Led Zeppelin. Πόσο αυθεντικοί ήταν;

pericles είπε:
Τι λες ρε μεγαλε μας φοβισες τωρα :P μεγαλοσυνθετη του pc και του καναπε  :P
Ακου ψηλε,σε ολα μου τα ποστ ΤΟΝΙΖΩ οτι ειμαι αρχαριος και εχω πολλα να μαθω.Εσενα ομως μερικα λαιβ οπως λες,σε εχουν κανει να ΝΟΜΙΖΕΙΣ πως εχεις τη δυνατοτητα να βγαζεις μετριους,μουσικους οπως oi Led Zeppelin και μην σου διαβασω και αλλα ποστ σου για αλλα ιερα τερατα...βεβαια ισως να σε ποναει λιγο που αυτους τους ξερει ολως ο κοσμος,ενω εσυ πρεπει να μας το πεις οτι εχεις κανει 5 λαιβ για να το μαθουμε κ να βαζεις λινκ απο utube...A ξεχασα  ;D

Αδελφοί... Ηρεμήστε και αγαλλιάσθε!

Με τιμές αρχηγού κράτους έρχεται σε λίγο στο Ελ Βενιζέλ το Άγιο Φώς.

Δεν είναι ώρα για καρπαζιές και τσακωμούς.

χαχαχα ενταξει θεικο θεμα ! προτεινω να κλειδωθει και να το καρφιτσωσουμε για εχουμε να το βλεπουμε  ;D ;D καλο πασχα αδελφοι μου !

To ΛΗΓΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ .

Αλλα 2-3 ερωτησεις:ακουσες την μπαντα groovy sense στα clips ;

Γιατι δεν ακους τα αυτονοητα στα βιντεο των zep;

Εισαι φανατιλα και εσυ και 2-3 αλλοι και κανετε τους ''κουφους'';

Τελευταια παραινεση: αν ακουγοντας τα κομματια της μπαντας καταλαβεις τι σκατα μουσικος ειμαι (οπως αναρωτηθηκες πριν) δεν θα σε δειρω τελικα. ;D

Αλλα αν και αυτο δεν σου φτανει στο πρωτο live σε κερναω ενα ποτο μετα το ''ξυλο ''που θα φας ακουγοντας την μπαντα ζωντανα

Ελπιζω να καταλαβαινεις το χιουμορ που επρεπε να πιανεις με την μια μεσα στο φορουμ .

Αυτο το χιουμορ περισσεύει στα μελη που ειναι χρονια μεσα και εχουν γνωριστει εστω και διαδυκτιακα .

pericles είπε:
Ελπιζω να καταλαβαινεις το χιουμορ που επρεπε να πιανεις με την μια μεσα στο φορουμ .

Αυτο το χιουμορ περισσεύει στα μελη που ειναι χρονια μεσα και εχουν γνωριστει εστω και διαδυκτιακα .
Α τελικα οι τελευταιες σελιδες γραφτηκαν επειδη εχεις ανελεητο χιουμορ...ε πεστο ντε....ολα καλα λοιπον!Ουπς  ;D

Posts deleted. Να ξεκαθαρίσω για άλλη μια φορά πως το noiz δεν προσφέρεται για κανενός είδους keyboard bravery, είτε πρόκειται για "παλιά μέλη" είτε για καινούργια. Ευχαριστω και καοπακα σε ολους.

pericles προσωπικά δεν τα πήρα στο κρανίο ούτε φανατίστηκα σε κανένα σημείο της συζήτησης... απλά το πράγμα ξέφυγε, και από καλαμπουρι μετατράπηκε λίγο στο "στο δικό μου παίζει μπάσκετ στο δικό σου ΝΒΑ", "ναι αλλά εμένα ο θείος μου έχει τανξ" και τέτοια. Είχε την πλάκα του, αλλά δεν μας τιμάει κιόλας πίσω από τα πληκτρολόγια να το γυρίζουμε εκεί.

