Κι έτσι, παιδί μου, κάναμε τα pull-ups, όταν δεν είχαμε FR

Status
Not open for further replies.
μιλωντας για δημοσιοτητα κανεις πως δεν καταλαβαινεις τι εννοω . εννοω για τους φαν του συγκεκριμενου ειδους και οχι το παραδειγμα του καθε μπιμπερ . και δεν ξερω αν ξερεις ο ρορυ δεν ειχε καμμια σχεση με το σταρ συστεμ ηταν τελειως απλος οχι σαν το παιδακι που αναφερεις. και πιστευω οτι η βαρυτητα του ποστ μου ηταν σε αλλο κομματι και οχι σ αυτο .

raf είπε:
μιλωντας για δημοσιοτητα κανεις πως δεν καταλαβαινεις τι εννοω . εννοω για τους φαν του συγκεκριμενου ειδους και οχι το παραδειγμα του καθε μπιμπερ . και δεν ξερω αν ξερεις ο ρορυ δεν ειχε καμμια σχεση με το σταρ συστεμ ηταν τελειως απλος οχι σαν το παιδακι που αναφερεις. και πιστευω οτι η βαρυτητα του ποστ μου ηταν σε αλλο κομματι και οχι σ αυτο .
Αυτο κολλαει στο γιατι καποιος εχει γινει η οχι διασημος.Ποιο πολυ ειναι θεμα συγκιριων και οχι μονο ταλεντου(η και καθολου ταλεντου).Να εισαι την καταλληλη εποχη την καταλληλη στιγμη στο καταλληλο μερος...ενα απο αυτα να λειπει παπαλα.Η μηπως νομιζεις οτι ο Rory πχ αν εβγαινε στην σκηνη αυτη την εποχη θα μπορουσε να κανει κατι...δεν ειναι οτι θα του ελειπε το ταλεντο ειναι οτι οι συγκυριες δεν θα τον ευνοουσαν.....οποτε αυτα περι διασημοτητας και αξιας η πραξη εχει αποδειξει οτι δεν ισχυουν.

κανεις δεν θα ηταν διασημος αν εβγαινε τωρα :) το θεμα ηταν οτι εγω απαντησα στο φαλτσο και τα υπολοιπα που ακουστηκαν με την προτροπη "καντο κι εσυ αν μπορεις"

raf είπε:
κανεις δεν θα ηταν διασημος αν εβγαινε τωρα :) το θεμα ηταν οτι εγω απαντησα στο φαλτσο και τα υπολοιπα που ακουστηκαν με την προτροπη "καντο κι εσυ αν μπορεις"
To καντο και εσυ αν μπορεις θα ειχε νοημα να το πεις σε καποιον τραγουδιστη...εγω τραγουδιστης δεν δηλωσα(παροτι ελληνας δεν δηλωνω οτι τα κανω ολα) αλλα το οτι αυτα που ακουω ειναι..πνιχτοκοκκοριλικια...αυτο ειμαι σε θεση να στο πω....

πρωτον το ποστ μου πηγαινε στο αλο παιδι που ακουγε τα πολλα φαλτσα . οσο για τα πνιχτοκοκκοριλικια οπως τα λες opinions are like..

εδιτ: αιντε θαψτε και τον jimmy τωρα :

Jimmy Page shreds

raf είπε:
πρωτον το ποστ μου πηγαινε στο αλο παιδι που ακουγε τα πολλα φαλτσα . οσο για τα πνιχτοκοκκοριλικια οπως τα λες opinions are like..

εδιτ: αιντε θαψτε και τον jimmy τωρα :
Αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι δεν προσπαθω να θαψω κανεναν.Μου αρεσει ο Ρορυ και τα τραγουδια του αλλα αντικειμενικα η φωνη που ακουσα στο κλιπ δεν.....και στη τελικη δεν παιζει και ρολο....δεν εχει γινει γνωστος για τη φωνη του ο ανθρωπος αλλα πραγματικα ειναι πολυ αστειο που μερικοι προσπαθουν οπως ειπα και πριν να στρογγυλοποιουν καταστασεις και να ωραιοποιουν πραγματα μη τυχον και καταρριφθει κανας μυθος.

Σου πα παρε αυτη τη φωνη χωρις βιντεο(και αν ηταν δυνατον και αλλο τραγουδι) και τοτε θα εβλεπες ποσοι πιστευουν αυτα που λενε η απλα τα λενε γιατι ξερουν οτι μιλαμε για το  Rory.

Dreamdancer είπε:
Αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι δεν προσπαθω να θαψω κανεναν.Μου αρεσει ο Ρορυ και τα τραγουδια του αλλα αντικειμενικα η φωνη που ακουσα στο κλιπ δεν.....και στη τελικη δεν παιζει και ρολο....δεν εχει γινει γνωστος για τη φωνη του ο ανθρωπος αλλα πραγματικα ειναι πολυ αστειο που μερικοι προσπαθουν οπως ειπα και πριν να στρογγυλοποιουν καταστασεις και να ωραιοποιουν πραγματα μη τυχον και καταρριφθει κανας μυθος.

Σου πα παρε αυτη τη φωνη χωρις βιντεο(και αν ηταν δυνατον και αλλο τραγουδι) και τοτε θα εβλεπες ποσοι πιστευουν αυτα που λενε η απλα τα λενε γιατι ξερουν οτι μιλαμε για το  Rory.
Φίλε μου απλά χάνεις το χρόνο σου...

