτερο χαϊ ροκ παρα νταγκλα μπλουζ,

ή ο σωστος συνδιασμος των δυο! 8) 8) 8)

Big Alejandro,

γιατι ειναι υπευθυνος για την ολη επιτυχια,οπως καταλαβα! 8) 8) 8)

Φωτο 1:

Σπυρος Χαρμανης με ενισχυσεις!

- 2:

Λα Ατιθασα Πιατα!

- 3:

Loose Rag!

- 4:

Που'σαι Superfunk να δεις "πενατο"... ;D

- 5:Τι ν'αντεξει το μπασσο...εβγαλε καπνους στο τελος...

DSC03347edited.JPG

DSC03364edited.JPG

DSC03412edited.JPG

DSC03410edited.JPG

DSC03390editededited.JPG

χαιρετε και απο μενα!

χτες το πρωι σκεφτομουν να ερθω να σας ακουσω και λες κ το ξερε ο διάολος με καλεί ο αλεχανδρο να κάνω την ηχοληψία γιατι ο ηχολήπτης του μαγαζιού δεν θα μπορούσε να μείνει για τη συναυλία.  αμα σε θελει η !@#$% η τύχη τελικά  ;D .

χαρηκα που ημουν σε νοιζοφωλιά (αυτο σημαινει πάρα πολλά.ξερεις οτι ολοι οσοι ηταν εκεί ήξεραν να ακούνε μουσική-παίξιμο και δεν ηρθαν για να μιλησουν για τον εκμαυλισμό τον γουκιτοκι στην Β.Κορέα ).

μερικά σχόλια για τα σχήματα!

Σπύρος- με το ειπες οτι έσπασε ο υμένας μεταμορφώθηκες σε J.cocker ! απολαυσα την απλότητα

Ατίθασα πιάτα.-  Πριν παίξετε απλα ηξερα οτι παιζετε κάτι φανκοειδές. εμεινα μαλακας με το δέσιμο σας-τη θεατρικότητα σας (ειδικα  ο μπασίστας!) και το γεγονός οτι δεν αφήσατε κενο χρόνο στα ενδιάμεσα μένοντας μουγκοι.πολυ Σπυριδούλα σε updated version!

Loose Rags -Δέσιμο σε επίπεδα κόλλας στιγμής .  ταμπουροθυσίες  στον θεό Remo :P .επιανα τον εαυτό μου να ταξιδεύει καπου στο Νότο παρέα με καλαμποκοουσικάκι.

Ελπίζω να σας ξανακούσω όλους σύντομα!

Υ.Γ  ελπίζω να παραδοθηκε σωστά το έργο σας στα αυτιά του κοινού  (ειχαμε και κάποια ζόρια με τον εξοπλισμό και με την εργονομία του)

keyb' goin'

Ηρθα...ηπια...μιλησα με φιλους του Νοιζ..ακουσα ομορφες μουσικες..δυνατα παιξιματα..μπολικα πρασινα...

Το ευχαριστηθηκα ! Να ειστε ολοι καλα!! ;D ;D ;D

BigAlejandro είπε:
p.s. εχω στα χερια μου μια υπογεγραμμενη αφισα απο καποιους απο τους συντελεστες του λαιβ!(συντομα πληροφοριες και λεπτομεριες στις αγγελιες :P :P :P :P)
Είσαι σίγουρος? γιατί κάπου την πήρε το μάτι μου στην αποθηκούλα αφότου έφυγες!

Ήταν υπέροχα, BigAlejandro & Korgy & Ατίθασα Πιάτα & Loose Rag & gregg & kultura & Audiokostas = WIN

νοιζοφωλιά όπως είπε και ο Korgy  ;D ;D

Ευχαριστούμε θερμά όσους ήρθαν και λυπόμαστε ταυτόχρονα όσους ήρθαν πάλι :P

ΕΝΤΙΤ: Hat-tip στον yann για την κάλυψη του γεγονότος!

Κι εγώ, αλλά και τα υπόλοιπα Πιάτα το ευχαριστηθήκαμε!

Ευχαριστούμε το Σπύρο, τον Αλεχάντρο, τους Λουζράγκ, και όλους τους παρόντες που συνέθεσαν μια συγκινητική ατμόσφαιρα! 8)

kultura είπε:
Κι εγώ, αλλά και τα υπόλοιπα Πιάτα το ευχαριστηθήκαμε!

