Έτσι μου βγήκε μέχρι στιγμής... Νομιζω και στις παλιες ηταν αρκετα see through (Ασε που κάθε μοντελο είχε πραγματικά άλλο χρώμα!!)shelter είπε:Τόσο see through θα βγει το χρώμα?
οχι και αρκετα - βασικα ηταν πιο πολυ στο κιτρινιζον αλλα να αχνοφαινονται τα νερα του ξυλου.....argytar είπε:Ναι. Νομιζω και στις παλιες ηταν αρκετα see through (Ασε που κάθε μοντελο είχε πραγματικά άλλο χρώμα!!)
http://curtisnovak.com/vintage/TV-Yellow/
Πιστευω θα μουντίνει κι αλλο και θα γίνει λιγότερο see through δεν ειναι το τελικο αποτελεσμα αυτο
Τώρα παίκτη βερνίκωσα.... ό,τι έγινε έγινε... (δεν αντέχω να ξύσω το σώμα και το μανίκι για δεύτερη φορά...)messalion είπε:οχι και αρκετα - βασικα ηταν πιο πολυ στο κιτρινιζον αλλα να αχνοφαινονται τα νερα του ξυλου.....
αν θελεις να σου βγει πιο μουντο το κιτρινο και να μην φαινονται ΠΟΛΥ τα νερα του corina μπορεις να κανεις 1 χερι πολυ πολυ πολυ απαλα με νερομπογια (κιτρινη) και αρκετα αραιωμενη (με νερο) "αναποδα" με την φορά που εχουν τα νερα του ξυλου - και μετα ακολουθεις την επομενη διαδικασια
χαχα δεν σε προλαβαargytar είπε:Τώρα παίκτη βερνίκωσα.... ό,τι έγινε έγινε... (δεν αντέχω να ξύσω το σώμα και το μανίκι για δεύτερη φορά...)
Ευελπιστώ όταν το μουντάρω να εξισορροπήσουν κάποια πράγματα (πιστεύω θα γίνει)
χε χε σημειώθηκε! ;D ;D ;D (αχρείαστος να ναι...)messalion είπε:χαχα δεν σε προλαβα
δεν σε φοβαμαι εσενα ρε ολα καλα θα γινουν
αν παλι δεν γινουν πες μου - εχω και αλλο τροπο για after finish
ελπιζω να μην σου χρειαστει
Ρε μαν, τι να σου πω πρώτη φορά το ακούω αυτό....LK είπε:Να ρωτήσω ρε Γιατρέ, …ε μάστορα ήθελα να πω, κάτι και εγώ να μάθουμε και τίποτις, (εγώ είμαι παντελώς άσχετος με τα κατασκευαστικά.) ;D
Θα βάλεις P90’s στην κιθάρα (πολύ ωραία by the way γίνεται).
Είναι όμως solid body.
Κάνει;
Δεν υποτίθεται ότι το solid body , πώς το λένε Ελληνικά να δεις, α, ναι, eliminates the feedback στους P90’s;;;
Υπάρχει κάποιος τρόπος / πρόβλεψη, αν ισχύει κάτι τέτοιο, προκειμένου να ξεπεραστεί αυτό το θέμα;
Ναι για δαύτες το άκουσα αυτό που είπα ;Dargytar είπε:Η συγκεκριμένη που αντιγράφω είναι σχέδιο των 50s!
Ναι το βασικότερον. Εγώ είμαι grand άσχετος με το θέμα, και με αφορμή την κατασκευή σου είπα να το ρωτήξω!Ας μας διαφωτίσει κάποιος αν μας διαφε'υγει κατιτίς!
Ναι ρε, υπάρχουν και άλλες. ;Dmessalion είπε:οριστε 1 που δεν ειναι chambered - δεν ειναι semi hollow και εχει και P90's
http://www.thomann.de/gr/gibson_sg_classic_hc_p90.htm
ααααα σορρυLK είπε:Ναι ρε, υπάρχουν και άλλες. ;D
Το ερώτημα είναι αν είναι πλέον “politically correct” κάτι τέτοιο; (Solid body με P90’s)
![]()
Συμφωνώ ότι μια κιθάρα hollow με p90s θα έχει παραπάνω όγκο ενδεχομένως.LK είπε:Ναι ρε, υπάρχουν και άλλες. ;D
Το ερώτημα είναι αν είναι πλέον “politically correct” κάτι τέτοιο; (Solid body με P90’s)
![]()
Εχουν feedback οι P90?LK είπε:Να ρωτήσω ρε Γιατρέ, …ε μάστορα ήθελα να πω, κάτι και εγώ να μάθουμε και τίποτις, (εγώ είμαι παντελώς άσχετος με τα κατασκευαστικά.) ;D
Θα βάλεις P90’s στην κιθάρα (πολύ ωραία by the way γίνεται).
Είναι όμως solid body.
Κάνει;
Δεν υποτίθεται ότι το solid body , πώς το λένε Ελληνικά να δεις, α, ναι, eliminates the feedback στους P90’s;;;
feedback εχουν ΟΛΕΣ οι κιθαρες που δεν εχουν καλα κερωμενους μαγνητες καθως και οι κιθαρες που εχουν πολυ "αερα" μεσα τους μια και "παλλονται" περισσοτερο (και αρα εχουν και λιγοτερο sustain απο τις solid) ,οι περισσοτερες semihollow κιθαρες ειναι φτιαγμενες απο καπλαμα (κοντρα πλακε) για να εχουν λιγοτερο feedback μια και το κοντρα πλακε ειναι πιο "ψοφιο" απο το μασιφ ξυλο,απο εκει και περα εχουν και ενα κομματι ξυλο (μαονι,maple etc) σαν κεντρικο μπλοκ πανω στο οποιο ακουμπανε οι μαγνητες και η γεφυρα για ακομα περισσοτερη προστασια απο το feedback.feedback απο οτι ξερω εχουν οι semihollow κιθαρες και οχι οι solid. γι'αυτο και η gibson στην 335 βαζει στο σωμα κελεμπεκι, για να μειωθει. τωρα αν μου διαφευγει κατι ας μας πει κανεις που ξερει περισσοτερα
Δεν ξέρω εάν είναι politically correct...αλλά ο καλύτερος blues ήχος που έχω ακούσει είναι από τη LesPaul modded 50's Special του Carlton με τους P90...Υπάρχει στο DVD Steve Lukather & Larry Carlton live in ParisLK είπε:Ναι ρε, υπάρχουν και άλλες. ;D
![]()
Αυτό ακριβώς εννοώ. Δεν έχουν.Superfunk είπε:Εχουν feedback οι P90?
Πρωτη φορα το ακουω αυτο.
....με το οποίο συμφωνώ, μιας και όλα τα ανωτέρω κατατάσσονται στη γενικότερη / ευρύτερη κατηγορία «περί ορέξεως».Δεν ξέρω εάν είναι politically correct...αλλά ο καλύτερος blues ήχος που έχω ακούσει είναι από τη LesPaul modded 50's Special του Carlton με τους P90...
Σαφέστατον!Superfunk είπε:... φτανει να ξερεις τι θελεις,δεν υπαρχουν κανονες...![]()