pericles ακόμα να καταλάβεις ότι συμφωνούμε για τα φάλτσα του Page στο λάιβ... εσύ εκεί, το βιολάκι σου. Λοιπόν, άσε τις προτροπές για τα αυτιά σε παρακαλώ και μάθε να διαβάζεις καλά τις απαντήσεις κάποιου... λές, λές, λές τα ίδια εδώ και 2 μέρες... κουράζεις.
Μουσικός δεν επαγγέλομαι, αλλά και έχω παίξει αρκετά στη ζωή μου (και κάποτε μελετούσα σαν μουσικός πράγματα που μάλλον εσύ δεν τα ξέρεις καν - όπως διαπιστώνει κανείς από τα λεγόμενά σου), και θα συνεχίζω να παίζω, και θα ανεβάσω και τίποτα στο μέλλον και δώ να σου λυθεί η απορία τι ψάρια πιάνω σαν μουσικός και σαν κιθαρίστας... προτροπές για ωριλά αλλού όμως, γιατί εδώ δεν σε παίρνει. Μαθε να σέβεσαι για να σε σεβαστούν, και να διαβάζεις αυτά που μπαίνει ο άλλος στον κόπο να γράψει.
Υ.Γ: Έχω απορία να δω τι σκατά μουσικός είσαι και μιλάς έτσι... και πίστεψέ με εδώ που φτάσαμε ευελπιστώ να είσαι ωραίος και να με βγάλεις εμένα μαλάκα, παρά το αντίθετο.
Υ.Γ. 2: Τα προηγούμενα ποστς των άλλων μελών με καλύψανε, οπότε στα ουσιαστικά που έχουν συζητηθεί για τους Ζέπελιν δεν έχω να προσθέσω κάτι.