Led Zeppelin. Πόσο αυθεντικοί ήταν;

Waterfall-K είπε:
Ακου μερικες φορες ολη την studio δισκογραφια των DP. (18 αλμπουμς)

Μη μου πεις οτι το εχεις κανει, δεν γινεσαι πιστευτος.

Καπακι, ακου και δες (CD/Video) καμια 40-50ρια lives τους, απο διαφορες περιοδους τους ως και σημερα.

Τελος, αντε να τους δεις ζωντανα 2-3 φορες.

Και μετα αν θες, ανοιξε ποστ DP vs LZ, ετσι για να πουμε και κανενα αστειο να περασει η ωρα... ;D ;D ;D
Τραγικά επιχειρήματα.

Φαντάσου Waterfall-K σε τριάντα χρόνια από σήμερα, όπου ΚΑΝΕΙΣ δε θα έχει κάνει όλα αυτά που περιγράφεις σαν προϋποθέσεις για να αποτιμηθεί η προσφορά των Deep Purple... εκεί πια θα είσαι... βασιληάς.

Θα μπορούσα να γράψω πολλά (διότι έχω ακούσει όλα τα άλμπουμ τους, παρέα με τα ανεπίσημα), αλλά θα περιοριστώ να εξάρω την προσφορά του gdevelek στο thread, ο οποίος προσπάθησε ο άνθρωπος να δώσει ένα σοβαρό τόνο ανάμεσα στις οπαδικές βλακείες που γράφτηκαν, αλλά μάλλον δεν θέλετε να ακούσετε.

Waterfall-K είπε:
@Gdevelek: Καλο αλλα παλιο. Τωρα, στο θεμα μας, εχεις να μας πεις κατι σοβαρο ή να το ριξουμε στα ανεκδοτα? :-X
Σ' αυτό που έκανα παράθεση, δεν έχω να πω κάτι σοβαρότερο, όχι.

Ή μάλλον έχω, στάσου:

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου. (ακόμη καλύτερο κι ακόμη παλιότερο).

trolley είπε:
Θα μπορούσα να γράψω πολλά (διότι έχω ακούσει όλα τα άλμπουμ τους, παρέα με τα ανεπίσημα)....
Suuuuure my friend, sure. Αμ δεν φαινεται?... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Waterfall-K είπε:
Suuuuure my friend, sure. Αμ δεν φαινεται?... ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Από τι φαίνεται;

Θεωρείς ότι αδύνατο να τα έχει κάποιος άνθρωπος ακούσει και να μην έχει γίνει περικλής;

Λες να περιμέναμε εσένα για να ανακαλύψουμε τη ροκ δισκογραφία;

Δώσε μία ερμηνεία τέλος πάντων...

trolley είπε:
Από τι φαίνεται;Λες να περιμέναμε εσένα για να ανακαλύψουμε τη ροκ δισκογραφία;
Για Ροκ δισκογραφια δεν ξερω, αλλα για Deep Purple δισκογραφια μπορω να σου πω πολλα.

Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να εχεις οντως ακουσει δισκογραφια DP αλλα να μην εχεις παρει πρεφα απο αυτα που ακουσες. Και στις 2 περιπτωσεις παντως, υπαρχει προβλημα.... 8)

Waterfall-K είπε:
Για Ροκ δισκογραφια δεν ξερω, αλλα για Deep Purple δισκογραφια μπορω να σου πω πολλα.

Υπαρχει βεβαια και η περιπτωση να εχεις οντως ακουσει δισκογραφια DP αλλα να μην εχεις παρει πρεφα απο αυτα που ακουσες. Και στις 2 περιπτωσεις παντως, υπαρχει προβλημα.... 8)
Με κάλυψες.

Φιλιά στον περικλής.

trolley είπε:
Από τι φαίνεται;

Θεωρείς ότι αδύνατο να τα έχει κάποιος άνθρωπος ακούσει και να μην έχει γίνει περικλής;

Λες να περιμέναμε εσένα για να ανακαλύψουμε τη ροκ δισκογραφία;

Δώσε μία ερμηνεία τέλος πάντων...
Tι εννοεις αγαπητε μου οτι ειμαι οπαδος των purple ...μηπως εισαι ''περιεργος'' γενικα; παντως μουσικος δεν πρεπει να εισαι.Και εδω το φορουμ ειναι μουσικο οποτε ενα μινιμουμ γνωσεων θα σ χρειαζοτανε  σε σενα και σε καποιους αλλους για να καταλαβετε τι λεμε .Αν ο καθε ενας που δεν εχει παιξει νοτα η τελος παντων νομιζει οτι παιζει εχει γνωμη επι παντος επιστητου σε τετοιο φορουμ τοτε εμεις περισσευουμε .

pericles είπε:
Tι εννοεις αγαπητε μου οτι ειμαι οπαδος των purple ...μηπως εισαι ''περιεργος'' γενικα; παντως μουσικος δεν πρεπει να εισαι.Και εδω το φορουμ ειναι μουσικο οποτε ενα μινιμουμ γνωσεων θα σ χρειαζοτανε  σε σενα και σε καποιους αλλους για να καταλαβετε τι λεμε .Αν ο καθε ενας που δεν εχει παιξει νοτα η τελος παντων νομιζει οτι παιζει εχει γνωμη επι παντος επιστητου σε τετοιο φορουμ τοτε εμεις περισσευουμε .
Στο καλό.

pericles είπε:
Αφιερωμενο στους μουσικους του φορουμ (μιλαμε για κανινικους μουσικου και οχι του καναπε & του pc
Χυδαιότητες, από ένα μέλος που έκανε τα πάντα για την εγκαθίδρυση ενός χυδαίου επιπέδου σε όλο το thread, φτάνοντας στο σημείο να απαιτηθεί το σβήσιμο ποστς.

Δεν με αγγίζεις φίλε, ούτε με τα χέρια στην ανάταση.

Waterfall-K είπε:
"Για Ροκ δισκογραφια δεν ξερω"... σημαινει "Για Ροκ δισκογραφια δεν ξερω...(...αν δηλαδη περιμενες εμενα για να την ανακαλυψεις (τη ροκ δισκογραφία))" ;D

και οχι

"Δεν ξερω απο Ροκ δισκογραφια". :-X

Μερικοι θελουν μασημενη τροφη..... ::)

mr_davidoff είπε:
χαζομαρα μεγαλη το βιντεο .θεοι οι Purple αλλα το ξεφτιλισανε εδω
Ελα ενταξει, διασκευη ειναι (Difficult To Cure το ονομα της).

Ακου την σε μια εννιαλεπτη εκτελεση στο live "Knebworth '85".

Και για ενα πιο σοβαρο fusion μεταξυ κλασσικης μουσικης με Ροκ, ακου το "Gemini Suite" παιγμενο απο αυτους live με την Orchestra Of The Light Music Society το 1970.

45λεπτο εργο του Jon Lord, παιχτηκε live απο τους DP ενα χρονο πριν ηχογραφηθει με αλλους μουσικους και κυκλοφορησει κατω απο το ονομα του Lord.

Αυτο για να ακουσουν μερικοι τι επαιζαν οι DP οταν κατι αλλοι ξεπατικωναν το μισο Blues ειδος... ;D

Αντε καληνυχτα. 8)

@Τρολλευ που την ειδες την χυδαιοτητα ;μαλλον εσυ εισαι κομπλεξικος (τα ιδια ειχες κανει ξαφνικα και στον vagelism μπαινοντας σε Thread για drummer και αποκαλωντας τον χυδαιο χωρις να εχει στο παρελθον ασχοληθει μαζι σου ) ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ .Ασχολησου λοιπον

με τα pc που ξερεις καλα υποθετω αν και ο τροπος που γραφεις και στα THREAD ΠΟΥ ΑΦΟΡΙΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ANTIKEIMENO ΔΕΙΧΝΕΙ τι ρολο παιζεις .Να μην χωνεσαι εκει που δεν εχεις γνωσεις ετσι για να κανεις το κομματι σου .Γκεγκε ;

Κυριε αφες αυτοις ουκ γαρ ειδασι τι ποιουσι, ειρηνη ημιν αδελφοι ημων, ους ο θεος συνεζευξε ανθρωπος μη χωριζετο, ηλι ηλι αμαν σαβαχθανι, πουσουν μαγκα το χειμωνα που την ειχες τη κρυψωνα.........

Πολλα ειπα καποιο θα κανει για την περισταση.  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back