Κλεοπάτρα project

Αν και με προλαβε αλλος, επειδη την εφτιαξα την ανεβαζω.

DSC0017bb.jpg

Πω πω..... τι εμπνευση ειχα ο κερατας  ;D ;D ;D τα σπαει με gold hardware ;)

εμενα αυτο που κανατε με το Photoshop μου φενεται σαν θαυμα - μπραβο ρε παιδια

Να πω και εγω ?

Κανα δυο χερακια παραπανω να σκουρηνει λιγο , maple, chrome hardware (ματ) +καπακι στο μαγνητη , μαυρο ring και για να ξεφευγει το ματι διαφανο pickguard!  :)

Παίδες τώρα τα είδα και έχω χαζέψει!! Μπράβο!!

Έχω περάσει στόκο και σε λίγο πρώτο χέρι λαδάκι και λέω το βράδυ στο live να την πάω για ένα test drive με τους  ΕΚΜΕΚ...

Γιατί όλα κουμπώνουν πάνω μια χαρά :) Έβαλα το μανίκι και τη γέφυρα και δε χρειάστηκε ούτε intonation να ρυθμίσω.... αυτά τα templates , είναι σαν cheating  ... το σωστό πιθανώς θα ήταν να μετράς και να κάνεις κάτι δικό σου... still...

τελικά δεν προλαβαίνω οπότες κάποια άλλη στιγμή

το σώμα είναι του messalion πλέον , υπ'όψιν , οπότε ψηφίστε και μιλήστε μαζί του.

Ψηφίζω ΣΚΟΥΡΟ ΜΑΝΙΚΙ! Ακούς Χρήστερμαν?  ;D ;D ;D

argytar είπε:
το σώμα είναι του messalion πλέον , υπ'όψιν , οπότε ψηφίστε και μιλήστε μαζί του.

Ψηφίζω ΣΚΟΥΡΟ ΜΑΝΙΚΙ! Ακούς Χρήστερμαν?  ;D ;D ;D
Ακουω yep  ;) Σκουρο και χρυσο hardware - για μενα - οποιος αλλος θελει να προτεινει κατι ειναι ανοιχτος σε προτασεις σε π.μ.  ;) θα χαρω πολυ

Αξιώνω και απαιτώ πνευματικά δικαιώματα για την πρόταση του gold hardware ;D

Πέρα απο την πλάκα, κοίτα να βρεις σκούρο gold hardware (να κάνει λίγο και σε bronze) και ΟΧΙ το κιτρινιάρικο-γυαλιστερό κιτς λατέρνα gold..

Αντε, καλή υλοποίηση και keep us informed :) ;)

messalion είπε:
Ακουω yep  ;) Σκουρο και χρυσο hardware - για μενα - οποιος αλλος θελει να προτεινει κατι ειναι ανοιχτος σε προτασεις σε π.μ.  ;) θα χαρω πολυ
+1000

Καλά αυτό το spalted δε χορταίνει λάδι λέμε! Πού να μην περνούσα και στόκο!!  :o :o

Τες πα για πάρτε μάτι

Πρώτα στόκος και μετά τρίψιμο μέχρι 2500 και λάδι!

DSC00190-1.jpg

DSC00193-1.jpg

Υπόψιν η κιθάρα σκούρηνε considerably!

Αλλά είναι μόλις το πρώτο χέρι λάδι

σα να το ρίχνω στον νεροχύτη που λέει ο λόγος

Έκανα και την τρύπα για το electromatic jack

(μη βάλεις τίποτα άλλο- electromatic για σιγουριά)

DSC00191-1.jpg

DSC00192-1.jpg

Messalion σαν να ομόρφυνε επικίνδυνα ,ε? Τι λές??  ;D ;D

Κούκλα. Αλλά εγώ, αν και γενικά είμαι του χρυσού, θα έβαζα μαύρο hardware. Το χρυσό αποσπά πολύ το μάτι από το sp. maple.

Με το λάδι προσοχή πάντως.

RayDTutto είπε:
Κούκλα. Αλλά εγώ, αν και γενικά είμαι του χρυσού, θα έβαζα μαύρο hardware. Το χρυσό αποσπά πολύ το μάτι από το sp. maple.

Με το λάδι προσοχή πάντως.
yo!

Εγώ πάλι θα έβαζα νίκελ ,αλλά δεν είναι δική μου απόφαση πλέον  ;)

Όσον αφορά το λάδι , πιστεύω στο 4ο - 5ο χέρι (Ένα κάθε μέρα) θα ρθει και θα δέσει.

Διάβασα λίγο για το spalted . Η δυσκολία είναι όταν έχει ασυνέχειες και σπογκώδη μέρη.

