Γιατί ρε Πάρη... τσίπικο ναι, αλλά τη δουλειά του την κάνει... είναι πιο γερό απ'όσο φαίνεται.fleamail είπε:Δεν είμαι σίγουρος αν έχει συζητηθεί σε αυτό το thread, είναι και 30 σελίδες, αλλά τι expressions χρησιμοποιείτε στην m13 εκτός από το ψιλό απαράδεκτο της Line6?
Δοκίμασε ένα σπρευ επαφών με τεφλόν.BigAlejandro είπε:και εγω το σκεφτομαι τι θα κανω.
δεν ειναι οτι ειναι μη λειτουργικη ετσι οπως ειναι!
σκεφτομαι ειτε να την κρατησω και αν χειροτερεψει να την στειλω πισω, η καποια στιγμη να της αλλαξω ολα τα διακοπτακια εγω.
δηλαδη τι ακριβως κανεις?Stelios_Bo είπε:την εχω σε ρακ και την ελεγχω με skrydstrup sc-1.
άλλος ένας ομοιοπαθής...teflon γιατι; επειδή το δοκίμασες ή έχει κάποια εξτρα ιδιότητα απο τα κλασικα πχ wd 40;The Genius Loci είπε:Δοκίμασε ένα σπρευ επαφών με τεφλόν.
Το WD απλώς θα διώξει την υγρασία (ποια υγρασία?). Για επαφές υπάρχουν ειδικά σπρέυ που επικάθονται στις επιφάνειες.kaisos είπε:άλλος ένας ομοιοπαθής...teflon γιατι; επειδή το δοκίμασες ή έχει κάποια εξτρα ιδιότητα απο τα κλασικα πχ wd 40;
You're welcome mate.takis είπε:νεος χρηστης m13!απο το σαββατο τα νεοτερα που θα δοκιμαστει και σε προβα πριν το live!
thanks και για το φοβερο review genius...
Σίγουρα, έχει μερικά πολύ αξιόλογα distortion, εμένα μου άρεσε πολύ το Tube Driver και, στο mix, είχα καταφέρει να κάνω το Rat να ακούγεται σαν το vintage Rat που είχα τότε. Χωρίς ίχνος θορύβου όμως.takis είπε:o germino ειναι καθαρος χωρις λουπα...σε πρωτη φαση την πηρα για τα modulation effect αλλα μεσα στην μπαντα βλεπω αφου την μαθω,να μην εχω προβλημα ουτε με καποια απο τα drives-distortions...
αυτο εχω..The Genius Loci είπε:Βρες αν δεν έχεις και το expression pedal της Line6
με τετοιο ενισχυτη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να εχεις,ΕΙΔΙΚΑ μεσα στη μπαντα τα βρωμικα της Μ13 ειναι ταμαμ.takis είπε:o germino ειναι καθαρος χωρις λουπα...σε πρωτη φαση την πηρα για τα modulation effect αλλα μεσα στην μπαντα βλεπω αφου την μαθω,να μην εχω προβλημα ουτε με καποια απο τα drives-distortions...