Χάρτινα καλαμάκια, όλους μας χαλάνε, καιρός να αντισταθούμε

Βρήκα και Καλλιθέα και στην Κηφισιά και στον Νεο Κοσμο. Εννοείτε στις άκρες της λαϊκής.

Αλλά αγορά 5×100 προσφορά από το πανηγύρι 5ευρω.

Αγ. Πάντων.

Ε πόση βοήθεια πια.

Εδω παντως στη λαϊκη καθε εβδομα μια χαρα βρισκεις ΚΟΥΤΕΣ απο το ΣΩΣΤΟ,το ΑΝΤΡΙΚΟ,το ΠΡΟΣΤΥΧΟ πλαστικο καλαμακι που ΟΛΟΙ αγαπησαμε .

Απο την ημερα που ΑΝΑΤΙΝΑΧΘΗΚΕ ενα κουτι αναπΣιχτικο (νομιζω ειχε ταυρινη μεσα η οποια κανει αντιδραση με το χαρτι) στα χερια μου ΜΕΣΑ στο αυτοκινητο απο το χαρτινο καλαμακι....δεν τα αγγιζω (δεν αγοραζω ΠΟΤΕ καφε εξω ετσι κι αλλιως,Μπεταμενα λεφΤα)

Βρήκα και Καλλιθέα και στην Κηφισιά και στον Νεο Κοσμο. Εννοείτε στις άκρες της λαϊκής.

Αλλά αγορά 5×100 προσφορά από το πανηγύρι 5ευρω.

Αγ. Πάντων.

Ε πόση βοήθεια πια.
αυριο θα πάω jumbo, θα πάρω τα METALLICA (και την ηλιοπροστασία?) και άμα δεν μου κάμουν θα πάω στη λαϊκή στον Νέο Κόσμου.

IMG_20230902_104833_edit_464525142070263.jpg

Καλαμάκι από ανοξείδωτο ατσάλι λοιπόν. Μια χαρά. Καμία σχέση. Στιβαρό, ελαφρύ, ρουφάει καλά, καθαρίζεται εύκολα, δεν στομωνει, δεν τρυπάει, δεν τσακίζει. Ι love it!!!! Καλα που ανοίχτηκε το θέμα και μου έδωσε την ιδέα. Κσι το βουρτσάκι δώρο

Ας ευχαριστηθώ τον freddo μου τώρα ήσυχος Χαχαχαχαχα ?

Ωραίο φαίνεται, αλλά δεν είναι λίγο σα μπουρί Akrapovic? Με αυτό εγώ θα τον πίνω τον καφέ σε μία τζούρα. Υπήρχαν και λεπτότερα; Ή έχουν μόνο ένα μέγεθος;

Ωραίο φαίνεται, αλλά δεν είναι λίγο σα μπουρί Akrapovic? Με αυτό εγώ θα τον πίνω τον καφέ σε μία τζούρα. Υπήρχαν και λεπτότερα; Ή έχουν μόνο ένα μέγεθος;
Φαίνεται μεγαλύτερο από ότι είναι. Το μέγεθος είνσι κανονικό και το ρουφηγμα είναι σαν να ρουφάς με πλαστικό, καλύτερα από χάρτινο. Είναι το πάχος που το δείχνει μεγαλύτερο, έχει εσωτερική στρώση όπως το βλέπω και είναι και σπιράλ μέσα. Είνσι μελετημένο ? Δεν κατάλαβα διαφορά. 

Χαρη ευχαριστω. Με το που το ανεφερες πως σε καθε λαικη εχει, πηγα λαικη κ πηρα μια κατοσταδα!

@cos_dr κ αν κανει σεισμο την ωρα απρουφας?
Θα το χρησιμοποιήσω για να βαράω το μπετο εγκλωβισμένος να με ακούσουν τα σωστικά συνεργεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νάρθηκας για τα δάκτυλα π.χ, μπορεί να το χρησιμοποιήσεις και ως φυσοκαλαμο  Και σε τραχειοστομια σε ανάγκη αν ξέρεις να κάνεις χρήσιμο είναι. Μπορώ να σκεφτώ πολλές χρήσεις γιατι είμαι εκπαιδευμένος στην επιβίωση υπο οποιεσδήποτε συνθήκες. 

Ας μείνουμε στην αρχική χρήση να μην πλατιάζουμε. ?

Νέα ιφλουέτζα χτύπησε το Noiz, η ιφλουέτζα των καλαμακίων... ?

Να πίνετε τον γκαϊφέ κατευθείαν απο το ποτήρι ΡΑ, να κάνετε και μουστάκι assούμε από τον αφρό... ?

Καλαμάκι από ανοξείδωτο ατσάλι λοιπόν. Μια χαρά. Καμία σχέση. Στιβαρό, ελαφρύ, ρουφάει καλά, καθαρίζεται εύκολα, δεν στομωνει, δεν τρυπάει, δεν τσακίζει. Ι love it!!!!

scarface-cat-piano-yaralıyüz.gif

Πάρε και άλλο ένα καλαμάκι, ξέρεις, "αριστερό" από πλατίνα και κάνε και engrave να είναι σαν την τρομπετα του Miles ναούμ... ?

ΥΓ: αντε να περνάμε και στα χαρτιά υγείας σιγά σιγά παίδες...

@Freedom Ποια ειναι η νεα ιφλουετζα φρρρρρρ?

α)Το οτι θελουμε τα παλια ορθοδοξα πλαστικα καλαμακια μας πισω? 

β)Το οτι δε θελουμε αυτα τα εναλλακτικα τα βιοδιασπωμενα (μπλιαχ)

γ) Το οτι καποιοι ψαχνοντας απεγνωσμενα λυση κατεληξαν να χρησιμοποιουν Dana 44 axl απο Jeep Rubicon για καλαμακι?

?

ΥΓ: αντε να περνάμε και στα χαρτιά υγείας σιγά σιγά παίδες...
Ώπα ώπα ώπα φίλος. 

ΜΟΝΟ 

https://www.sklavenitis.gr/chartika-panes-servietes/chartika/rola-ygeias/zewa-exclusive-ultra-soft-harti-ugeias-4-fullon-leuko-8tem-912gr/?_gl=1*23ehmx*_up*MQ..*_ga*MTI5MTcyMDQwNy4xNjkzNjQ4NjE5*_ga_38VY0LMD6E*MTY5MzY0ODYxOC4xLjAuMTY5MzY0ODYxOC4wLjAuMA..

Γιατί έχουμε κώλους εκλεκτούς και ευαίσθητους.

Με πουπουλένια υφή και εξαιρετική ανθεκτικότητα, τετραφυλλο κ με ροζ αναγλυφα.

Τι αλλο να ζητησει κανεις?

Πάρτε τα ατσάλινα να μην χρειάζεται να αγοράζετε για να γλυτώσετε κάνα φράγκο που ακρίβυνε ο καφές. Δείτε το ως αντισταθμιστικό μέτρο της Επισιτιστικής Κρίσης. ?

Φίλως αυτό είναι για το τελευταίο σκούπισμα.

Για τα πρώτα σκουπίσματα, μόνο αυτό.

Για να πάρεις την μάκα την κολλημένη δηλαδή.

SW.64012-800x800.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ωχ κυρφιουζιονάρα μου μάλλον κατάλαβα τι εννοείς. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, να μην πάρω κατευθείαν ένα dremel; Γιατί σκέφτομαι το P120 μπορεί να μην τσακίζει εύκολα και να μη μου δίνει χέρι.

Ενώ με το dremel...

image.jpeg

Ωχ κυρφιουζιονάρα μου μάλλον κατάλαβα τι εννοείς. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, να μην πάρω κατευθείαν ένα dremel; Γιατί σκέφτομαι το P120 μπορεί να μην τσακίζει εύκολα και να μη μου δίνει χέρι.

Ενώ με το dremel...

Δεν βολεύει ρε φίλε, δεν βλέπεις καλά πίσω σου.

Ξεκινάς με 120άρι για ένα δύο σκουπίσματα.

Στο 5-6ο έχεις πάει σε 1000άρι.

Και στο τέλος ρίχνεις κι ένα Ζέβα για να φύγουν τα ρινίσματα που έχουν μείνει.

Κι έχεις πωπουδάκι μωρού παιδιού.

Υπαρχει κ αυτο για εναλλακτικη λυση, το οποιο συνδυαζεται με φουλ μπανιο θελοντας κ μη.

Εχει μονο δυο μειονεκτηματα. Δε βολευει για ενα σκουπισμα στα γρηγορα, ειναι μονο για μετα το καλο, το δυνατο, το κυριο της ημερας. Κ φυσικα πρεπει να εχεις ενα χωρο να το βελεις μεσα, δε λεει να το εχεις στην αυλη κ να σε βλεπουν οι γειτονες

carwash.jpeg

Trending...

Νέα θέματα

Back