Χάρτινα καλαμάκια, όλους μας χαλάνε, καιρός να αντισταθούμε

Για βοηθεια το λεω.

Σε οποια λαικη και να πας πουλανε. 1,5 ευρω τα εκατο.
στειλε μου περιοχή και μέρα να πάω να πάρω, γιατί στη δική μου δεν βρίσκω, δεν πάω και συχνά βέβαια.

Να πάρω πλαστικό καλαμάκι γιατί δεν έχω ο καημένος.

Εγώ πλαστικό καλαμάκι δεν έχω να πίνω τον καφέ μου και πίνω αυτό το χάρτινο το μαύρο που πουλάει ο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ του freddo που βιοδιασπάται στο στόμα μου όπως πίνω?

Ο καφές ο δικός μου είναι ο εξής.

Ρίχνω καφέ και ζάχαρη στο ποτήρι, συμπληρώνω γάλα και κρύο ή ζεστό νερό, και ανακατεύω με το κουταλάκι.

Ούτε αφροί ούτε τίποτα.

Ο αφρός μου την δώνει, γιατί εκεί μένει πολύς καφές, και το υπόλοιπο γίνεται νερομπλούμ.
εγώ χωρίς αφρό μόνο τον γαλλικό μπορώ να πιω.

Και τον νεσκαφε τον χτυπάω στην κουπα όταν τον κάνω ζεστό με τον γνωχτό τρόπο για να κάνω την κρούστα με τον αφρό.

Πως το πινεις έτσι?

Πολύ μάχιμο. Γιατί?

χαχαχαχαχαχαχαχ?

εγώ χωρίς αφρό μόνο τον γαλλικό μπορώ να πιω.

Ο οποίος είναι αμερικάνικος, γιατί στην Γαλλία δεν πίνουν τέτοιο καφέ.

Πως το πινεις έτσι?

Πολύ μάχιμο. Γιατί?

χαχαχαχαχαχαχαχ?

:classic_biggrin:

Συνήθισα από την κατοχή. :classic_tongue:

sharkoon skiller? Eγώ έχω την καρέκλα SGS4, πολύ καλή. 4 χρόνια την έχω και ούτε ένα τρίξιμο, σκυλιά τα προϊοντα της sharkoon, εδώ σκέφτομαι για το τροφοδοτικό, αν είναι ποιοτικό σαν την καρέκλα.

Πολύ καλοί οι ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ. ?
Ναι ωραία η Sharkoon, πληκτρολόγιο και κουτί έχω από αυτήν και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το κουτί πολύ ευρύχωρο, χωράει μέσα τα πάντα, και το πληκτρολόγιο εξαιρετικό. Το έχω ξεβάψει λίγο βέβαια αλλά οκ,? σύντομα θα πάρω άλλο.

image.png

Ο οποίος είναι αμερικάνικος, γιατί στην Γαλλία δεν πίνουν τέτοιο καφέ.

:classic_biggrin:

Συνήθισα από την κατοχή. :classic_tongue:
εμένα γαλλικό με ρωτάνε θέλετε και αν λέω ναι αυτό που είπα μου φέρνουν.

Τι να πω.

Δεν ξέρω, αν είναι έτσι, έτσι θα ναι.

Ότι είναι να είναι θα ναι.

Ναι ωραία η Sharkoon, πληκτρολόγιο και κουτί έχω από αυτήν και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το κουτί πολύ ευρύχωρο, χωράει μέσα τα πάντα, και το πληκτρολόγιο εξαιρετικό. Το έχω ξεβάψει λίγο βέβαια αλλά οκ,? σύντομα θα πάρω άλλο.

Προβολή συνημμένου 38131
μηχανικό είναι αυτό ή το κλασσικό με τσι φούσκες?

Ρίχνω καφέ και ζάχαρη στο ποτήρι, συμπληρώνω γάλα και κρύο ή ζεστό νερό, και ανακατεύω με το κουταλάκι.
O αδερφός μου είναι σε χειρότερη κατάσταση. Ρίχνει στην κουπίτσα espresso, λίγο νερό, ανακατεύει και το κατεβάζει σαν σφηνάκι.? 

μηχανικό είναι αυτό ή το κλασσικό με τσι φούσκες?
Είναι χαμηλού προφίλ πληκτρολόγιο και μεμβράνης. Πριν δύο χρόνια την πάτησα αγοράζοντας ένα πληκτρολόγιο υψηλού προφίλ και δεν μπορούσα να γράψω ούτε μια πρόταση σωστά.? Το κράτησα 3-4 μέρες και το χάρισα.

Είναι χαμηλού προφίλ πληκτρολόγιο και μεμβράνης. Πριν δύο χρόνια την πάτησα αγοράζοντας ένα πληκτρολόγιο υψηλού προφίλ και δεν μπορούσα να γράψω ούτε μια πρόταση σωστά.? Το κράτησα 3-4 μέρες και το χάρισα.
είδα έχει και μηχανικά.

έχω ένα θέμα με το logitech, παίρνω εδώ και χρόνια μόνο logitech για RGB γιατί είναι συμβατά με τα Battlefield που έχουν προφίλ για τα χρώματα και το γουστάρω και είμαι ευχαριστημένος.

Αλλά αν δεν είχα αυτό το κόλλημα θα έπαιρνα ένα μηχανικό να δοκιμάσω.

Πάντως βλέπω πως έχουν και καλό software για custom χρωματισμούς για παιχνίδια.

