- Πόντοι
- 398
Ναι ρε δεν πεθαίνειςΣτο πλυντήριο πιάτων ή το βάζεις σε μισ λεκανιτσα με χλιαρό νερό και μετά από 10 λεπτά το ξεπλένεις.
Δεν πεθαίνεις τίποτα.. Εγω στον στρατό σε μια άσκηση 15 ημερών έτρωγα από την καραβάνα και το πηρουνι άπλυτα, φαΐ πσνω στα λίπη του άλλου που απλά καθαρίζαμε με κωλοχαρτο γιστι δεν ερχόταν η υδροφόρες εκεί που μέναμε με τα άρματα στο βουνό και τίποτα δεν έπαθα.
Μάχιμοι ρε. Έρχεται πόλεμος στον ΔΥΤΙΚΌ ΚΌΣΜΟ. ???
Παραθείο του έβαζε.Σαν τον μπακαλη που ελεγε βαζω στον καφε του Ζηκου λιγο αρσενικο
τίποτα δεν παθαίνεις.Ναι ρε δεν πεθαίνεις
Αμέσως....
Λιγο πιο ύστερα.
Σαν τον μπακαλη που ελεγε βαζω στον καφε του Ζηκου λιγο αρσενικο
Κραταω αποστασειςΑπό αυτά τα βιοδιασπώμενα θα πάθουμε και από καμιά ανεμογεννήτρια που θα φύγει κανα πτερύγιο, θα καρφωθεί μέσα από τον ουρανό στο αμάξι και θα μας σουβλίσει σαν τον Αθανάσιο Διάκο?
Μην μου είσαι τίποτα σαν κάτι άλλους που μου σαπουνίζουν και τα φρούτα πριν τα φάνε. ?
Νεράκι άφθονο και καλό ξέπλυμα.
Καφεδες κομμένοιΣυγχωρέστε αν τυχόν γράφω βλακείες, αλλά ο Van Halen δεν ήταν που έβαζε τις μεταλλικές πένες στο στόμα του και έπαθε καρκίνο;
Ναι. Είχε πάθει καρκίνο στη γλώσσα- κάτι για το οποίο ο ίδιος κατηγόρησε τη συνήθεια που περιγράφεις.Συγχωρέστε αν τυχόν γράφω βλακείες, αλλά ο Van Halen δεν ήταν που έβαζε τις μεταλλικές πένες στο στόμα του και έπαθε καρκίνο;
Καφεδες κομμένοι
και εγώ μάλλον είπα.Για να "αποκαταστήσω" την αλήθεια και να μη διασπείρω ψεύτικες ειδήσεις, αντιγράφω το κείμενο από τη wikipedia:
He blamed the tongue cancer on his habit of holding guitar picks in his mouth, stating in 2015: "I used metal picks – they're brass and copper – which I always held in my mouth, in the exact place where I got the tongue cancer. ... I mean, I was smoking and doing a lot of drugs and a lot of everything. But at the same time, my lungs are totally clear. This is just my own theory, but the doctors say it's possible."
Αν ήταν αγάνωτες χάλκινες πένες, τότε έχει μια βάση αυτό που λέει. ?
Ναι. Είχε πάθει καρκίνο στη γλώσσα- κάτι για το οποίο ο ίδιος κατηγόρησε τη συνήθεια που περιγράφεις.
Το καλαμάκι των παιδικών μας χρόνων ?Όσο περί καλαμακίων, σε μαγαζί διόλου χίπικο μάλιστα, για καλαμάκια χρησιμοποιούσαν
Προβολή συνημμένου 38139