- Πόντοι
- 38
Γιατί? Εγώ από ότι έχω καταλάβει και δει είναι πανεύκολο...elavd είπε:2) αλλάζεις scenes, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο
Γιατί? Εγώ από ότι έχω καταλάβει και δει είναι πανεύκολο...elavd είπε:2) αλλάζεις scenes, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο
Aν εννοωντας εφφέ εννοεις modulations ενα.Σαν μήκος αλυσιδας έχει μεγαλύτερη απο την μ13.hariskats είπε:τωρα βεβαια δεν ταιριαζει εδω η ερωτηση μιας και ειναι review της μ13 αλλα με το rp1000 ποσα εφε μπορεις να εχεις μαζι σε ενα preset σε σχεση με την μ13 που μπορεις να εχεις μεχρι και 4..???
Ηλία, δεν είναι διαγωνισμός για το ποιος την έχει μακρύτερη (η TL 96, η Μ13 48).elavd είπε:1) συνεχίζεις το tap dancing που έκανες μέχρι σήμερα με τα πετάλια σου
2) αλλάζεις scenes, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο (άσε που με αυτή τη λογική, οι "έτοιμοι" ήχοι σου είναι 48, αντί για 96 που σου δίνει η TL)
3) το γυρνάς στη jazz/blues και παίζεις καρφί στον ενισχυτή... ;D ;D
Καλά εννοείται αυτό, απλά προσπαθώ να καταλάβω εάν η M13 μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μου και να αντικαταστήσει την TL.The Genius Loci είπε:Ηλία, δεν είναι διαγωνισμός για το ποιος την έχει μακρύτερη (η TL 96, η Μ13 48).
Ναι αυτό ισχύει. Το κατάλαβα κι εγώ εκ των υστέρων, αλλά και πάλι, με αυτή τη λογική, η M13 έχει τα μισά "presets" από την TL...Η Μ13 εχει 12 βασικα switches ετσι???
ε αυτα τα switches εκτος απο ενα διαφορετικο πεταλι το καθενα δεν μπορεις να τα κανεις preset και ετσι να εχεις 12 διαφορετικα preset ????και αν θες να αλλαξεις bank μετα και να εχεις αλλα 12 preset????
μπορει αν δεν θελεις να ανοιγοκλεινεις πεταλια οπως στην TL,αν θελεις οντως δεν μπορει.Για την ακρίβεια μπορεί, αλλά υπό όρους...
Όχι δεν είναι οι ίδιοι. Είναι σχεδόν ίδιοι (και κατά ένα βαθμό βελτιωμένοι) μ' αυτούς που χρησιμοποιούν τα μεμονωμένα multi pedals της εταιρείας (dm4, dl5, verbzilla κλπ). Επίσης χρησιμοποιοεί πολύ καλύτερους converters και ψηλότερο sample rate.zebric είπε:ποιο καλο παιδι ξερει να μου πει αν οι αλγοριθμοι στην μ13 ειναι οδοι με αυτους της χ3?
μπορεις να πετυχεις τους ιδους ηχους στο χ3 εχει δοκιμασει κανεις>?
Δικός μου είσαι κι εσύ... ;Dpascal είπε:πώς αλλιώς θα ήξερα πώς ακούγεται ένα lo fi analog delay σε ένα digital και μετά σε ένα triple chorus και όλα αυτά σε ένα sweep echo?
Χάρη, είμαι σίγουρος ότι έχεις διαβάσει πως τα delays/reverbs της Μ13 είναι, κατά γενική ομολογία από πολύ καλά ως φανταστικά, πως τα φίλτρα της είναι καλοσχεδιασμένα και ενδιαφέροντα, ενώ για τα modulation είναι γενικά θέμα γούστου (και είναι φυσικό, και στα αναλογικά πετάλια του είδους ισχύει).hariskats είπε:λοιπον ειμαι ετοιμος για την αγορα σε καναδυο ωριτσες θα την παραγειλω απο dv μαζι με το pedal της..
οσο λοιπον θα περιμενω να μου ερθει θα ηθελα να ακουσω απο τους κατοχους της καποιες προτιμησεις..
ποια εφε χρησιμοποιητε και προτιματε??ποια σας φαινονται πιο ''πετυχημενα''??
μιλαω γενικα για compressors,chorus,delays,drives,wahs κτλ..
πχ διαβασα καπου οτι το tube drive το προτιμουν πολλοι σε σχεση με τα υπολοιπα..
οπως και τον tube compressor..
οσοι εχετε ψαξει και συγκρινει μεταξυ τους τα διαφορετικα καλουδια που προσφερει το εργαλειο λοιπον..ποια προτιματε??
ειναι καθαρα θεμα γουστου βεβαια και εντελως υποκειμενικο αλλα καλο νομιζω θα ηταν να ακουστουν καποιες αποψεις σχετικα με τις προτιμσεις του καθενος και τι του φενεται καλυτερο σε σχεση με καποιο αλλο του ιδιου μηχανηματος..