Κι έτσι, παιδί μου, κάναμε τα pull-ups, όταν δεν είχαμε FR

Status
Not open for further replies.
audiokostas είπε:
Απλός, προσηνής, καταδεκτικός, λαϊκός, ευπρόσιτος.
+1 γι'αυτο

...όπως αδυνατούν να αντιληφθούν το χαρακτηρισμο λαικος όσοι επιμένουν ότι υπάρχει μόνο μια σωστή, επιστημονικά τεκμηριωμένη θέση για τον αντίχειρα.
+1 και γι'αυτο

Reborn είπε:
The Genius Loci, όπως είμαστε όλοι μια οικογένεια εδώ μέσα. θέλω να μου πεις Αντικειμενικά την αλήθεια...Έχω ελπίδες να μάθω κιθάρα επαγγελματικά αν έχω τον αντίχειρά μου λάθος και όχι στο πίσω μέρος??Πες αλήθεια...Ας πληγωθώ...... :-\
I don't know dude. Personally, I'm all-thumbs.  :P :P

Αισθανομαι την αναγκη να ευχαριστησω ολα τα μελη που συμμετειχαν στο θεμα.

Μου χαρισατε αξεχαστες στιγμες.

Ευχαριστω επισης τον φιλο Αντρεα που μου προτεινε την αναγνωση του θεματος.

Ευχαριστω τον Θεο, την μητερα μου, τον πατερα μου και την συζηγο μου ..... μμμ λαθος  :P

theoctapus είπε:
Και κάτι "τεχνικής" φύσεως. Το να υποστηρίζεις ότι κάποιος λέει μαλακίες σε κάτι πολύ συγκεκριμένο, απέχει παρασάγγας από το να λες τον ίδιο μαλάκα. Όχι ότι το πρώτο είναι ευγενικότερο του δεύτερου, αλλά δεν είναι και ακριβώς το ίδιο.
Ορθως ομιλεις αν και καθημενος.Και οπως λεει ο σοφος (καποτε) λαος: Τον μαλακα πολλοι εμισησαν, την μαλακια ουδεις.

Ο Κωστάλας αφηγείται Lou Reed.
Θ ε ι κ ο  ;D ;D ;D ;D
Και το αγαπημενο μου κομματι αυτον τον καιρο απο RG.

Γκ@βλα

Rory Gallagher - Mississippi Sheiks

Τωρα που το ξανακουω .... ηταν τελικα φαλτσος.

Ειδικα στο τελος τα ουνίσονα ;D με το σλαιντ.

Επρεπε να φωναξει τον Φρανκ Στηναρτα να το πει, να γινει σουξεδακι.

Και ένα Tattooed Lady! ;D ;D ;D ;D

Να ελπίζουμε σε κάποια κινηματογραφική μεταφορά στο μέλλον;;  :)

MV5BMTkxNzIyOTQzNV5BMl5BanBnXkFtZTYwODYzNTI1._V1._SY314_CR70214314_.jpg

happy-crowd-o.jpg

Παίζει να ναι και το καλύτερο topic  ;D ;D

Άντε καμιά λαλακία θα ξαναπούμε?Πολύ αργήσαμε  ::) ::) ;D

Κάτι τέτοιες στιγμές νομίζω ότι αισθάνομαι σχεδόν οίκτο για την οικτρά αντιδραστική μειοψηφία αυτού του thread...

Κάτσε να σκεφτώ.

Μπα. Όχι.  8)

The Genius Loci είπε:
Κάτι τέτοιες στιγμές νομίζω ότι αισθάνομαι σχεδόν οίκτο για την οικτρά αντιδραστική μειοψηφία αυτού του thread...

Κάτσε να σκεφτώ.

Μπα. Όχι.  8)
the nigga song (with lyrics)

Που να έκανε και 2 χρόνια φωνητική σε ωδείο! 8) 8)

Reborn είπε:
Εγώ πάντως αν ήμουν ο Gallagher θα έδινα μία ευκαιρία σε αυτόν τον επαγγελματία τραγουδιστή γιατί φαίνεται έκανε πολλά χρόνια ωδείο ;D ;D
Πλακα πλακα εσυ και οι υπολοιποι εχετε την σωστη λογικη για την εποχη(coping mechanism που λενε και στο χωριο μου).

Αμα σε φτυνουν εσυ να λες οτι αυτο δεν ειναι ροχαλα αλλα βροχη....η ακομα καλυτερα να περνας οτι η ροχαλα ειναι ενδυματολογικη αποψη....

Αμα σε κλεβουν εσυ να λες οτι απλα μου αλαφρωσαν τη τσεπη η οτι και τα πολλα χρηματα βασανο ειναι....μου τα πηραν και ξενοιασα.

Αμα σε τουλουμιαζουν στο ξυλο εσυ να λες απλα οτι..πειραματιστηκε η κοπελια σου στο makeup πανω σου....εξου και τα μπλαβισμενα ματια(γιατι το να φαει ξυλο ο αντρας ο σωστος ο προστυχος ειναι..αδιανοητο.

Αμα παιζεις μπασκετ και τρως ταψια ακομα και απο τους θεατες ειναι επειδη δεν εχεις...συνηθισει ακομα τα καινουργια παπουτσια.

Αν ενας πολιτικος εχει κατακλεψει το εθνος αλλα ειναι απο το..χωριο σου εχει βαφτισει το παιδι σου και παιζετε και ταβλι μαζι....ε δεν τρεχει και τιποτα...υπερβολες..το δικο μας το παιδι βρηκανε να στριμωξουν? αλλοι εχου φαει περισσοτερα στην τελικη.

Αν σου πουνε παιξε με μια ακουστικη κιθαρα εσυ να την γυρνας αναποδα και να παιζεις τουμπερλεκι....λεγοντας τους πως οι χορδες ειναι υπερεκτιμημενες και η "ψυχη" βρισκεται στο υποκωφο χτυπημα της παλαμης στο σωμα....

Αν τελος σου πουνε τραγουδα και εσυ βραχνοκοκκοριζεις γκαριζεις η ακομα καλυτερα..μιλας να τους λες εδω φαινεται ο πραγματικος καλυτεχνης...το οτι δεν μπορω να βγαλω φωνη,δειχνει τι ζορια εχω περασει,τι περιπετειες,τι ψυχη κρυβω μεσα μου.Δεν ειμαι λιμοκοντορος που ξερει να τραγουδαει(αυτα ειναι gay και πεπερασμενα αλλωστε) σας δειχνω την αληθεια μου εδω...ξυπνατε ωρε....αλλωστε αν θελετε να ξερετε η απουσια φωνης ουρλιαζει περισσοτερο απο την ποιο δυνατη φωνη.Θυμαστε το μετεωρο βημα του πελαργου? Ε εδω μιλαμε για το Αναρθρο Ουρλιαχτο τη...σιωπης.Που θελατε και τραγουδι.....αστοιχειωτα βλαχοκατιναρια.

Και το όσκαρ κενής επιχειρηματολογίας πηγαίνει στον........(drum roll)

Πςςςςςςςςςςςςς .

Τι να λεμε τωρα. Keep Walking.

Ομολογώ...

Ω ναι, ομολογώ...

Ο Rory μου είχε βαφτίσει το παιδί. Η μάνα μου δεν ήθελε να το βγάλουμε Conor. Είχαμε φασαρίες. Αλλά εντάξει. Υποσχέθηκε να μην τραγουδήσει στη βάφτιση (ο Rory, όχι η μάνα μου) και τα βρήκαμε...

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back