Led Zeppelin. Πόσο αυθεντικοί ήταν;

Κι επειδη οτι λεμε πρεπει να το τεκμηριωνουμε η ατακα"η αληθεια βρισκεται στους Sex pistols"υπαρχει στη γνωστη ταινια "Χουλιγκανς-κατω τα χερια απ τη νεολαια"στη σκηνη με τον Πετροχειλο και τον πατερα του.

Για να το λεει αυτος κατι θα ξερει. ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
διαφωνω καθετα με τον συντροφο απο πανω.....για μενα παντα η αληθεια βρισκοταν εδω...

;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ωραία... Τι ωραία δηλαδή, εξαιρετικά  ;D

Το γυρίσαμε ξανά στο σουρεαλισμό  ;D

Αυτό σημαίνει ότι η ηρεμία επέστρεψε στο γαλατικό χωριό του Noiz  ;D
ΠΩΠΩ ρε φιλε αυτην την εικονα την ειχα σε παζλ οταν ημουν 10 χρονων!!!

Δε ξερεις τι μου θυμισες, και ποσο πισω με πηγες!!!

fuZZed είπε:
ΠΩΠΩ ρε φιλε αυτην την εικονα την ειχα σε παζλ οταν ημουν 10 χρονων!!!

Δε ξερεις τι μου θυμισες, και ποσο πισω με πηγες!!!
same ;D

Ας ακούσουμε κάτι για να ηρεμήσουμε.

(μετά από πολύυυυ καιρό) Καλώς σας βρήκα και Χριστός Ανέστη.  ;)

dmilo είπε:
Αυτο πάντως δυσκολεύομαι να το - πώς το είπε; - "ακολουθήσω μουσικά"...  ???

dmilo είπε:

John Cage: 4'33'' for piano (1952)
Μα την πίστη μου, το δίχως άλλο, τι τύχη είναι αυτή. Προ ολίγου το έπαιζα σε όμποε και κατσαρόλες ανοξείδωτες. Με δυσκόλεψε λίγο άλλα τα κατάφερα.

dmilo είπε:
Φτου... κάτι πρέπει να έπαθαν τα ηχεία μου. Δεν ακούγεται τίποτα  ;D ;D ;D

Σε 'μένα πάλι κάθε φορά που το παίζω παραπονιούνται οι γείτονες. Στα πόσα db μπορούν να μου φωνάξουν αστυνομία;

Εναμισι χρονο το μελεταω εχω παθη 3 τενοντιτιδες και ακομα δε βγαινη. να κανω ασκησεισ για προθερμανσι?????

dmilo είπε:
Είναι δύσκολος, παίδες.
Μπα... Νομίζω ότι είναι το πιο εύκολο κομμάτι για πιάνο. Μπορεί να το παίξει ο καθένας  ;D

ρε παιδια τι συζηταμε τωρα για την τεχνικη του page η τη φωνη του plant....τσεκαρετε bootlegs απο το 1969-1973 και αφηστε τα dvd που εχουν βγαλει γιατι πραγματικα δεν ειναι ΤΙΠΟΤΑ μπροστα στο τι εκαναν στα υπολοιπα live τους....αναφορικα,το The Song Remains The Same ειναι μια μιξη απο τις καλυτερες στιγμες 3 συναυλιων που εδωσαν στο Madison Square Garden και το συγκροτημα τοτε ηταν λιωμα γιατι περιοδευαν απο το 1969 με μικρες παυσεις για να ξεκουραστουν...αυτες οι συναυλιες ηταν οι τελευταιες πριν κανουν μια παυση 2 ετων.Το 1975 ο Page ειχε σπασει/στραμπουλιξει τo μικρο δαχτυλα του και αμα  δειτε στο dvd(του 2003 λεω) στο stairway to heaven στο σολο παιζει με τρια δαχτυλα γιατι του χει μεινει κουσουρι απο το χειμωνα της ιδιας χρονιας οπου επαιρνε ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ για να ανεβει στη σκηνη και να παιξει με τρια δαχτυλα....στο Knebworth το 1979(τα τελευταια 6-7 κομματια του δευτερου δισκου του DVD δηλαδη)ηταν απλα βυθισμενος στην ηρωινη ::) αα και ο plant εκανε εγχειρηση στις φωνητικες του χορδες το 1974 και γι'αυτο το 1975 ακουγεται λιιιγο(τι λιγο πολυ τελωσπαντων :P ) αφωνος

δηλαδη δεν πιστευω κανεις να συγκρινει αυτην την εκτελεση

1.- Led Zeppelin - Rock N Roll - Earls Court 24th May 1975

με αυτη

Led Zeppelin - Rock And Roll (Live in Long Beach - June 27, 1972)

Trending...

Νέα θέματα

Back