argytar είπε:Το ρούτερ το έστειλα Αθήνα για επισκευή ήδη.....
> > >
δεν έπαθε τίποτα σπουδαίο αλλά σταμάτησαν να δουλεύουν τα LEDάκια
αντί να μου το αντικαταστήσουν το στείλαν για επισκευή.....
> > > > > > > > > >
Μάλλον στο ματιάσαμε ;D
Οπότε για δύο εβδομάδες No Router (ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΜΑΚΙΤΑ<<<<<<<
εεε ενταξει ρε φιλε - αυτο θα μπορουσε να συμβει και στο makita και σε οτιδηποτε - μην σκας - απλως καταλαβαινω τον εγωισμο σου τωρα και σε στηριζω ;D ;Dargytar είπε:Το ρούτερ το έστειλα Αθήνα για επισκευή ήδη.....
> > >
δεν έπαθε τίποτα σπουδαίο αλλά σταμάτησαν να δουλεύουν τα LEDάκια
αντί να μου το αντικαταστήσουν το στείλαν για επισκευή.....
> > > > > > > > > >
Οπότε για δύο εβδομάδες No Router (ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΜΑΚΙΤΑ<<<<<<<
αυτο δεν ειναι γκαντεμια, ειναι μουτζα. ;D ;D ;DE.G. είπε:Αργυρη bosch ρουτερ εχω και εγω, του εχω βγαλει τα ματια και δουλευει πολυ καλα. μην αγχωνεσαι απλα ετυχε. παντως για να δεις οτι δεν εισαι ο μονος γκαντεμης, εγω πηρα dremel απο τα practiker διοτι ειχα μια μαιμου, και μολις εφτασα σπιτι και ανοιξα το κουτι, ελειπε το εργαλειο > .
δεν εισαι ο μονος, το εχω παθει και εγω ;DΕ να πω και γώ τη δική μου μ@&@&!@ στο καπάκι της 335 που έχω φωτο στο 335 κατασκευές, μου ξεβίδωσε το κοπτικό απο τη θερμότητα και κατέβηκε πιο κάτω με αποτέλεσμα να πάρει γύρω στα 2χιλ βαθύτερα οπότε τώρα επειδή δεν άντεχα να το βλέπω το έκοψα στην άκρη καί κολλάω ήδη άλλο κομμάτι ευτυχώς απο το ίδιο ξύλο
Έχεις δικιο ρε μαν θα μπορούσε να συμβεί σε οποιοδήποτε!! Εννοείται αυτό!!!messalion είπε:εεε ενταξει ρε φιλε - αυτο θα μπορουσε να συμβει και στο makita και σε οτιδηποτε - μην σκας - απλως καταλαβαινω τον εγωισμο σου τωρα και σε στηριζω ;D ;D
Σίγουρα οταν κόβεις σε βάθος πας με βήματα οχι μεγαλύτερα των 4mm, στην δική μου περίπτωση το collet για το κοπτικο που είχα πάνω των 6mm είχε ένα πολύ μικρό τζόγο και την πάτησα ενώ μετα βάζοντας collet 6,25mm και άλλο κοπτικό δεν είχα πρόβλημα, ότι πληρώνεις παίρνεις ;Dargytar είπε:Παίδες αυτό με την αλλαγή του ύψους του μαχαιριού λόγω θερμοκρασίας είναι μεγάλη @#$%!&* όταν συμβαίνει ,μου έχει καταστρέψει ήδη το πρώτο μανίκι που έφτιαχνα για την Cleopatra και τώρα άρχισα το δεύτερο.... Αυτό μάλλον το αποφεύγεις κάνοντας επαναλαμβανόμενα περάσματα ενός-δύο χιλιοστών και αφήνοντας το ρούτερ να κρυώσει λίγο πριν το επόμενο πέρασμα.... ???
nasokosm είπε:μου ξεβίδωσε το κοπτικό απο τη θερμότητα
Νομίζω κάπου το έχω ξαναγράψει, αλλά στα ρούτερ όπως και στο dremel ο σημαντικός παράγοντας είναι κατά πρώτον η ταχύτητα και κατά δεύτερον η δύναμη.Παίδες αυτό με την αλλαγή του ύψους του μαχαιριού λόγω θερμοκρασίας είναι μεγάλη @#$%!&* όταν συμβαίνει
Να 'σαι καλά παίκτη!!E.G. είπε:ομορφα! τα templates τα εφτιαξες η τα αγορασες?
Φυσικά και πέταξε ξύλο (όχι που δε θα πετούσε...)nasokosm είπε:Το νεο σου κοπτικό ειναι άψογο?
Κάνω ακριβώς τα ίδια για το μπράστο της 335 καί χρησιμοποιόντας ενα κοπτικό 35-40 χιλ αλλά πιο φαρδύ απτο δικό σου σε δύο άκρες μου πέταξε και κομματάκι ξύλο...
Θα ανεβάσω φωτο απλά περιμένω να το ολοκληρώσω.
Δεν ειναι ευκολη δουλεια να φτιάξεις τα templates ειδικά στο μπράτσο που θέλεις ακρίβεια καλύτερη απο 0,5 χιλ τρώει αρκετο χρόνο ;D