μ' αρέσεις γιατί είσαι μερακλήςbihlas87 είπε:+1 για τύπου 335, πολύ εργονομικές, κάθονται λίγο πιο ψηλά σε καθιστό παίξιμο,
άψογο ζύγισμα σε όρθιο και το δεξί χέρι στηρίζεται πολύ άνετα στο... πληθωρικό
κορμί τους![]()
Λογικα ειναι η πρωη σου δουλεια σε τετοιο μαγαζι οποτε παρε αυτες που πρότεινε ο φιλος παραπανω και ασε τα περιττά έξοδα!!!!!! ;D ;D Σε ολα αυτα τα σχηματα η κιθαρα ακούγεται μονο στα πρωτα (μουσικη φαγητου και φτιαξιματος που λεμε) και μετα μονο πενιες για να καψουρεφτει ο απο κατω να κανει και καμια ζημια στο μαγαζι που λεμε !!! ;D ;D Μαλακο μπρατσο να εχει και αστα υπολοιπα..Αυτο θα κοιταζα εγω. Γνωμη μου παντα.antonio536 είπε:Χωρις να ειμαι και μεγαλος γνωστης του θεματος θα σου προτεινα μια fender stratocaster
και συγκεκριμενα αναμεσα σε αυτες τις 2
http://www.thomann.de/gr/fender_50s_classic_player_strat_mn_sg.htm
http://www.thomann.de/gr/fender_60s_classic_player_strat_rw_sb.htm
εχουν ωραιο γλυκο ηχο
Υπάρχει δυνητικά ένα πρόβλημα με τις JTV και (σίγουρα) και με τις 335. Και αυτό είναι το βάρος. Δηλαδή δεν είναι ελαφριές κιθάρες. Η JTV θα έχει μπαταρία λιθίου, κυκλώματα, κλπ, δεν τη βλέπω με την καμμία κάτω από 4 κιλά. Η 335 ομοίως.marathon είπε:Πάνω που με έχεις ψήσει για τις Tyler!!! ;D ;D
Κατι ξερουν οι πανηγυρτζιδες και παιζουν καθιστοι ;D ;DThe Genius Loci είπε:Υπάρχει δυνητικά ένα πρόβλημα με τις JTV και (σίγουρα) και με τις 335. Και αυτό είναι το βάρος. Δηλαδή δεν είναι ελαφριές κιθάρες. Η JTV θα έχει μπαταρία λιθίου, κυκλώματα, κλπ, δεν τη βλέπω με την καμμία κάτω από 4 κιλά. Η 335 ομοίως.
Αν παίζεις όρθιος λοιπόν, και επειδή θα παίζεις ΩΡΕΣ, σκέψου και αυτόν τον παράγοντα. Αλλιώς έχω 2-3 καλά καταστήματα με ορθοπεδικά να σου συστήσω, θα τους πεις ότι πας εκ'μέρους μου και θα αγοράσεις ζώνες μέσης και λοιπά σε τιμές χονδρικής. 8) ;D
Bρήκες άνθρωπο...είμαι ίσως από τους λίγους που παίζω ξαπλωτός...και λίγο λέω ;D ;DThe Genius Loci είπε:Αν παίζεις όρθιος λοιπόν, και επειδή θα παίζεις ΩΡΕΣ...
Όχι βρε, μέσω του quote σου απάντησα στον OP, για σένα ξέρω ότι είσαι υπερήλικας. 8)marathon είπε:Bρήκες άνθρωπο...είμαι ίσως από τους λίγους που παίζω ξαπλωτός...και λίγο λέω ;D ;D
...είμαι και μεγάλος άνθρωπος
Μην ξεχνάς επίσης ότι έχω Peavey t60...
καλα ρε μεγαλε δε μας ρωτησε κ για τη γονιμοποιηση της μυγας ;Ddoctor g είπε:ειναι δυνατον ενας κιθαριστας ο οποιος παιζει ή προκειται να παιξει σε σκυλαδικο να ρωταει σε φορουμ τι κιθαρα να παρει?ειναι τραγελαφικο.
και τελος παντων αν θελετε να του προτεινετε κιθαρα οι υπολοιποι ,jtv kai 335 ειναι ακυρες επιλογες.ειναι μεγαλο το βαρος.
μια στρατ θα ηταν ο,τι πρεπει.
και τωρα ας περιμενουμε να δουμε τι θα μας πει και ο ιδιος.αν μας πει.
fuZZed είπε:καλα ρε μεγαλε δε μας ρωτησε κ για τη γονιμοποιηση της μυγας ;D
επειδή βγάζει το ψωμί του απ' αυτό; δηλαδή τα φόρουμ είναι μόνο για purist "ροκάδες" που δεν έχουν παίξει ποτέ σε πάνω από 5 άτομα;;;doctor g είπε:ειναι δυνατον ενας κιθαριστας ο οποιος παιζει ή προκειται να παιξει σε σκυλαδικο να ρωταει σε φορουμ τι κιθαρα να παρει?ειναι τραγελαφικο.
H απάντηση είναι δοσμένη εξ αρχής....The Genius Loci είπε:Παίδες, δεν σας υποχρεώνει κανείς να σχολιάσετε τη σοβαρότητα ή μη του OP. Μπορεί να είναι η πρώτη του δουλειά σε τέτοιο χώρο και συλλέγει πληροφορίες. Θα ήταν προτιμότερο να λάβει απαντήσεις από ανθρώπους που έχουν/είχαν ανάλογη εμπειρία.![]()
οχι παρεξηγησες εντελως.ολοι οι μουσικοι χωροι μια χαρα ειναι.μαλιστα εχω παιξει και γω σε σκυλαδικο.αυτο που καυτηριασα ειναι το γεγονος οτι ενας επαγγελματιας κιθαριστας(διοτι μονο τετοιοι πατανε σε λαικα παλκα),δεν κανει ερωτησεις του στυλ κιθαρα καλη για μεταλ?και διατυπωμενη κιολας με τον ιδιο τροπο(διαθετω ενα χιλιαρικο)skantzos είπε:επειδή βγάζει το ψωμί του απ' αυτό; δηλαδή τα φόρουμ είναι μόνο για purist "ροκάδες" που δεν έχουν παίξει ποτέ σε πάνω από 5 άτομα;;;![]()
τι εννοείς; οι gibson βγάζει και 24,75 και 25,5 κλίμακα, και οι 335 που παίζονται κατά κόρον είναι "κοντές"studio54GR είπε:H απάντηση είναι δοσμένη εξ αρχής....
Όλοι οι λαϊκοί θέλουν κιθάρα να "σκάει", σκάνε οι κιθάρες με σκάφος και με μεγάλη κλίμακα, όχι οι κουτσουρεμένες (Gibson), να είναι εργονομική και ελαφριά και να βολεύει στο μανίκι.
my badοχι παρεξηγησες εντελως.ολοι οι μουσικοι χωροι μια χαρα ειναι.μαλιστα εχω παιξει και γω σε σκυλαδικο.αυτο που καυτηριασα ειναι το γεγονος οτι ενας επαγγελματιας κιθαριστας(διοτι μονο τετοιοι πατανε σε λαικα παλκα),δεν κανει ερωτησεις του στυλ κιθαρα καλη για μεταλ?και διατυπωμενη κιολας με τον ιδιο τροπο(διαθετω ενα χιλιαρικο)