- Πόντοι
- 4,208
Παρε Dreamdancer για φωνη....Vanessa Mae στο..μπουζουκι...Vangelis στο...σαμτουρι Rick alen(Def leppard) στα...πληκτρα και σαλεα στα...drums...teospir είπε:Βρε παιδια μη μαλωνετε.Η λυση ειναι μια.Για να δουμε τη σωστη εκτελεση του κομματιου θα προτεινα τον Dreamdancer να παιξει με τη μπαντα του live το κομματι του Rory και να ανεβασει το video για να καταλαβουμε και μεις πια θα ηταν η σωστη εκτελεση του κομματιου
Έχω την εντύπωση όμως ότι άσχετα αν κυριάρχησε "κι ο μπακλαβάς γωνία" το σωστό είναι "του μπακλαβά η γωνία" το οποίο έχει και τη λογική του.theoctapus είπε:Πάντως χαίρομαι που διαβάζω αντικειμενικές απόψεις. Η αλήθεια είναι μια και ο μπακλαβάς γωνία. Μετανοείτε, ο καιρός γαρ εγγύς.
Είναι προφανές ότι η ασήκωτη μοναξιά της επιχειρηματολογίας σου σε κάνει και γίνεσαι επιθετικός.Dreamdancer είπε:Παρε Dreamdancer για φωνη....Vanessa Mae στο..μπουζουκι...Vangelis στο...σαμτουρι Rick alen(Def leppard) στα...πληκτρα και σαλεα στα...drums...
Αφου λοιπον τους μαζεψεις ολους και παιξουνε( ο καθενας οπως βλεπεις στην ειδικοτητα του)....
Μετα η επομενη κινηση θα ειναι να πεισεις το κοσμο γιατι αυτο που ακουγαν ειναι ψυχη και απολυτη καλλιτεχνικη εκφραση και οχι ξεκουρδισμενο γραμμοφωνο.Δεν το καταφερες? ε δε πειραζει τι ξερουν οι μαμελουκοι απο μουσικη....το καταφερες? συγχαρητηρια...εισαι ο Chuck Norris της μουσικης και δεν το ηξερες 8).
Έλεος βρε Κώστα!audiokostas είπε:Εγώ από την άλλη θα χαίρομαι που Dylan, Hendrix, Jagger, Stones, Lennon, Joplin, Cash, Cobain, Rod Stewart, Iggy Pop, Waits, Stevie Nicks, Yorke, Bjork (για να αναφέρω μόνο μερικούς μέσα από αυτή τη λίστα, που καθόρισαν την ροκ) και εκατοντάδες άλλοι, δεν προσέλαβαν τραγουδιστή (έλεος) για τα κομμάτια τους.
+1audiokostas είπε:Θα καταλάβεις ότι ακούς ή την λάθος μουσική για τα γούστα σου ή την μουσική για λάθος λόγους.
Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα με το να λέμε Rory στα φωνητικά. Έχεις ένα δίκιο, πως να το κάνουμε...... :-XΠαρε Dreamdancer για φωνη....Vanessa Mae στο..μπουζουκι...Vangelis στο...σαμτουρι Rick alen(Def leppard) στα...πληκτρα και σαλεα στα...drums...
Αφου λοιπον τους μαζεψεις ολους και παιξουνε( ο καθενας οπως βλεπεις στην ειδικοτητα του )....
Είπα μόνο από τη λίστα του RS.fusiongtr είπε:ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο LEMMY?
Α γειά σου!audiokostas είπε:Είπα μόνο από τη λίστα του RS.
Αλλιώς θα γράφαμε μέχρι αύριο...
Και φίλος, να μην ξεχνιέσαι.
Ο Lemmy είναι μπασίστας τραγουδιστής, όπερ και σημαίνει ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο.&-
Εννοεις σαν την δικια σου η μερικων αλλων εδω επιχειρηματολογια? να αφηνεις την εντυπωση οτι τα ακυρωνω ολα μονο και μονο για να φανω ο περιεργος της υποθεσης?audiokostas είπε:Είναι προφανές ότι η ασήκωτη μοναξιά της επιχειρηματολογίας σου σε κάνει και γίνεσαι επιθετικός.
Θα σου πρότεινα να πας να ρίξεις μια ματιά στους 100 μεγαλύτερους τραγουδιστές (της σύγχρονης μουσικής) στο Rolling Stones.
Θα καταλάβεις ότι ακούς ή την λάθος μουσική για τα γούστα σου ή την μουσική για λάθος λόγους.
Εγώ από την άλλη θα χαίρομαι που Dylan, Hendrix, Jagger, Stones, Lennon, Joplin, Cash, Cobain, Rod Stewart, Iggy Pop, Waits, Stevie Nicks, Yorke, Bjork (για να αναφέρω μόνο μερικούς μέσα από αυτή τη λίστα, που καθόρισαν την ροκ) και εκατοντάδες άλλοι, δεν προσέλαβαν τραγουδιστή (έλεος) για τα κομμάτια τους.
