νομιζω οτι την εχω δει στο alex pack, αλλα θα την βρεις σε οποιο μαγαζι με εργαλεια πας, δεν ειναι κατι που δεν θα το βρεις ευκολα. μπορεις να χρησιμοποιησεις και ρασπα για την ιδια δουλειαξερει κανεις που μπορω να βρω ξυστρα σαν αυτη που χρησημοποιει ο τυπος στο βιντεο που παρεθεσε ο rista στην σελιδα 32 ?
μαλλον δεν ξερεις πως ειναι τα μαγαζια με εργαλεια εδω κατω ΗλιαE.G. είπε:νομιζω οτι την εχω δει στο alex pack, αλλα θα την βρεις σε οποιο μαγαζι με εργαλεια πας,
δεν ειναι κατι που δεν θα το βρεις ευκολα
το ξερω αλλα αυτη η ξυστρα λογω οτι ειναι ελαφρια εχεις καλυτερο ελεγχο για κατι τετοιες μικροδιορθωσεις. μπορεις να χρησιμοποιησεις και ρασπα για την ιδια δουλεια
Ηλία να 'σαι καλά , αλλά δε χρειάζεται φίλε, αυτού του τύπου η Les Paul επειδή έχει flat top είχε βιδωτό pick guard οπότε ακουλουθώντας τα vintage specs θα τη βιδώσω στο σώμα....E.G. είπε:το pickguard θα το βιδωσεις επανω στην κιθαρα? δεν θα βαλεις το σιδερακι να εχει αποσταση? παντως αν θελεις σιδερακι εχει περισεψει ενα.
Kαι καλα θα κανεις...ακουλουθώντας τα vintage specs θα τη βιδώσω στο σώμα....
Να 'σαι καλά παίκτη! Ανυπομονώ να τελειώσει το βάψιμο για να ηχήσουν οι πρώτες ηλεκτρικές νότες!!saviola είπε:Kαι καλα θα κανεις...
Κουκλα ειναι!!!
για ρηξε μια παραπανω εξηγηση σε αυτο που προτεινεις απο πανω pleaseargytar είπε:αυτό που με βοήθησε πολύ στο τέλος για τα δύσκολα σημεία ήταν το εξής : πήρα γλωσσοπίεστρο ξύλινο ,το τύλιξα με ταινία διπλής όψης και κόλλησα γυαλλόχαρτο φτιάχνοντας μια καταπληκτική λίμα που μου έλυσε τα χέρια πραγματικά! Το προτείνω! Είναι καλή φάση και για διορθώσεις στην ταστοδουλεια...
Σε σημεία όπως η ένωση λαιμού - σώματος υπάρχουν ορθές γωνίες που δύσκολα πας με γυαλλόχαρτο (κρατώντας το στο χέρι) όπως επίσης και με λίμα γιατί κινδυνεύεις να καταστρέψεις το ξύλο τρώγοντας παραπάνω από αυτό που έιχες προσχεδιάσει (σχεδόν πάντα γίνεται έστω και λίγο), οπότε....messalion είπε:για ρηξε μια παραπανω εξηγηση σε αυτο που προτεινεις απο πανω please![]()
Είναι vinyl αυτοκόλλητο που αντέχει στο νίτρο... δεν είναι spray στένσιλ -good idea σε βρισκω σωστο!! (δεν το είχαν τα templates...)ratman είπε:Στο headstock με ποιόν τρόπο τ έγραψες το les paul ? τ είχαν τ templates ?οχι αυτοκόλλητο!!
αυτό που τ περνάς από πάνω με μπογιά λέω? (δεν ξέρω πως λέγετε)
Πολύχρονος για τη γιορτή σου και συ και καλή χρονια!! ;D ;D ;D ;D ;Dratman είπε:και εμένα Χρήστο με λένεοποίος πει πως δεν τ αρέσει πάει να πει πως είναι ζηλιάρης ;D γουστάρω πολύ i like