- Πόντοι
- 38
genius μου,απλα απο περιεργεια,υπαρχει κατι αντιστοιχο με την m13 αλλα να εχει μονο τα "wet" εφε της m13 χωρις δηλαδη τα overdrive-fuzz-distortion κτλ και να λειτουργει στα ποδια σου σαν ..πεταλι;
έτσι λειτουργώ εγώ τη Μ9, αλλά το "σαν...πετάλι" ικανοποιείται μάλλον από το Μ5.takis είπε:genius μου,απλα απο περιεργεια,υπαρχει κατι αντιστοιχο με την m13 αλλα να εχει μονο τα "wet" εφε της m13 χωρις δηλαδη τα overdrive-fuzz-distortion κτλ και να λειτουργει στα ποδια σου σαν ..πεταλι;
χαχαχα..και εμενα ετσι μου βγαινει ρε..blue είπε:(οφτόπικ : στον κόσμο που ζω η Μ13 και η Μ9 είναι θηλυκά, ενώ το Μ5 ειναι ουδέτερο ;D)
ναι με ενοχλεί, αλλά περισσότερο με ενοχλεί που δεν μπορώ να βάλω όνομα στα presets μου.takis είπε:στην m9 δεν σε ενοχλει λιγο που εχεις μονο μια οθονη για ολα;και αν ειχα διαβασει καλα για να εχεις tuner στην m9 πρεπει να το πατας συνεχομενα οσο κουρδιζεις;
Δεν έχω ιδέα. :-\blue είπε:Ρε συ TGL δεν είχε βγει ένας εξωτερικός κοντρόλες για τη Μ9 για να χειρίζεσαι το λουπερ χωρίς να χρειάζεται να βλαστημάς?
e;isai άσχετωσ. Εψαξα λίγο και βρήκα οτι το looper μπορεί να ελεγχθεί μέσω midi controller (μετά είδα κάτι που λένε για bugs κλπ κλπ κλπ κλπ και πέθανα). Ουφ.The Genius Loci είπε:Δεν έχω ιδέα. :-\
Δεν υπάρχει "σωστό" και "λάθος". Πριν εφευρεθούν οι λούπες, επί καμιά 30ριά-40ριά χρόνια όλοι έβαζαν τα delays και echoes μπροστά από ενισχυτές που "βρώμιζαν" φυσικά, και τα αποτελέσματα τα ακούμε κάθε μέρα στα πιο επιτυχημένα (ή και λιγότερο επιτυχημένα) tracks της εποχής. Για το σκοπό του, πιθανόν να πάρει καλύτερα αποτελέσματα με την αλλαγή της σειράς που λες, καθώς επιτρέπει να ακουστεί το ΜΕΓΑΛΟ gain διαφορετικά και κατά τους περισσότερους, καλύτερα.Superfunk είπε:Αν ο ενισχυτης σου ειναι βρωμικος και του βαλεις απο ΜΠΡΟΣΤΑ το delay ειναι απολυτα φυσικο να ακουγεται χαλια....το σωστο ειναι overdrive>delay οχι το αναποδο για αυτο αλλωστε βγηκαν και οι λουπες...
κατι ξεχασεςΠριν εφευρεθούν οι λούπες, επί καμιά 30ριά-40ριά χρόνια όλοι έβαζαν τα delays και echoes μπροστά από ενισχυτές που "βρώμιζαν" φυσικά
;DΠριν εφευρεθούν οι λούπες, επί καμιά 30ριά-40ριά χρόνια όλοι έβαζαν τα delays και echoes μπροστά από ενισχυτές που ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ οτι "βρώμιζαν" φυσικά...ΕΝΩ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΙ..