Διαγωνισμός για σόλο κιθάρας - δωροεπιταγή 100€ από Sweetwater

Τι μαρΚα ειναι αυτη η ΜπουΘΑΡα φοιλως??? ΚΑι τΙ μονΔελο???

ωραίος ήχος, αλλά με τέτοια κιθάρα περίμενα καθαρά
Έχει φοβερά, αλλά δεν είναι μόνο για αυτό. Γι'αυτό έφαγα έκπληξη, μέχρι προχθές δεν είχα παίξει παραμόρφωση και plugin με αυτήν την κιθάρα. Μόνο καθαρά και λάμπα. Που φυσάει σαν ήχος. Αλλά και αυτό μου άρεσε. Βέβαια με παραμόρφωση στη λάμπα το feedback είναι έντονο...

Άμα είχα το δημοσιογραφικό ταλέντο του @gkourmoul1, θα έκανα μια παρουσίαση αναλυτική της κιθάρας να μαζέψω και κάνα badge ?

Δεν έχω δεθεί με άλλο όργανο τόσο πολύ ξανά στη ζωή μου, και την έχω μόνο δύο μήνες. 

Μπορεί να φταίει και που ήταν δώρο της γυναίκας μου... ?

Άμα είχα το δημοσιογραφικό ταλέντο του @gkourmoul1, θα έκανα μια παρουσίαση αναλυτική της κιθάρας να μαζέψω και κάνα badge ?

Δεν έχω δεθεί με άλλο όργανο τόσο πολύ ξανά στη ζωή μου, και την έχω μόνο δύο μήνες. 

Κάνε ρε. Ξεκινα να γράφεις τις σκέψεις για αυτή. Πάρε τη κομματι κομμάτι, και κάτι ωραίο θα βγει.

Αλλιώς στειλε τη μου να την τσεκαρω (την κιθάρα, όχι την γυναίκα!), και στην ξαναστελνω την επομένη! ?

Τι να μας πεις τωρα και συ ρε Νεκταριε.
Τετοιες γκρετσ εχουν οι γυφτοι και τις πανε εκει στα Γιαννενα σε εναν λουθιερ (υποτιθεται) και αλλαζουν τα γραμματα τα κανουν gibson. ?
Κιθαρα μια ειναι TELECASTER και για καθαρα και για βρωμικα και για βρεγμενα και για απλυτα. ??

ΥΓ 
Πλακα σου κανω μια τετοια θα παρω το καλοκαιρι οταν δωσω μια cort σκαφακι που εχω.

IMG_20230308_212202.jpg

Τι να μας πεις τωρα και συ ρε Νεκταριε.
Τετοιες γκρετσ εχουν οι γυφτοι και τις πανε εκει στα Γιαννενα σε εναν λουθιερ (υποτιθεται) και αλλαζουν τα γραμματα τα κανουν gibson. ?
Κιθαρα μια ειναι TELECASTER και για καθαρα και για βρωμικα και για βρεγμενα και για απλυτα. ??

ΥΓ 
Πλακα σου κανω μια τετοια θα παρω το καλοκαιρι οταν δωσω μια cort σκαφακι που εχω.

Προβολή συνημμένου 34548
Ωραίες η tele. Θα ήθελα να έχω μια. Αλλά ποτέ δεν ξες. Maybe one day.

Αυτή που δείχνεις μου θυμίζει τη Suhr του Mateus Asato, κούκλα  dsc08158-thumbnail-1280x1280-90.jpg

Thomas, η ταστιέρα είναι έβενος;

Οχι δεν ειναι εβενος αλλα διαλεγμενη Βραζιλιανικη τριανταφυλια. Εμφανισιακα ειναι τοσο διαλεγμενη που φαινεται καλυτερη και απο εβενο.
Το nut ειναι απο ελαφαντοδοντο, η γεφυρα επιχρυσωμενη 24 καρατιων (ετσι ελεγε το προσπεκτους).
Ο δε ηχος της Τερυ ειναι πολυ ανωτερος απο οτι τελε εχω ακουσει μεχρι τωρα.....δεν ξερω που ωφειλεται αυτο, πιστευω στην βαρια γεφυρα.

Αυτο το οργανο το ειχα παρει το 81 απο το τοτε ντο ρε μι 120000 δρχ, οταν μια απλη τελε και μια στρατο κοστιζανε 45000 δρχ.

Εμφανισιακα ειναι τοσο διαλεγμενη που φαινεται καλυτερη και απο εβενο.
Πράγματι είναι κατράμι, κάτι που στην πορεία το ξεχάσαμε (αναγκαστικά), καθώς τα rosewood άρχισαν να γίνονται Madagascar (που ήταν βέβαια της προκοπής), Ιndian και μετά ότι μπορείς να φανταστείς.

Πολύ ωραίο κομμάτι αυτή η κιθάρα. Και θα προσθέσω ότι διαθέτει και τον σωστό καβαλάρη.

Πράγματι είναι κατράμι, κάτι που στην πορεία το ξεχάσαμε (αναγκαστικά), καθώς τα rosewood άρχισαν να γίνονται Madagascar (που ήταν βέβαια της προκοπής), Ιndian και μετά ότι μπορείς να φανταστείς.

Πολύ ωραίο κομμάτι αυτή η κιθάρα. Και θα προσθέσω ότι διαθέτει και τον σωστό καβαλάρη.

Τι να μας πει τωρα κι ο Σαμης ο Παραγγας για τη παλιομπουθαρα του..... ???

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back