Στα του θέματος, διάβασε καλά αυτό που θα πω γιατί εξαρχής δεν νιώθω ότι με πιάνεις πού διαφωνούμε... και τα κλιπς που πόσταρες τα έχω δει στο παρελθόν, και έχω σχεδόν και την ίδια γνώμη για τους Ζεπ και τι αποτέλεσμα βγάζουν στο λάιβ τους (όχι ικανοποιητικό και για μένα)... για αυτό και σου λέω δεν μου αρέσει να ακούω λάιβ των Ζέπελιν. Ωστόσο, αυτό δεν είναι αρκετό για μένα για να τους μειώσει σαν αξία αισθητά, και σε σύγκριση με τις μπάντες που μου ανέφερες, θεωρώ ότι έχουν αφήσει μεγαλύτερη κληρονομιά. Εκεί και μόνο εκεί είναι η αρχική διαφωνία μας, και εκεί θα συνεχίσει να είναι κατ'ουσία.

Τα υπόλοιπα τώρα (και η απορία μου "τι σκατά μουσικός είσαι" που έγραψα), προέκυψαν από τον (μη κομψό αρχικά, και αργότερα) άσχημο τρόπο που εκφράστηκες. Λίγο με τις κλανιές για το ποια μπάντα κλάνει ποια, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, απαντούσα και εγώ με το δικό μου όχι τόσο κομψό τρόπο, και γαμήθηκε η φάση. Εννοείται ότι καπάκι να έβγαινα έξω από την πόρτα μου και να σε έβρισκα δεν θα είχα hard feelings (εκτός κι αν μου ερχόσουν με τους συμμορίτες των Whο και μου στήνατε ενέδρα ;D)...

Τα κλιπς της μπάντας δεν τα έχω ακούσει, αλλά μιας που είπες το όνομα θα το κάνω κάποια στιγμή προσεχώς. Και ο Eric Johnson να είσαι αγαπητέ πάντως, ξέφυγες στους χαρακτηρισμούς σου πριν... και δεν θέλει πολύ κάποιος που αγαπάει αγνά έναν μουσικό να παρεξηγηθεί όταν του το μειώνεις (τα ίδια θα έλεγα παρεπιπτόντως αν κάποιος έθαβε αντίστοιχα πολλούς μουσικούς ακόμα... δεν έχω αποκλειστικό θέμα με τους Ζέπελιν). Τουλάχιστον άμα θες να το κάνεις κάνε το με κομψό τρόπο, και ο άλλος μόκο μετά. Αλλιώς οι πιθανότητες να γίνει κουλουβάχατα ένα ολόκληρο θρεντ αυξάνονται δραματικά.

noe13 είπε:
Α τελικα οι τελευταιες σελιδες γραφτηκαν επειδη εχεις ανελεητο χιουμορ...ε πεστο ντε....ολα καλα λοιπον!Ουπς  ;D
Εσυ θελεις φροντιστηριο για να καταλαβεις τι παιχθηκε ..ο Fusionakis καταλαβε ..(δεν ηταν χιουμορ τα ποστ αλλου ηταν το χιουμορ  8)

Ντιπ Περπλ φορ εβερ.
reading2.gif

End of story.

Case Closed.

Ολα τα ειχαμε, οι LZ κλωνοι μας ελειπαν! :P

Στην περιπτωση παντως των Wolfmother ο ηχος στο βιντεο και γενικα ολο το αλμπουμ ακουγεται πιο πολυ σαν Uriah Heep παρα οτιδηποτε αλλο. Ο πληκτρας ειμαι σιγουρος οτι εχει εικονισμα πανω απ'το κρεβατι του τον Ken Hensley. ;D

Το ότι οι Zeppelin μέχρι κάποια εποχή είχαν κατακλέψει όλο τον κόσμο, είναι εδώ και χρόνια γνωστό τοις πάσι.

Το ότι δεν ήταν οι μεγαλύτεροι βιρτουόζοι του πλανήτη, επίσης.

Το ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ροκ γκρουπ όλων των εποχών, ξαναεπίσης.

Το ότι ο πρώτος δίσκος των Kingdom Come ήταν ένας από τους καλύτερους δίσκους των Zep, ξαναμανάεπίσης.

Λέω να παρακάμψω την ανάσταση και να πάω κατευθείαν στη μαγειρίτσα.

Merry Easter and Happy New Gear.

Haris είπε:
Το ότι οι Zeppelin μέχρι κάποια εποχή είχαν κατακλέψει όλο τον κόσμο, είναι εδώ και χρόνια γνωστό τοις πάσι.

Το ότι δεν ήταν οι μεγαλύτεροι βιρτουόζοι του πλανήτη, επίσης.

Το ότι ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ροκ γκρουπ όλων των εποχών, ξαναεπίσης.

Το ότι ο πρώτος δίσκος των Kingdom Come ήταν ένας από τους καλύτερους δίσκους των Zep, ξαναμανάεπίσης.

Λέω να παρακάμψω την ανάσταση και να πάω κατευθείαν στη μαγειρίτσα.

Merry Easter and Happy New Gear.
Μεσα σε λιγες γραμμες Χαρουλη τα ειπες ολα.

Επισης εχουν επηρεασει κι αυτους που δεν το λες και μικρο πραμα.

Καλη Ανασταση σε ολους!

Ρε παιδιά είτε το θέλουμε είτε όχι, με όλα τα στραβά και τα καλά τους, οι Zep είχαν τον ήχο τους, δηλαδή ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

Υπάρχει κάτι πιο σημαντικό σε μιά μπάντα?

Καλά Ανάσταση σε όλους!

Aπό αυτό το πράγμα δεν μπορώ παρά να επικεντρωθώ στη μαγεία παρά στο οτιδήποτε "sloppy" ακούγεται. Μήπως πρέπει να αναρωτηθούμε/αναλογιστούμε πως είναι απλά έκφραση, και οποιαδήποτε προσπάθεια "τελειοποίησης" θα είχε σαν αποτέλεσμα να μην προχωρούσε η φήμη των συγκεκριμένων μουσικών πιο πέρα από την γειτονιά τους?

haryy είπε:
Και αυτο παιζει 8)ομως  δεν ηταν το βασικο θεμα αν παιζουν καλα η οχι και εκει ξεφυγαμε.

Αν το δουμε καθαρα επαγγελματικα κανανε λαθη κυριως στα lives του οπου και επισημα εχουν μερικα videos.Aν το δουμε γενικα ηταν απο τα καλυτερα γκρουπ σε συναισθημα ,μαγκες στην υφαρπαγη των blues κυριως ...εμενα μου αρεσαν και ακομα μου θυμιζουν ωραιες στιγμες της ζωης μου (προς θεου οχι μουσικες στιγμες ) γι'αυτο και ειχα αγορασει τα LP,VIDEO ,DVD κλπ.

Μετα απο τοσα χρονια τους βλεπω με αλλο ματι και σε πληροφορω haryy οτι αν ηταν να ξαναζησω εκεινες τις ωραιες στιγμες παλι led zeppelin θα εβαζα στο πικαπ με βινυλιο βεβαια.

Αλλα χρονια αλλα κολπα αλλα ματια και αυτια .Χριστος Ανεστη

pericles είπε:
Αν το δουμε καθαρα επαγγελματικα κανανε λαθη κυριως στα lives
Σαν να έχεις παρακολλήσει με το θέμα "επαγγελματισμός" και "λάθη στα live"...

Ο ροκ μουσικός δεν είναι επαγγελματίας με την έννοια που είναι ένας καρδιοχειρούργος. Και η ροκ μουσική - ειδικά στα live - δεν είναι μια απόδειξη ενός μαθηματικού θεωρήματος που υποχρεωτικά πρέπει να είναι αλάνθαστη από την αρχή ως το τέλος ειδάλλως χάνει κάθε αξία και καταρρέει.

Είναι κάτι πολύ πιο φευγάτο, κάτι που περισσότερο το νιώθεις και το βιώνεις παρά το καταλαβαίνεις, έχει να κάνει με φαντασία, με συναίσθημα, με δημιουργία, και σ' αυτούς τους τομείς οι Led Zeppelin έχουν γράψει χρυσή ιστορία με αποτέλεσμα να συγκαταλέγονται στα ελάχιστα "ιερά" ονόματα της ροκ.

Trending...

Νέα θέματα

Back