αυριο θα πάω jumbo, θα πάρω τα METALLICA (και την ηλιοπροστασία?) και άμα δεν μου κάμουν θα πάω στη λαϊκή στον Νέο Κόσμου.Βρήκα και Καλλιθέα και στην Κηφισιά και στον Νεο Κοσμο. Εννοείτε στις άκρες της λαϊκής.
Αλλά αγορά 5×100 προσφορά από το πανηγύρι 5ευρω.
Αγ. Πάντων.
Ε πόση βοήθεια πια.
Φαίνεται μεγαλύτερο από ότι είναι. Το μέγεθος είνσι κανονικό και το ρουφηγμα είναι σαν να ρουφάς με πλαστικό, καλύτερα από χάρτινο. Είναι το πάχος που το δείχνει μεγαλύτερο, έχει εσωτερική στρώση όπως το βλέπω και είναι και σπιράλ μέσα. Είνσι μελετημένο ? Δεν κατάλαβα διαφορά.Ωραίο φαίνεται, αλλά δεν είναι λίγο σα μπουρί Akrapovic? Με αυτό εγώ θα τον πίνω τον καφέ σε μία τζούρα. Υπήρχαν και λεπτότερα; Ή έχουν μόνο ένα μέγεθος;
Καλαμάκι από ανοξείδωτο ατσάλι λοιπόν. ......................................
Χαρη ευχαριστω. Με το που το ανεφερες πως σε καθε λαικη εχει, πηγα λαικη κ πηρα μια κατοσταδα!Καμμια σχεση ελπιζω με τον Eddie.
.
Θα το χρησιμοποιήσω για να βαράω το μπετο εγκλωβισμένος να με ακούσουν τα σωστικά συνεργεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νάρθηκας για τα δάκτυλα π.χ, μπορεί να το χρησιμοποιήσεις και ως φυσοκαλαμο Και σε τραχειοστομια σε ανάγκη αν ξέρεις να κάνεις χρήσιμο είναι. Μπορώ να σκεφτώ πολλές χρήσεις γιατι είμαι εκπαιδευμένος στην επιβίωση υπο οποιεσδήποτε συνθήκες.Χαρη ευχαριστω. Με το που το ανεφερες πως σε καθε λαικη εχει, πηγα λαικη κ πηρα μια κατοσταδα!
@cos_dr κ αν κανει σεισμο την ωρα απρουφας?
Καλαμάκι από ανοξείδωτο ατσάλι λοιπόν. Μια χαρά. Καμία σχέση. Στιβαρό, ελαφρύ, ρουφάει καλά, καθαρίζεται εύκολα, δεν στομωνει, δεν τρυπάει, δεν τσακίζει. Ι love it!!!!
Ώπα ώπα ώπα φίλος.ΥΓ: αντε να περνάμε και στα χαρτιά υγείας σιγά σιγά παίδες...
Ώπα ώπα ώπα φίλος.
ΜΟΝΟ
https://www.sklavenitis.gr/chartika-panes-servietes/chartika/rola-ygeias/zewa-exclusive-ultra-soft-harti-ugeias-4-fullon-leuko-8tem-912gr/?_gl=1*23ehmx*_up*MQ..*_ga*MTI5MTcyMDQwNy4xNjkzNjQ4NjE5*_ga_38VY0LMD6E*MTY5MzY0ODYxOC4xLjAuMTY5MzY0ODYxOC4wLjAuMA..
Γιατί έχουμε κώλους εκλεκτούς και ευαίσθητους.
Ώπα ώπα ώπα φίλος.
ΜΟΝΟ
https://www.sklavenitis.gr/chartika-panes-servietes/chartika/rola-ygeias/zewa-exclusive-ultra-soft-harti-ugeias-4-fullon-leuko-8tem-912gr/?_gl=1*23ehmx*_up*MQ..*_ga*MTI5MTcyMDQwNy4xNjkzNjQ4NjE5*_ga_38VY0LMD6E*MTY5MzY0ODYxOC4xLjAuMTY5MzY0ODYxOC4wLjAuMA..
Γιατί έχουμε κώλους εκλεκτούς και ευαίσθητους.
Ωχ κυρφιουζιονάρα μου μάλλον κατάλαβα τι εννοείς. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, να μην πάρω κατευθείαν ένα dremel; Γιατί σκέφτομαι το P120 μπορεί να μην τσακίζει εύκολα και να μη μου δίνει χέρι.
Ενώ με το dremel...