Τα κλείνεις με epoxy ή super glue. Εδώ όλα αυτά τα artifacta ξεκινούσαν μετά το περίγραμμα της κιθάρας! Ευτυχώς!!  Έχει μια περιοχή που απλά λείπει ξύλο συμμετρικά και στα δύο bookmatched κομμάτια! Θα ήταν κάποιος ρόζος που χάλασαν οι μύκητες! Το καπάκι αυτό κλείστηκε με στόκο νερου και γυαλλίστηκε με γυαλλόχαρτα ως 2500 και έχει ομοιόμορφη επιφάνεια. Δεν έχει ασυνέχειες κλπ. Πιστεύω θα δείξει καλά. Θα έχω το νου όμως Παύλε και  θενξ για το heads up , ελπίζω να μη χρειαστεί να πάμε σε πολυουρεθάνες μετά. (Το καλό είναι ότι πάνω από το λαδάκι άμα γουστάρεις ρίχνεις και βερνίκι ,ενώ το αντίθετο δε γίνεται , οπότε έχουμε και plan B!!)

Μωρε ναι. Απλώς τα λέω για να μην τρέχεις μετά τζάμπα.

Και επειδή το Sp. Maple είναι το αγαπημένο μου οπτικά ξύλο...

RayDTutto είπε:
Μωρε ναι. Απλώς τα λέω για να μην τρέχεις μετά τζάμπα.

Και επειδή το Sp. Maple είναι το αγαπημένο μου οπτικά ξύλο...
Να σου πω την αληθεια παλια δεν το ειχα σε υποληψη διότι δε μου έβγαζε ''αλητεία''. Αλλά τώρα που το βλέπω έχει χρώματα διαφορετικά ,ωραία κάθετα νερά, flames stripes ακόμα και birdseye σε κάποια σημεία!

Εγω να πω οτι προσωπικα εχω βαρεθει τα μονοχρωμα σωματα στις κιθαρες και θεωρω ΠΟΛΥ πιο "αρχοντικο" αμα θελετε το φυσικο ξυλο - οτι και να ειναι αυτο

Στην τελικη και λαθος να γινει στο βερνικωμα/λαδι και παλι δεν θα ειχα προβλημα αφου θα φαινοντουσαν τα νερα

@Ray - νικελ θα ειναι στην αρχη το hardware αλλα με μια τεχνικη (θα κανω αποκαλυψεις μολις την παρω στα χερια μου) θα γινουν σκουρο χρυσο προς το bronze  ;)

Αργυρη πειραματισου ΟΣΟ θελεις για να δεις τι και πως και για μελοντικα projects  ;) ;) :D

argytar είπε:
(Το καλό είναι ότι πάνω από το λαδάκι άμα γουστάρεις ρίχνεις και βερνίκι ,ενώ το αντίθετο δε γίνεται , οπότε έχουμε και plan B!!)
Αργύρη σε έχασα λίγο.

Για τι λάδι μιλάς?

WilliamSats είπε:
Αργύρη σε έχασα λίγο.

Για τι λάδι μιλάς?
Teak oil εβαλα παιχτη, σημερα στο δευτερο χερι λιμνασε πριν σκουπισω το περισσευουμενο παει μα πει πως το χτεσινο χερι εκλεισε τους πορους καλα. Ειναι λαχταριστη καιμε δυσκολια την αποχωριζομαι, και το μαονακι πισω βγηκε ξανθο μουρλια. Λεςπωλιαζει! Εδω θα μου ταιριαζε qs mahogany neck

με εβενο ταστιερα... Classy

argytar είπε:
Teak oil εβαλα παιχτη
ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Είπα και 'γω, νόμιζα ότι μιλούσες για gunstock-oil και λέω "τι λέει τώρα για βερνίκι από πάνω???" ;D.

Σωστός είσαι!!!

Πάντως ένα βερνικάκι μπορεί να το χρειαστεί ακόμα και πολύ λεπτό (αν έχουν κλείσει καλά οι πόροι) γιατί το teak με τον ιδρώτα και υγρασία δεν το εμπιστεύομαι. Ας πει και ο Ηλίας μία γνώμη.

χωρις να εχω τρελη εμπειρια στα λαδια (εκτος απο το ελαιολαδο  ;D ) δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα. απλα κιθαρα με λαδακι σημαινει οτι θελει συντηρηση, θελει να την περνας καθε τοσο.

E.G. είπε:
χωρις να εχω τρελη εμπειρια στα λαδια (εκτος απο το ελαιολαδο  ;D ) δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα. απλα κιθαρα με λαδακι σημαινει οτι θελει συντηρηση, θελει να την περνας καθε τοσο.
Συμφωνώ! Θεωρητικά θέλει τουλάχιστο μια φορά το χρόνο πέρασμα με λάδι...

Το σώμα είναι έτοιμο να φύγει στον μεσσάλιο! Από Τρίτη να στεγνώσει καλά!

argytar είπε:
Συμφωνώ! Θεωρητικά θέλει τουλάχιστο μια φορά το χρόνο πέρασμα με λάδι...

Το σώμα είναι έτοιμο να φύγει στον μεσσάλιο! Από Τρίτη να στεγνώσει καλά!
Στειλε και κανα τενεκε λαδι μαζι  ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back