Ευχαριστούμε το Σπύρο, τον Αλεχάντρο, τους Λουζράγκ, και όλους τους παρόντες που συνέθεσαν μια συγκινητική ατμόσφαιρα! 8)
αυτά ακριβώς!!!

+ένα μεγάλο μπράβο στον υπέροχο bluesman gregg!!! :)

Τα περάσαμε όμορφα, ομορφα, όμορφα. ;D

Ο Σπύρος πολύ καλός (η συλλογική Νοιζική ερμηνεία του Waits μερικοί είπανε ότι ήταν η κορυφαία στιγμή χθές) αν και ψαχνόντουσαν στην κονσόλα λίγο για τον ήχο του (λογικό).

Τα Πιάτα νεανική, φρέσκια και γκρουβάτη μπάντα. Μου άρεσαν πολύ.

Εμείς το διασκεδάσαμε. Πρασινάδες ναι, πολύ καλές στιγμές ναι, κάποια μικρομπερδέματα αλλά όλα μια hara και οn schedule. Δυστυχώς η μπάντα παίζει στο 11  :-\.  Άλλες φορές επειδή δεν μπορεί να κάνει αλλιώς, άλλες φορές επειδή δεν θέλει να κάνει αλλιώς.............. 8)

Ο ΜεγαΑλέξανδρος παγίως αγχωμένος αλλά άριστος οικοδεσπότης και τον ευχαριστούμε. Όπως και τα πολύ φιλικά παιδιά του bar.

Ο Yann άοκνος φωτορεπόρτερ .... (καλά ρε συ, ένα κομμάτι παίζω με πένα και περίμενες να τραβήξεις φωτογραφία; )

Πολλά από τα παιδιά του Noiz εκεί και και τους ευχαρίστησα πολλάκις κατ ιδίαν (τους περισσότερους αν όχι όλους) και το ξανακάνω και δημοσίως.

Ήσασταν όλοι υπέροχοι.

Με τους γνωστούς παππούδες σχεδόν το κλείσαμε το μαγαζί. ;)

Κανένα θύμα αλκοολτεστ δεν αναφέρθηκε. ;D

Tα περάσαμε όμορφα και ως εκ τούτου θα το ξανακάνουμε. Όπως έλεγε ο Bogard στη Καζαμπλάνκα: "Maybe not today, maybe not tomorrow, but soon ............."

SpyrosCh είπε:
ΕΝΤΙΤ: Hat-tip στον yann για την κάλυψη του γεγονότος!
Wherever i lay my hat,that's my tip... ;D

Ο Yann άοκνος φωτορεπόρτερ .... (καλά ρε συ, ένα κομμάτι παίζω με πένα και περίμενες να τραβήξεις φωτογραφία; )
Oxι,αυτο δεν το περιμενα,απο σενα οχι!! :o  8) :-*

Αυτο ειναι αληθινοτατο φωτορεπορταζ! 8)

Τα περάσαμε όμορφα, ομορφα, όμορφα. ;D

Κανένα θύμα αλκοολτεστ δεν αναφέρθηκε. ;D

Tα περάσαμε όμορφα και ως εκ τούτου θα το ξανακάνουμε. Όπως έλεγε ο Bogard στη Καζαμπλάνκα: "Maybe not today, maybe not tomorrow, but soon ............."
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟOOOOOOOOOoooooooοοοοοοοοοoooh yeeh..... :)

funky_bassman είπε:
Ωραίο αλλά λίγο ρε αδέλφια....
Ίσως και για αυτό ήταν ωραίο. ;)

Από την άλλη δεν θα τα βάζαμε και με τον νόμο ............ πάλι.  8)

Συγχαρητήρια γκάιζζζ! Φαίνεται ότι περάσατε χάρμα.

Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν ήρθα κι έχασα. Στο επόμενο. ;)

Ρίχνω την βόμβα και περιμένω... Έρχεται και live ΕΝΟΧΟΙ... Θα ανακοινώσουμε μέρος και ημερομηνία συντόμως!!!

audiokostas είπε:
1) Με τους γνωστούς παππούδες σχεδόν το κλείσαμε το μαγαζί. ;)

2) Κανένα θύμα αλκοολτεστ δεν αναφέρθηκε. ;D
1) :)

2) Εμ βέβαια, ακόμα περιμένουμε τα σφηνάκια.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back