- Πόντοι
- 38
Όντως είναι πολύ ωραία σαν έμπνευση και υλοποίηση, ειδικά αν παίζεις τακτικά live.
Superfunk είπε:ΘΕΪΚΟ ειναι τοτε το μηχανισμα..κατσε να χτυπησω ενα......
άι καλααα... :Παράθεση από: Superfunk στις 15:30 - 06/05/09ΘΕΪΚΟ ειναι τοτε το μηχανισμα..κατσε να χτυπησω ενα......
Ναι, το Q-Filter είναι, βέβαια εγώ το Budda μου δεν το αλλάζω με τίποτις. ;D ;DSuperfunk είπε:Εχει τελικα (το q filter) δεν το ειχα προσθεσει.Σιγα μη κουβαλαω και wah...για ...μισο κομματι που το χρησιμοποιω ;D ,αλλωστε εδω το ζητημα ειναι να τα εχεις ολα σε ενα.. ;D (οπως στην TL που btw εχει απιστευτο wah ;D)
ειπς πολυ σοφη κουβεντα......εαν θες τετιοι ηχο και πας με πεταλια...πας χαθηκες....και με το tap dancing αλλα και με το στησε ξεστησε και το κουβαλημα και το ρυθμισμα...και...και......ημουν και εγω σε τετοια φαση..........οποτε μονοδρομος η πεταλιερα...που τα τελευταια χρονια .....βγαζουν αξιοπερπη ηχο.....οχι οπως παλια που ηταν ελεεινες...και μονοδρομος ηταν τα πεταλια.....treloagori είπε:ειδικα οταν θες ηχους αλα petrucii,malmsteen,vai,satriani ειναι 1000 φορες πιο ευκολο να βγαλεις ηχο παρα να μπλεκεις με 100 πεταλακια που το ενα θα σφυραει το αλλο θα βουηζει...πεταλακια μονο αν θες ενα απλο rig αλα stevie ray vaughan ,tube screamer-wah-comp-λαμπιτσα καθαρο καναλι και καλα δαχτυλα κι εφυγες...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;Dblue είπε:Μόλις την ανοιξα !Πρωτο πραγμα που δοκιμασα ειναι αν βγαζει ενα συγκεκριμενο εφε που ειχα στο μυαλο μου και δεν εβγαινε με την TL και μετα απο μερικα δευτερολεπτα τυπικων απλοϊκών ρυθμισεων, οι ακρες του χαμογέλου μου,ενώνονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ TGL για τις εκτενεις αναφορες και την επιλυση ολων των αποριων μου.
Συνέβαλες καθοριστικά στην αγορά του μηχανίσματος και γι αυτο θα γραφτεις στην ιστορία ως ο υποκινητής της πολιτισμικής επαναστασης που θα επιφερω ;D ;D ;D
μια συγκριση με tonelab? κυριως στα γκαζια...απο blues μεχρι heavy :blue είπε:Καλα ,πηρα γουρουνι στο σακί,αλλά ταίριαξε ΑΠΟΛΥΤΑ σε αυτα που κανω! (και ακόμα δεν εχω βαλει expression πάνω του! )
Να συμπληρώσω οτι το looper του ειναι μακράν το πιο ευχρηστο από οσα εχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα (boss rc20,boss rc2,line6 jm4) και οτι τα 28" του ειναι υπεραρκετά.
Πάει, μου ρίχνω στέρηση εξόδου από το σπίτι για το 3ήμερο ;D
![]()
Θα γραψω ενα ποστ συγκρισης με την Tonelab,οταν μου περασει ο ενθουσιασμος όμως, για να ειμαι οσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός.ignantios είπε:μια συγκριση με tonelab? κυριως στα γκαζια...απο blues μεχρι heavy :?
Κατά τα Χριστούγεννα?blue είπε:Θα γραψω ενα ποστ συγκρισης με την Tonelab,οταν μου περασει ο ενθουσιασμος όμως, για να ειμαι οσο το δυνατόν πιο αντικειμενικός.
σε αυτο θα συμφωνησω και εγω...ομως που να δεις τι κοσμοι ανοιγονται οταν το χρησιμοποιεις ΜΑΖΙ με την TL.... ;D ;DΓια αυτους τους λογους, για τη χρηση που κανω εγω με τα εφφέ, το βρίσκω κλάσεις ανώτερο οσον αφορα στη λειτουργικότητά του.