Ενα σχετικο link για τις προαναφερθεισες επιρροες.
http://www.theonion.com/articles/radiohead-denies-influencing-local-band,2730/
Πώπω... Δε μου άρεσαν οι Radiohead καθόλου όπως παρουσιάζονται στο άρθρο...ndnikola είπε:Ενα σχετικο link για τις προαναφερθεισες επιρροες.
στοματικό σεξ προς άνδρα και γυναίκα, explicit μάλιστα, δεν έχω δει ποτέ σε ελληνική ταινίαfleamail είπε:Όπως και το 90% του νεοελληνικού κινηματογράφου![]()
Δεν το πρόσεξα ότι ήταν το onion. είμαι βλαμένος... σορρυ... >gdevelek είπε:αν τυχόν δεν είναι σαφές σε κάποιους, το The Onion είναι καθαρά χιουμοριστικό site και οι "ιστορίες" του είναι κατασκευασμένες
θα συμφωνησω με ολα τα παραπανω.ΧΙΩΤΗ-ΜΑΜΠΟ είπε:Αλλα δεν ξερω κατα ποσο την εκλεψε.Φανταζομαι κατι παρομοιο θα 'χε γραφτει και στη λογοτεχνια πριν απο την Πορτογαλικη ταινια αν με καταλαβαινεις.
Σκηνοθετικα δεν μοιαζει παντως αλλα το στορυ οχι Γιαννης,Γιαννακης.
στον μύθο του σπηλαίου της Πολιτειας του Πλάτωνα περιγραφεται μια τετοια κατασταση,οποτε ναι δεν ειναι και τοσο Original .....βεβαια αν το εμπνευστηκε απο εκει....ευγε του....Φανταζομαι κατι παρομοιο θα 'χε γραφτει και στη λογοτεχνια πριν απο την Πορτογαλικη ταινια αν με καταλαβαινεις.
+1Superfunk είπε:δεν ειναι καθολου κακο να επηρεαζεσαι ή ακομα και να κανεις remake μια ταινια (δεκαδες αριστουργηματικες ταινιες εχουν γινει ετσι) ηθικα ομως νομιζω οτι οφειλεις να το αναφερεις με ενα τυπικο "inspired by"....μπορει βεβαια και να μην το εχει δει καν οποτε παω πασο....
να δεις το Στρέλλα, τo πάει καλά ;Dgdevelek είπε:στοματικό σεξ προς άνδρα και γυναίκα, explicit μάλιστα, δεν έχω δει ποτέ σε ελληνική ταινία
ούτε αδέλφια μαζί σε μπανιέρα όπου ο αδελφός πασπατεύει τις αδελφές, μετά από πρόταση του πατέρα να πάψει να του φέρνει την υπάλληλο για να "εκτονώνεται" και να κάνει το ίδιο με μια απο τις αδελφές του
Να αλλάξεις video clubgdevelek είπε:στοματικό σεξ προς άνδρα και γυναίκα, explicit μάλιστα, δεν έχω δει ποτέ σε ελληνική ταινία
ούτε αδέλφια μαζί σε μπανιέρα όπου ο αδελφός πασπατεύει τις αδελφές, μετά από πρόταση του πατέρα να πάψει να του φέρνει την υπάλληλο για να "εκτονώνεται" και να κάνει το ίδιο με μια απο τις αδελφές του
Εντάξει, δεν πειράζει, και η υποψηφιότητα αρκεί. Αν σκεφτείς ότι και ο Hitchcock δεν πήρε ποτέ oscar σκηνοθεσίας (πήρε βέβαια το 1967 ένα τιμητικό για το σύνολο της προσφοράς του στον κινηματογράφο – τρίχες δηλαδή) , τα παιδία νέα είναι …θα δουλέψουνkostri είπε:Κρίμα.
Θα μου επιτρέψεις να αποποιηθώ την ένταξη μου (ναι, στη νεοελληνική δυστυχώς συντάσσεται με αιτιατική) σε ένα από τα δύο στρατόπεδα , μιας και απευθύνεσαι σε όλους όσους έχουν postάρει, για τον αντικειμενικό λόγο , ότι εγώ μολονότι post-αρα δεν πήρα θέση (ακόμα) ;D.pla.g είπε:Σε όλους τους παράγοντες παρατηρούνται (σχεδόν) μόνο απόλυτες απόψεις!Ακόμα και σε αυτό το thread όσοι έχετε postάρει βρίσκεστε σε 2 στρατόπεδα (λες και ζήτησε κανείς να καταδικάσουμε τον Κυνόδοντα ή όχι).