- Πόντοι
- 4,208
Η Ρωσία του ΠΟΥΤΙΝ δεν συμμετείχε στον τελικό? Δεν την είδα ??
Αν αναφέρεσαι στο μπάσο (γιατι είναι το μόνο συνθ) είναι ένα software synthesizer εποχής, αφαιρετικής σύνθεσης (μάλλον απο το Reason). Παίζεις με resonance και VCF και θα το πετύχεις. Όσο για το σόλο, αυτός ήταν ο ήχος της PRS, δεν τον λες και Tele...τι είναι το συνθι στο fire στο ρεφραιν? Μου αρέσει πολύ. Πάντα, και ποτέ δεν έμαθα τι είναι
Ωραίο το stop. Εχει ωραία πραματάκια μέσα.
Βεβαια για γιουρο είναι το rain or shine. Τοτίζει. Εχει και ολίγη απο σόλο μέσα, έτσι να σκαλώσει στο δόντι. Παρατήρηση το σόλο είναι λίγο πριμαριστό για τα γούστα μου.
Το δε One shot ξεσηκωτικό. Και σαν χιτ μακράν το καλύτερο. Και μαζί με το rain τα καλύτερα ηχοληπτικά/παραγωγικά. Κι οι καλύτερες κιθάρες.
Μπράβο αρχηγέ. Δεν σε είχα για συνταγές επιτυχίας. Χαραμίστηκες με τα νοιζ
Όταν υπόγραψες το συμβόλαιο για μοδεράτορας Βασίλη, βλέπω ότι διάβασες και τα μικρά γράμματα κάτω κάτω περί θετικού vibe στα μουσικά πονήματα του boss.....??Ξέρετε να γράφετε hits κύριε, να σας ακούμε πιο συχνά κι ας είναι και throwbacks.
Ακριβώς αυτό κάνει. Τραγουδάει τα πάντα. Ποτέ όμως δεύτερη φορά!?Επίσης, ο τραγουδιστής είναι εξαιρετικός. Δεν τον ξέρω, αλλά μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση για το όλο ύφος του. Μοίαζει να μπορεί να τραγουδήσει πολλά πράγματα (pop, jazz, rock, blues, soul κλπ)