Πάρε παράδειγμα απο μένα και σταμάτα να ασχολείσαι. Αυτό είναι το κακό με τα φόρουμ.

Madara είπε:

Πάρε παράδειγμα απο μένα και σταμάτα να ασχολείσαι. Αυτό είναι το κακό με τα φόρουμ.
Πέστα ρε Μαντάρα. Αυτό είναι το κακό με τα "φόρουμ". Ότι δεν έχουν όλοι την άποψή τη δική σου και του φίλου σου.

distortion είπε:
Αν δε φόραγε καρώ πουκάμισα δε θα 'χε κάνει ούτε τη μισή καριέρα πάντως.
+1

και +1 σε Νέστορα, audiokosta και RayDTutto που παραθέτει Νέστορα (ο Καβάφης διαβάζει Καβάφη)

Στο θέμα μας : εγώ που είμαι θεος δεν ήξερα οτι μπορεί να γίνει και έτσι αυτό το εφέ, φαντάσου δηλαδή πόσο μπροστά είναι ο Cusack.

Mπράβο σε μένα λοιπόν, δευτερευόντως στον Rory και χρόνια πολλά στο Γιάννη.

Εγώ φίλος παραθέτω μόνον Audiokosta...

O Nestoras δεν έχει αυτό το je-ne-sais-quoi...

(Cusack... :D :D :D :D)

Madara είπε:

Mην ανησυχεις δεν περιμενω να πεισω κανεναν...στην ουσια εχει πλακα η υποθεση....ειναι σαν τον τυπο που βλεπει τη γυναικα του σε βιντεο με τον μπατζανακη ;D και ενω το βλεπουν ολοι αυτη του λεει αγαπη μου δεν ειναι αυτο που νομιζεις...πιλατες εκανα ;D..γιαυτο τριβομουν πανω στον...Τακη 8) και αμα ο "τρελος" επιμενει αυτη του λεει οτι δεν ξερει τιποτα απο...συγχρονες τεχνικες χαλαρωσης ::) γιαυτο εφερα τον Τακη να βοηθησει χαρη σου εκανα.....α και οσοι δουνε το βιντεο και λενε οτι σκιζαμε τα...ραμματα να τους πεις οτι ειναι κακοηθεις και....βλαχαδερα...δεν ξερουν απο state of the art εκγυμναση......

Ετσι και εδω δεν πα να το βλεπεις να το ακους...δεν παιζει ρολο...δεν φατσαρει ο Rory που το ειδες ..που το ακουσες ..η τεχνη του ειναι τοσο μεγαλη ωστε και το φαλτσο η το να μη τραγουδαει καθολου ειναι αποψη......κατι σαν τα ανεκδοτα με τον Chuck Norris ενα πραγμα 8) ο Rory δεν προσαρμοζεται στην μουσικη...αλλα η μουσικη στον Ρory.

erica-yawn-200305211.jpg

longshadow είπε:
αφτό ίνε!??
Φίλοσ, το θέμα είναι αν έχει στη σωστή θέση τον αντίχειρα.

Madara είπε:

Ετσι ειναι....μακρια απο τα φορουμ παιδιααααα.....ΜΑΝΤΑΡΑ η κατασταση....πως δεν το εχουμε καταλαβει τοσα χρονια εμεις και ειμαστε εδω μεσα δεν ξερω.....καλα που ηρθατε ρε παιδια να μας ανοιξετε τα ματια....τετοια στραβαδια και κουφαλογα που ειμαστε (μα να μην ακουμε τα φαλτσα του rory ρε παιδι μου και εμεις).

Μετα το mahogany καλο για μεταλ και τα σχετικα παμε στο

Μ Α Ν Τ Α Ρ Α η κατασταση στο παλιοφορουμ ΝΟΙΖ

Α...να υπαρχει η ιδια αποψη για το φορουμ οταν ζητατε και τη βοηθεια του ομως ε...οχι εκει ολα καλα και γ@#$ω τα φορουμ το ΝΟΙΖ....

Βρε παιδια μη μαλωνετε.Η λυση ειναι μια.Για να δουμε τη σωστη εκτελεση του κομματιου θα προτεινα τον Dreamdancer να παιξει με τη μπαντα του  live το κομματι του Rory και να ανεβασει το video για να καταλαβουμε και μεις πια θα ηταν η σωστη εκτελεση του κομματιου

RayDTutto είπε:
BTW τελευταία διάβασα και αυτό...

Δεν ξέρω αν το έχετε δει...

http://www.contactmusic.com/news/gallagher-was-considered-for-rolling-stones_1280411
Καπου ειχα διαβασει παλαιοτερα την εκδοχη του Donal,αδελφου και μανατζερ του και ελεγε

ουσιαστικα τα ιδια πραγματα.

Και εδω που τα λεμε δυο τοσο δυνατες φωνες στην ιδια μπαντα ειναι δυσκολο να χωρεσουν.

The Genius Loci είπε:
Φίλοσ, το θέμα είναι αν έχει στη σωστή θέση τον αντίχειρα.
Τελικά, μια είναι η σωστή θέση για τον αντίχειρα  ;D

Πάντως χαίρομαι που διαβάζω αντικειμενικές απόψεις. Η αλήθεια είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία. Μετανοείτε, ο καιρός γαρ εγγύς.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back