κάτι 3ερι ο τυπάς από πάνω άντε τάισε μας δώσε μας τροφή να φάμε. πολύ τούμπανο τ κιθαρόνι .RayDTutto είπε:Άντε τελείωνεεεεε...
Γιατρός δεν είσαι;;;; Να αυτό θεραπευτείς! Μη χαζεύεις!!!argytar είπε:Είμαι με βρογχίτιδα οπότε ελπίζω το πρωί να συνεχίσω ,τα παράτησα μετά την τελευταία φωτό γιατί ανέβασα πυρετό... ταφ λακ! :-\ :'( :-[>
![]()
8)
Ε ναι ! Με ανέλαβε η σύζυγος που είναι και παιδιατρίνα! Μου χα χα χα χα χα χα! ;D ;DLK είπε:Γιατρός δεν είσαι;;;; Να αυτό θεραπευτείς! Μη χαζεύεις!!!
;D ;D ;D ;D ;D
Περαστικά ρε, και με ρέγουλα!
αμα ησουν κουρεας θα...."αυτοκουρευοσουν" ??? ;D ;DLK είπε:Γιατρός δεν είσαι;;;; Να αυτό θεραπευτείς! Μη χαζεύεις!!!
;D ;D ;D ;D ;D
Περαστικά ρε, και με ρέγουλα!
Να 'σαι καλά παίξτη πέφτω για τούφες! 8)messalion είπε:αμα ησουν κουρεας θα...."αυτοκουρευοσουν" ??? ;D ;D
περαστικα Αργυρη
xa xa xa xa xa παίκτη ήθελα να γράψω-- αυτό ακούστηκε κάπως!!!argytar είπε:Να 'σαι καλά παίξτη πέφτω για τούφες! 8)
Γεια σου παίκτη! Απλή αλουμινοταινία είναι από χρώματα σιδηρικά -άντε να κάνει ένα ευρώ... δε νομίζω να παίζει ρόλο το πάχος τόσο πολύ...saviola είπε:Argytar τι υλικό ειναι αυτο που χρησιμοποίησες για να ντύσεις εκει που κούμπωσες τα pots?
Καλωδια ειχα παρει για κιθαρα με παχος 0,5 απο μαγαζι με μουσικα οργανα και μου τον επιασαν λιγο, ενω σε ολα τα ηλεκτρολογία αγοραζεις τσαμπα αυτο με παχος 0,75...
Εχει διαφορά ???
Κουκλι μεχρι τωρα...
Αλλα θελω να την ακουσω να κελαηδάει κιόλας![]()
Μια χαρά φαίνεται να δουλεύουν ... ??? ??? ???nasokosm είπε: