- Πόντοι
- 48
Πολύ όμορφη γίνεται Αργύρη! 

αυτο ακριβος.μπραβοAuditoryDriving είπε:Γεια σου ρε Αργυρη, το μερακι σου μας κανει χαρουμενους! Μπραβο κ ευχαριστουμε που το μοιραζεσαι μαζι μας!!
Είναι spray cans από Αγγλία με butterscotch blonde nitro. Θα χρειαστεί και clearcoat για να δείξει. Τώρα που στέγνωσε είναι εντελώς matte...nasokosm είπε:Τι νιτρο, το χρώμα τι ειναι ?
θεενξ!Thanoszin είπε:Πολυ ωραια Αργυρη.
Αυτα τα βαψιματα γμτ ειναι το αγχος μου.![]()
oh yes! Κι εδώ ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο μου συνέβη! Ψάχνω να βρω τώρα clear coat να ρίξω με κομπρέσσορα αλλά δεν έχει πουθενά στην περιοχή! Νάσο αν ξέρεις κανέναν από την Αθήνα που μπορώ να παραγγείλω με αντικαταβολή διαφώτισέ με!!!!! THANKS!nasokosm είπε:Τα βαψίματα ειναι και δικόμου άγχος και συνήθως οσο κανει να φτιαχτεί το ξύλο τόσο πρακτικά μπορει να χρειαστεί και για τα βαψίματα αν έχεις να κάνεις και χρώμα και ηλιοκαμένο
Αλλά όσο προχωράνε οι κατασκευές τοσο γινεται συνήθεια
Αν θελεις να παρεις νίτρο υπάρχει στην αγορά μας για να το βρεις σε σπρευ θελει ψάξιμο
Παλιοτερα ειχα δοκιμασει να βάλω νιτρο σε σπρευ σε ειδικο μαγαζι αλλά απέτυχε γιατί ισως λόγω του διαλύτη που εμπεριέχεται αφου στεγνώσει εχει μια θολούρα ;D
Αν μη τι άλλο θα σου τη φέρω να κάνουμε ένα βιντεάκι demo!ez είπε:Έπρεπε να στην είχα πάρει τότε...αλλά και τώρα το συζητάμε ;D...
Thanks!!alderbody είπε:Πολύ ωραία έγινε! Λίγο cracking στο Nitro κι έγινες ...Murphy.
Jensen πυκνωτάκι στον bridge? Ο άλλος?
Έτσι. Σιγουρέψου οτι έχει στεγνώσει επαρκώς το νιτρο (γιατί τελείως δεν στεγνώνει ποτέ, βασει θεωρίας) και ....προσίντ γουηθ κωσιον...argytar είπε:Cracking ίσως δοκιμάσω στην πίσω πλευρά πρώτα μετά από κανά μήνα με προωθητικό σπρέυ και αν λέει θα το βάλω και μπροστά με προσοχή αφού ξεβιδώσω μαγνήτες.
Αν θυμάμαι καλά οι PIO των RS ήταν Rebranded Jensen (όπως και οι περισσότεροι στην "αγορά"). Ωραίο πράμα anyway...Το σετάκι ήταν RS guitarworks me superpots και RS .015 GuitarCap® στο νεκ. M' άρεσε πολύ
...μπαμπάτσικο το καλωδιάκι.Επίσης ΑΥΤΗ τη φορά, ακολουθώντας μια παλιά συμβουλή σου στο ίδιο θρεντ , έβαλα shielded καλώδιο (νομίζω belden είναι) να μεταφέρει μαγνήτες στον διακόπτη.Την προηγούημενη φορά είχε λίγο ελάχιστο hum που ίσως βέβαια να προερχόταν και από τους P90s...