Παίρνεις ενα τέτοιο καλώδιο και ακολουθείς αυτές τις οδηγίες.hariskats είπε:ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο η και λιγο ακυρο αλλα μηπως προσφερεται κανενας να του δωσω την πεταλιερα να μου την αναβαθμισει με την τελευταια εκδοση???γτ εγω δεν εχω midi sto pc και δεν εχω καταλαβει και ακριβως πως γινεται....σημερα μου ηρθε απο το dv και εχει δυστυχως την 1.04 εκδοση και ταχω παιξει λιγο....
πηγαινε στην σελιδα 24 διαωασε αυτα που γραφω και τα λεμε σε λιγο ;Dmastixas είπε:Γεια σας παιδιά,
ομολογώ ότι παντα ήταν ο φόβος μου αυτά που ακούστηκαν για δυσλειτουργικά κουμπιά στην Μ13 και δυστυχώς ένα άρχισε να μου κάνει νούμερα :-\
Κάποιοι μίλησαν για αντικατάσταση τους.. Τί παίζει? Υπάρχει κανένας που να το έχει κάνει? κανένα λινκ?
Τα διάβασα αλλά δεν λέει κάτι συγκεκριμένο.. Έχουμε κανενα καλό παράδειγμα στο ιντερνετ?nickzero είπε:πηγαινε στην σελιδα 24 διαωασε αυτα που γραφω και τα λεμε σε λιγο ;D
Άλλη λύση: στο fx loop της Μ13. Ώστε να παίρνεις τα delay, reverb, κλπ μετά το cab sim.stephanos είπε:Μπορείς, αλλά δοκίμασε και σύνδεσε το output της Μ13 με το input του blackstar και το output του blackstar στο pc. Δες ποιο ακούγεται καλύτερα.
Yes, I know dude. 8)BigAlejandro είπε:(τελικα δικαιωνεσαι, δεν θα κρατησω κανενα πεταλι)
μια χαρα τους βρισκω στους συνομωτικους κανονες.The Genius Loci είπε:Μέχρι τέλη του χρόνου, αρχές του '11, θα δούμε πολλά... μέχρι τότε και η Μ13 και ο,τιδήποτε άλλο έχουμε και κυκλοφορεί, μια χαρά δουλεύει... οπότε μην ψαρώνετε.
Ένα πράγμα που θα παραδεχτώ στην L6 είναι το πόσο αθόρυβα αναπτύσσει προιόντα. Η Tyler Variax υπήρχε -όπως φαίνεται- σε πρωτότυπο εδώ και πάνω από χρόνο, ενώ το HD είχε πάει σαν πρωτότυπο σε διάφορους γνωστούς μουσικούς (π.χ. David Torn) εδώ και κάτι μήνες. Οι τύποι έχουν κανόνες οργάνωσης μυστικής υπηρεσίας. ;D
Δίαιτα? Λιγώτερα νεύρα? ;D ;D ;D ;DBigAlejandro είπε:αυτα τα ρημαδια τα ποδοδιακοπτακια δεν μπορουσαν να τα κανουν λιγο πιο γερα?ηδη την εχω κανα μηνα και δυο κανουν νερα....! :-\
εισαι σιγουρος?The Genius Loci είπε:Σοβαρά τώρα, έχω ακούσει 1 στα 100-200 να παρουσιάζει "κάποιο" πρόβλημα