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.

Αλλά αν δεν είχα αυτό το κόλλημα θα έπαιρνα ένα μηχανικό να δοκιμάσω.
Μάλλον έχεις δοκιμάσει και δεν το ξέρεις, τα παλιά πληκτρολόγια μηχανικά ήταν τα περισσότερα, μιλάμε για δεκαετίες '70s/'80s, τα μεμβράνης μάς ήρθαν αρκετά αργότερα, περίπου στις αρχές των '90s αν θυμάμαι καλά.

Μάλλον έχεις δοκιμάσει και δεν το ξέρεις, τα παλιά πληκτρολόγια μηχανικά ήταν τα περισσότερα, μιλάμε για δεκαετίες '70s/'80s, τα μεμβράνης μάς ήρθαν αρκετά αργότερα, περίπου στις αρχές των '90s αν θυμάμαι καλά.
δεν έχω δοκιμάσει παλαιότερης γενιάς εκτός και αν είχαν τα παλιά home computers που δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. τουλάχιστο αυτά που είχα και είχα ανοίξει?

δεν έχω δοκιμάσει παλαιότερης γενιάς εκτός και αν είχαν τα παλιά home computers που δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. τουλάχιστο αυτά που είχα και είχα ανοίξει?
Να, κάτι τέτοιο σαν το παρακάτω, δεν μπορεί να μην έχεις πετύχει κάποιο απ'αυτά, εκτός κι αν άρχισες με τα pc πολύ αργότερα.

image.png

Να, κάτι τέτοιο σαν το παρακάτω, δεν μπορεί να μην έχεις πετύχει κάποιο απ'αυτά, εκτός κι αν άρχισες με τα pc πολύ αργότερα.

Προβολή συνημμένου 38133
ακριβώς. Άρχισα με τα home computers και σε επίπεδο multimedia και gaming.

Στα PC πήγα όταν τα home άρχισαν να ΨΟΦΑΝΕ?

Τα πρώτα μου βήματα στη μουσική τεχνολογία δε όπως είναι γνωστο? τα ξεκίνησα επί Atari ST και ΑΜΙGA που είχαν και hardware και software που με έκανε να εισέλθω ομαλά στον κόσμο του recording, τοu editing, των VST Instruments - samplers και σκληραγωγήθηκα όπως όλοι τότε λόγω των περιορισμών και έτσι μπήκα προετοιμασμένος στον κόσμο των windows και του PC.

εγώ δεν είχα συμβατούς IBM

Μετά τα home computers μπήκα στα windows κατά το 1995

Άρχισα με τα home computers και δεν έχω ένα πλαστικό καλαμάκι και πίνω από το χάρτινο που βιοδιασπάται στο στόμα μου και με ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΡΓΑ και το περιβάλλον συνεχίζει να καταστρέφεται, να μολύνεται, να διαταράσσεται και έχουμε ανεμοστρόβιλους, υδροστρόβιλους, θερμοπυρηνικούς στρόβιλους, ξηρές καταιγίδες, ηλεκτρομαγνητική ΙΟΝΙΖΟΥΣΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ηλιακές εκρήξεις, μολυσμένη τροφική αλυσίδα και σαπίζουμε κάθε μέρα με τόσες νόσους που έχουν συνδεθεί με όλα αυτά και έχουν μόνο ένα εμβόλιο για γιατρειά που δεν μπορώ να το πω γιατί μου απαγόρευσαν να λέω τη λέξη. ?

Ο καφές ο δικός μου είναι ο εξής.

Ξεκάθαρα μηχανικός σε φέριμποτ της γραμμής Πέραμα - Παλούκια.

Ε, ναι βρε κυρφιουζιοναρα μου. Κι εγώ έτσι τον πίνω, στεεεερντ νοτ σέικεν σχέτο, αλλά βάζω κι ένα παλιοκαλαμάκι εκεί, να καταλαβαίνει ο κόσμος οτι πίνω καφέ κι όχι καμμένα λάδια π.χ. και με διακόπτει συνέχεια να με σώσει.

Ε, ναι βρε κυρφιουζιοναρα μου. Κι εγώ έτσι τον πίνω, στεεεερντ νοτ σέικεν σχέτο, αλλά βάζω κι ένα παλιοκαλαμάκι εκεί, να καταλαβαίνει ο κόσμος οτι πίνω καφέ κι όχι καμμένα λάδια π.χ. και με διακόπτει συνέχεια να με σώσει.
Ναι Γιωργη το καλαμακι στον γκαιφε σε μαρανε, οχι οτι τα τσιγαρα σου δεν εχουνε φιλτρο ?

Νερο στον καφε βαζουν οι φλωροι, κουταλακι κατευθειαν στο κουτι με το νεσκαφε, τρως τρεις κουταλιες στα γρηγορα και φευγεις για δουλεια.
Τωρα εσυ μου θυμησες αυτο το βιντεο

οχι οτι τα τσιγαρα σου δεν εχουνε φιλτρο ?
Τώρα πια έχουνε... Κιαφτό μου το πήρανε οι αλιήτες χουασίλη, επάψανε την παραγωγή. Τα λέει ο κοσδρ, ο μοναδικόσ συνημίτονος με το λαμπερό δοκτορά, αλλά δεν τον ακούτε. Σε λίγο θα τρώω ρυζογκοφρέτες και θα μου αρέσει. Εκεί φτάσαμε.

Trending...

Νέα θέματα

Back