Άντε καλά περί ορέξεως κολοκυνθόπιττα!! :-X :-X :-XTSotir είπε:Στο ειπα και να μην στο ξαναλεω ;D
Αηδια!!
Πού 'σαι ρε Σώτο! Όλα καλά? Αγγλία είσαι ή Σαλόνικα?mojo_rising είπε:Μπράβο Αργύρη πολύ καλή!!
Μαόνι για πιάνο με ουρά καλό ??Στάθης είπε:Τα συγχαρητηρια μου αλανι,παρακολουθουσα την πορεια της κατασκευης και την θαυμαζα,παιζει το μουσικο σου οργανο που το εχεις δικο σου μερακι να ειναι ο,τι πρεπει...αν ημουν κιθαριστας και εφιαχνα δικη μου παιζει να την εβγαζα και βολτα κιολας!! ;D
Αντε ποιο αλανι θα κανει ενα diy piano με ουρα τωρα....![]()
Όλα καλά φίλε ! Μπάαα Σαλόνικα.. ετοιμάζομαι να υπηρετήσω την πατρίδα όπου να ναι.. μετά βλέπουμε ...χεχεargytar είπε:Πού 'σαι ρε Σώτο! Όλα καλά? Αγγλία είσαι ή Σαλόνικα?
Να σαι καλά παίχτη!
Ε όχι και ΄χονδρή' το Γκρετσόνι!!!! ;D ;D ;D ;Dnasokosm είπε:Ναί αλλά αντι για τη special στο βιντεάκι βλέπουμε τη... χοντρή ;D
Ωραίος είσαι τρελο ΩΡΛ!
Και το ρουτεράκι σκίζει ζηλεύω που οι δουλειές γίνονται με λιγότερη σκόνη!
ποιο είναι το router ?argytar είπε:Το ρούτερ τα σπάει !! Εκτός του ότι δεν κάνει 'κόλπα' με τα τσοκάκια όπως έκανε το άλλο έχει και τα ledakia που φωτίζουν και είναι ΑΛΛΗ φάση! Πού να πάρω και makita δηλαδή!!
Εδώ σε πλήρη συναρμολόγηση πάνω στην Aphrodite!
![]()
Στην τιμή που αναφέρεις υπάρχουν τα skill τα black and decker και τα Boschschafferbfg είπε:ποιο είναι το router ?
τιμή ?
είμαι σε έρευνα για αγορα router τι να προσέξω ?
μέχρι στιγμής εχω δουλέψει μόνο με CNC routing ..
budget μέχρι 100
Τι εννοείς έχεις δουλέψει cnc routing?schafferbfg είπε:ποιο είναι το router ?
τιμή ?
είμαι σε έρευνα για αγορα router τι να προσέξω ?
μέχρι στιγμής εχω δουλέψει μόνο με CNC routing ..
budget μέχρι 100
CNC Strat cuttingnasokosm είπε:Τι εννοείς έχεις δουλέψει cnc routing?
Δηλαδή εχεις γράψει κώδικα και τον έχεις εφαρμόσει σε κάποιο cnc? για δώσε καμμιά λεπτομέρεια..schafferbfg είπε:γραφεις τον κώδικα σε πρόγραμμα, ουσιαστικά ορίζεις με την σειρά τις κινήσεις που θα κάνει η φρέζα στους 3 άξονες ( θέτεις συντεταγμένες σε όλη την διαδρομή ) και απλά θέτεις ενα αρχικό σημείο (0,0) και γίνονται όλα μόνα τους..
μπορείς να δεις το βίντεο![]()