Χάρτινα καλαμάκια, όλους μας χαλάνε, καιρός να αντισταθούμε

Τώρα πια έχουνε... Κιαφτό μου το πήρανε οι αλιήτες χουασίλη, επάψανε την παραγωγή. Τα λέει ο κοσδρ, ο μοναδικόσ συνημίτονος με το λαμπερό δοκτορά, αλλά δεν τον ακούτε. Σε λίγο θα τρώω ρυζογκοφρέτες και θα μου αρέσει. Εκεί φτάσαμε.
Εγω το γυρισα στα ψηφιακα τσιγαρα Γιωργη (glo), δε μ'αφηνανε να κανω τα λαμπατα στο σπιτι...

Στην αρχη δε μου αρεσε. Μετα το συνηθισα. Μετα ειδα τις εξετασεις αιματος καλυτερες απ'οτι τα τελευταια 15 χρονια κ θα μεινω εδω ?

(βεβαια στις εξετασεις μπορει κ να οφειλονται ολα στα χαρτινα καλαμακια κ τζαμπα να τα βριζομε)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
 Νερο στον καφε βαζουν οι φλωροι, κουταλακι κατευθειαν στο κουτι με το νεσκαφε, τρως τρεις κουταλιες στα γρηγορα και φευγεις για δουλεια.
Στιβεις και ενα λεμονι και ...ταπα για μια βδομαδα

@vrasidas27 Μπράβο γουασίλημ, πάντα να έχεις εξετάσεις πένα. Μπορει να βοήθησαν και τα καλαμάκια. Εγώ είχα ένα μπουτικ μεταλλάδικο καλαμάκι αλλά το έχασα. Ποτςγκένεν δεν ξέρω, αλλά το έχασα. Ολόκληρο μπουρί αλουμινένιο. Έβαζα και τη μπατανόβουρτσα μέσα το ξυνα, το πέρναγα σχοινοβελό, μερακλήδικες καταστάσεις. Μπορεί να ξαναπάρω συλλογή, διαφορετικά διαμετρήματα. Άλλο για φρέντο, άλλο για φραπέ, άλλο για πορτοκαλάδα. Εδώ έχω 4 κιθάρες που δεν είμαι κιθαρίστας, να μην έχω 3 καλαμάκια;

@Ali Barout ΑΦΤΟ το κτηνωδες μεταλλικό καλαμάκι το έχει η αδερφή μου για καφέδες. Με φοβίζει λίγο ?. Μπορεί αύριο να δοκιμάσω τον καφέ με το slide!

@manosx λέω κ εγώ. Μου το βγαλε πολύ εντονα

Ε, ναι βρε κυρφιουζιοναρα μου. Κι εγώ έτσι τον πίνω, στεεεερντ νοτ σέικεν σχέτο, αλλά βάζω κι ένα παλιοκαλαμάκι εκεί, να καταλαβαίνει ο κόσμος οτι πίνω καφέ κι όχι καμμένα λάδια

Να σου πω κυρ Αλή μου.

Το καλαμάκι με χαλάει.

Και όχι μόνο στον καφέ, παντού.

Ακόμα και στα κοκτέλια που έχουν καλαμάκι, δεν το χρησιμοποιώ.

Με το καλαμάκι, πίνεις πρώτα από τον πάτο του ποτηριού, εκεί που βρίσκεται το ίζημα που κατακάθεται, την συμπυκνωμένη δηλαδή ουσία του ροφήματος/ποτού.

Εγώ αυτό το θέλω στο τέλος.

Όσο το πίνεις στην αρχή, αραιώνει σιγά σιγά η σύσταση του ροφήματος/ποτού και γίνεται σαν απόνερα πλυντηρίου ρούχων στο τελευταίο στράγγισμα.

Θέλω ποτήρι στα χείλη, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κρατάω το κουταλάκι με το δάχτυλο για να μην μου μπει στο μάτι πίνοντας.

Εγώ καλαμάκια από αυτά τα νέα τα αλουμινενια.

Πλύσιμο κάθε μέρα

Σπαστό 

Πλυσιμο?

Πως?

Αν ο καφες έχει γαλα ή οτιδηποτε αλλο?
Εγώ το ξέπλενα αμέσως, αλλά και σαπούνιζα το βουρτσάκι και το σχοινοβελό. Συν ότι πίνω σχέτο, δεν αφήνει πολλή μούργα.

Αντε μωρε μας τα κάνανε νταούλια με τις κλιματικές.

Εμενα τωρα μου φερανε πλαστικο και με πλαστική θηκη

Πλυσιμο?

Πως?

Αν ο καφες έχει γαλα ή οτιδηποτε αλλο?
Στο πλυντήριο πιάτων ή το βάζεις σε μισ λεκανιτσα με χλιαρό νερό και μετά από 10  λεπτά το ξεπλένεις. 

Δεν πεθαίνεις τίποτα.. Εγω στον στρατό σε μια άσκηση 15 ημερών έτρωγα από την καραβάνα και το πηρουνι άπλυτα, φαΐ πσνω στα λίπη του άλλου που απλά καθαρίζαμε με κωλοχαρτο γιστι δεν ερχόταν η υδροφόρες εκεί που μέναμε με τα άρματα στο βουνό και τίποτα δεν έπαθα. 

Μάχιμοι ρε. Έρχεται πόλεμος στον ΔΥΤΙΚΌ ΚΌΣΜΟ. ???

Trending...

Νέα θέματα

Back