Εκείνο με το Chuck Norris σταμάτα να το επαναλαμβάνεις. Σου έκανε εντύπωση στη τρυφερή σου ηλικία όταν το άκουσες αλλά δεν το βρίσκουμε έξυπνο ή αστείο.
Φίλος, επειδή είσαι άσχετος, η σωστή τεχνική φαίνεται στο πόση λακ βάζεις. Γκέγκε? Αντικειμενικά.RayDTutto είπε:Είστε όλοι άσχετοι μαμελούκοι. Έχει δίκιο το παιδί.
Έλα Dreamdancer πάρε εδώ μια μπαντάρα που όλοι είναι αυθεντίες στα όργανα τους και τα παίζουν πολύ και δυνατά τουλάχιστον τέσσερις φορές την ημέρα και έχουν και επαγγελματία τραγουδιστή:
Αα ρε Bon Jovi, εσύ κατάστρεψες το στρώμα του όζοντος..&-
Πολύ σωστός! Και πολλά άλλα αντίστοιχα παραδείγματα!Alchemist είπε:Μ' αρέσει που συζητάμε για τον Gallagher όταν στην Ελλάδα είχαμε Μάρκο Βαμβακάρη. Ίσως το καλύτερο παράδειγμα καλλιτέχνη με μηδέν τεχνική και κάπως φάλτσα φωνή που δεν αντέχεις να ακούς τα τραγούδια του να ερμηνεύονται από άλλον... 8)
Τι θα γινόταν αν είχε τραγουδιστή ? ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ GALLAGHER απλά.
Αυτά τα δύο και τελειώνει η κουβέντα.Κανείς δεν λέει ότι ο Rory είναι καλός τραγουδιστής με την γενική έννοια του όρου. Λένε (-με) ότι η φωνή και (κυρίως) το στύλ του εξυπηρετεί ακριβώς και πλήρως τον σκοπό των τραγουδιών του και αυτός είναι ένας από τους (κύριους) λόγους που τα τραγούδια του είναι αυτά που είναι. Τόσο απλά.
Τα αριστουργήματα του Θεοδωράκη τα ερμήνευσαν πρώτα τρομακτικές φωνές. Δεν τα έμαθες από το Θεοδωράκη, οπότε είναι λογικό να ακούγονται "άσχημα" στο αυτί. Εξάλλου, έχουμε να κάνουμε με μουσική πιο "έντεχνη", όπου η αρτιότητα είναι ένα από τα ζητούμενα.Έχεις ακούσει τον Θοδωράκη να τραγουδάει τα κομμάτια του? Επίσης πιστεύεται ότι ο Gallagher αν έβγαινε τώρα θα γινόταν γνωστός? Τότε ναι (ίσως) σεβόντουσαν την προσωπικότητα του κάθε καλλιτέχνη... Τώρα θα έπρεπε ή να κάνει σόου με 3 μπαλέτα και να έχει το ύφος 10 καρδιναλίων ενώ βγαίνει μέσα από κολοκύθα ντυμένος ότι να'ναι στα live ή να είναι τεχνικά ΑΨΟΓΟΣ... Ένα εκατομμύριο respect σε αυτόν και τη μουσική του... Αλλά μην μπερδεύουμε την βούρτσα με την ξέρετε τι... Εδώ στο φορουμ αν βγάλεις ένα κομμάτι και δεν είναι άρτιο μουσικά παίφτει κρα...
Το έχω ρε. >RayDTutto είπε:O Nestoras δεν έχει αυτό το je-ne-sais-quoi...
Προσωπικά δεν συζητώ αν είναι άψογος στα φωνητικά ο Gallagher και πιθανώς ενίοτε να μην είναι.Madara είπε:Ήταν ντροπή τότε να προσλάβεις επαγγελματία τραγουδιστή; Τα τελευταία δύο χρόνια ασχολούμαι με τα φωνητικά, και τώρα που τον ακούω ξανά, πραγματικά είναι λίγο απαίσιος
Φυσικά, και φαίνεται, αυτό άλλωστε λέω κι εγώ!audiokostas είπε:Δεν με νοιάζει (μα καθόλου) ποιος δεν συμμετέχει στο φόρουμ και για ποιον λόγο.
ή μήπως είσαι...;δραγουμάνος γούστου δεν είμαι.
Αλλά όποιος δεν αντιλαμβάνεται την βαθύτατη μαλακία από την οποία διακατέχεται η παραπάνω φράση
Προφανώς!δε νομίζω ότι έχουμε κοινό σημείο συζήτησης.
+1000audiokostas είπε:Αλλά όποιος δεν αντιλαμβάνεται την βαθύτατη μαλακία από την οποία διακατέχεται η παραπάνω φράση, δε νομίζω ότι έχουμε κοινό σημείο συζήτησης.