Ακουω yepargytar είπε:το σώμα είναι του messalion πλέον , υπ'όψιν , οπότε ψηφίστε και μιλήστε μαζί του.
Ψηφίζω ΣΚΟΥΡΟ ΜΑΝΙΚΙ! Ακούς Χρήστερμαν? ;D ;D ;D
+1000messalion είπε:Ακουω yepΣκουρο και χρυσο hardware - για μενα - οποιος αλλος θελει να προτεινει κατι ειναι ανοιχτος σε προτασεις σε π.μ.
θα χαρω πολυ
yo!RayDTutto είπε:Κούκλα. Αλλά εγώ, αν και γενικά είμαι του χρυσού, θα έβαζα μαύρο hardware. Το χρυσό αποσπά πολύ το μάτι από το sp. maple.
Με το λάδι προσοχή πάντως.
Να σου πω την αληθεια παλια δεν το ειχα σε υποληψη διότι δε μου έβγαζε ''αλητεία''. Αλλά τώρα που το βλέπω έχει χρώματα διαφορετικά ,ωραία κάθετα νερά, flames stripes ακόμα και birdseye σε κάποια σημεία!RayDTutto είπε:Μωρε ναι. Απλώς τα λέω για να μην τρέχεις μετά τζάμπα.
Και επειδή το Sp. Maple είναι το αγαπημένο μου οπτικά ξύλο...
Αργύρη σε έχασα λίγο.argytar είπε:(Το καλό είναι ότι πάνω από το λαδάκι άμα γουστάρεις ρίχνεις και βερνίκι ,ενώ το αντίθετο δε γίνεται , οπότε έχουμε και plan B!!)
Teak oil εβαλα παιχτη, σημερα στο δευτερο χερι λιμνασε πριν σκουπισω το περισσευουμενο παει μα πει πως το χτεσινο χερι εκλεισε τους πορους καλα. Ειναι λαχταριστη καιμε δυσκολια την αποχωριζομαι, και το μαονακι πισω βγηκε ξανθο μουρλια. Λεςπωλιαζει! Εδω θα μου ταιριαζε qs mahogany neckWilliamSats είπε:Αργύρη σε έχασα λίγο.
Για τι λάδι μιλάς?
ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!argytar είπε:Teak oil εβαλα παιχτη
Συμφωνώ! Θεωρητικά θέλει τουλάχιστο μια φορά το χρόνο πέρασμα με λάδι...E.G. είπε:χωρις να εχω τρελη εμπειρια στα λαδια (εκτος απο το ελαιολαδο ;D ) δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα. απλα κιθαρα με λαδακι σημαινει οτι θελει συντηρηση, θελει να την περνας καθε τοσο.
Στειλε και κανα τενεκε λαδι μαζι ;D ;D ;Dargytar είπε:Συμφωνώ! Θεωρητικά θέλει τουλάχιστο μια φορά το χρόνο πέρασμα με λάδι...
Το σώμα είναι έτοιμο να φύγει στον μεσσάλιο! Από Τρίτη να στεγνώσει καλά!