Χειρότερο σόλο έβερ!

zephyrous

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Τρομπάροντας στη δουλειά έπεσα πάνω σε αυτή την δύσκολη κατάσταση...όχι βέβαια πιο δύσκολη από εκείνη που βρέθηκε ο συγκεκριμένος κιθαρίστας..

θεός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε αυτός έκανε πιο πολλά λάθη και από τον hammett!!!!!

του αξίζουν πολλά μπράβο!!

πώς το έκανε;;!!!;;;;;!!!!!!!

8O Παίζεινα είναι το χειρότερο που έχω ακούσει.Από τις περιπτώσεις που αισθάνεσαι αμήχανα, ακόμα και πίσω από την οθόνη

:lol: Στο τέλος έφευγαν όλοι ή μου φαίνεται?

:twisted: Εγώ παίζω καλύτερα.

Εγώ θα τον έβαζα στους Metallira αναπληρωματικό...αν πάθει κάτι ο Kirk (τώρα που ασχολείται και με extreme sports) να έχουν να παίζουν...δεν νομίζω να καταλάβει κανείς τη διαφορά.... :lol:

Εμένα μου θύμισε πως οι wishbone ash γ@#$σαν υπέροχα τραγούδια με κάπως περίεργα σόλα....

Πάντως,μην είστε τόσο κακοί,όλα κρίνονται απο τον χρόνο και τον χώρο που συμβάινουν.Παίζει ο συγκεκριμμένος παίχτης να είναι πολύ καλός σε πολύ κακή στιγμή του.

Καλή φάση! Εγώ θα γούσταρα περισσότερο αν το ξεφτίλιζε τελείως! Αν βλέπεις ότι δε σου βγαίνει αρχίζεις τα σηκώματα, τα τρέμουλα, τα σφυρίγματα και ότι βρέξει ας κατεβάσει! Pure fuckin' metal!!! :twisted: :twisted: :lol: :lol:

(δε νομιζω να θέλει να παιξει κανείς μαζί μου τώρα πια...)

(δε νομιζω να θέλει να παιξει κανείς μαζί μου τώρα πια...)
Εγώ γιαυτό σ'αγαπάω, επειδή είσαι τελειωμένος κάφρος!

Μακάρι να ήταν από Ελλάδα το παληκάρι να κάναμε κάνα γκρουπάκι!!!

Μην μασάς, έχουμε τον Vrass (πάλι ρίμα έκανα ο ποστης)

o kirk κανει extreme sports?
Ναι' date=' π.χ. τρώει κρέπα με διπλή μερέντα. Αδρεναλίνη στο maximum. :lol:[/quote']

Και χωρίς αλεξίπτωτο Χαρίλαε.

Λίγα για τον Kirk!!! :twisted: Εγώ αυτόν είχα ως πρότυπο και έγινα ο μεγιστος ακροβάτης-κτηνοβάτης της ταστιέρας που είμαι τώρα. :lol: :lol: :lol: 8) 8O :?: :idea: :wink: 8) :D 8O :( :) :twisted: :evil:

οσο ειναι ρυθμικο το μερος ειναι ο.κ.

οταν μπαινει το σολο , παιζει , να εχει βγαλει το ιδιο ακριβως solo με το δισκο (δεν το ξερω αν περναει κοντα γιατι δεν το θυμαμαι ) . Οταν λοιπον παιζεις πανω σε ενα ξενο solo , και χασεις κατι ,η ξεχασεις ενα μερος , ειναι δυσκολο και το ενα λαθος φερνει το αλλο,γιατι ειναι και η ψυχολογια μεσα .... πρεπει εκεινη την στιγμη να δρασεις ακαριαια , γυριζοντας το σε αυτοσχεδιασμο ,και να επανελθεις σε αλλη ενοτητα , η και καθολου .

το πιθανοτερο ειναι οτι δεν παιζει τοσο χαλια και ειναι θεμα στιγμης

*το κομματι ειναι γνωστο αλλα δεν το ξερω απεξω , το back round (drums-μπασσο ) ειναι σωστα την ωρα του solo ?

Δυστηχώς επειδή το αστέρι;!;! του συγκροτήματος είναι ο λαμπρός αυτός κιθαρίστας τα υπόλοιπα όργανα δεν ακούγονται σχεδόν καθόλου. Από ότι μπόρεσα να καταλάβω (καθώς το Fade to black - Metallica είναι από τα αγαπημένα μου τραγούδια και έχω περάσει αρκετές ώρες μελετώντας το) και τα υπόλοιπα όργανα παίζουν όσο ωραία παίζει και ο κιθαρίστας. Τώρα βέβαια δεν ξέρουμε ποιός μπέρδεψε ποιόν;!;!

το πιθανοτερο ειναι οτι δεν παιζει τοσο χαλια και ειναι θεμα στιγμης
ρε παιδιά σοβαρευτείτε...έστω και να ξέχασε το solo δε νοείται ο κιθαρίστας να μην μπορεί να αυτοσχεδιάσει...το παληκάρι απλά πατάει τάστα, έχει επιφανειακή σχέση με την μουσική. μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back