Κλεοπάτρα project

Eπίσης να πω ότι από Σεπτέμβρη (ας ελπίσουμε ότι όλοι θα είμαστε καλά και θα μπορούμε)

o E.G. , o messalion , o WilliamSats , εγώ και αν θέλει και ο Nasokosm σας έχουμε μια έκπληξη

stay tuned

Κάτι μου λέει ότι της ταιριάζει πιο πολύ ένα σκούρο μανικάκι παλίσανδρος ή έβενος...

DSC00176.jpg

Σκεφτομαι να την σκάψω μπροστά για control plate nickel για να σπάει λίγο η ξυλίλα, αν είναι τραγικό λάθος και προτείνετε rear control cavity , speak now or forever hold your silence γιατί σε λίγο κατεβαίνω γκαράζζζ   :o

ενα ελαφρυ εγκεφαλικο το επαθα να πω την αληθεια :o :o :o κουκλα ειναι η π.....α ;D ;D

παντα μπροστινο cavity :D :D :D (my favorite)

αναλογα το μπρατσο - αν βαλεις εβενο τοτε το hardware να γινει με gold - αν αφησεις αυτο τοτε hardware μαυρο  ;)

πες μου τι εργαλεια θες για ανταλλαγη και εχτες θα ειναι στην πορτα σου ;D ;D ;D

Σκούρη ταστιέρα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ : ))))))

DSC00179.jpg

DSC00180.jpg

DSC00181.jpg

DSC00182.jpg

DSC00183.jpg

DSC00184.jpg

DSC00185.jpg

Το τεστ νερού δείχνει ότι είμαστε για ένα απλό clear coat τώρα λάδι θα είναι poly θα είναι ...  θα δείξει... μάλλον θα περάσω πρώτα το λάδι (κάμποσα χέρια) και αν δεν κάτσει ρίχνεις sealer και βλέπουμε...

messalion είπε:
ενα ελαφρυ εγκεφαλικο το επαθα να πω την αληθεια :o :o :o κουκλα ειναι η π.....α ;D ;D

παντα μπροστινο cavity :D :D :D (my favorite)

αναλογα το μπρατσο - αν βαλεις εβενο τοτε το hardware να γινει με gold - αν αφησεις αυτο τοτε hardware μαυρο  ;)

πες μου τι εργαλεια θες για ανταλλαγη και εχτες θα ειναι στην πορτα σου ;D ;D ;D
Xρήστο αφού το ξέρεις , θέλω να κάνω τον StewMac πλούσιο!

argytar είπε:
Eπίσης να πω ότι από Σεπτέμβρη (ας ελπίσουμε ότι όλοι θα είμαστε καλά και θα μπορούμε)

o E.G. , o messalion , o WilliamSats , εγώ και αν θέλει και ο Nasokosm σας έχουμε μια έκπληξη

stay tuned
Μέσα και γω αλλά γιατι μιλάμε?

Ωραία πράγματα! Νογάει κανείς απο photoshop για να την βλέπαμε με ebony ταστιέρα και gold hardware  ;)?

Σκούρα ταστιέρα και μαγνήτης με καπάκι...

Αυτό που παρέθεσε ο Ray για το spalted ισχύει, αλλά!

Αν περάσεις δύο χέρια αδιάλυτο sealer (έχω δουλέψει το vernilac σε spalted με πολύ καλά αποτελέσματα), και ένα χέρι πολύ ελαφρά αραιωμένη πολυορεθάνη, θα είσαι εντάξει.

Για ταστιέρα λόγο "ψυχολογικού κολλήματος" ;D ψηφίζω maple!!!

bouzoukleri την θέλω (αρκεί να της βάλεις ένα διπλό στη γέφυρα)! :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back