Χάρτινα καλαμάκια, όλους μας χαλάνε, καιρός να αντισταθούμε

Υπαρχει κ αυτο για εναλλακτικη λυση, το οποιο συνδυαζεται με φουλ μπανιο θελοντας κ μη.

Εχει μονο δυο μειονεκτηματα. Δε βολευει για ενα σκουπισμα στα γρηγορα, ειναι μονο για μετα το καλο, το δυνατο, το κυριο της ημερας. Κ φυσικα πρεπει να εχεις ενα χωρο να το βελεις μεσα, δε λεει να το εχεις στην αυλη κ να σε βλεπουν οι γειτονες

Για μπάνιο καλό είναι, δεν λέω.

Αλλά για σκούπισμα ρε φίλε, θέλει πολύυυυ .... σκύψιμο.

Να φτάσει η βούρτσα μέσα στην χαράδρα δηλαδή, να καθαρίσει.

Για μπάνιο καλό είναι, δεν λέω.

Αλλά για σκούπισμα ρε φίλε, θέλει πολύυυυ .... σκύψιμο.

Να φτάσει η βούρτσα μέσα στην χαράδρα δηλαδή, να καθαρίσει.
Κ εγώ έτσι έλεγα Φιουζιε.

Το συνηθίζεις εύκολα όμως κ κάνει τόσο καλή δουλειά που δε μπορώ να διανοηθω πως θα γυρίσω πίσω στα σμυριδοπανα κ τα ντρεμελ εεεεεε.... σε χαρτί υγείας εννοώ 

Δε με αφορουν εμενα ΑΦΤΑ

Τα παλια τα χρονια ειχα σφουγγοκωλαριους ?

Υπάρχει και αυτό ....

800px-JapaneseToiletBidet.jpg

Πολλά έχουν δει τα μάτια μου, μα αυτό μου φέρνει τρόμο.

Και νομίζω ότι είναι πσηφιακό, με τον controller στα δεξιά της λεκάνης.

Λογικά φτιάχνεις patches, με ροή, κατεύθυνση, ένταση, πρόγραμμα διασποράς (ίσιο, ντους, υδρομασάζ, κλπ), και παίζεις με τις μπάνκες patch up, patch down με τα κουμπιά του controller.

Άντε να βγει και σε vst ...

Εξωφρενική η αύξηση στον καφέ. Έως κει 200% πάνω, ξεπέρασε ακόμα και την επαχθή και επονειδιστη αύξηση στα δημητριακά, το κρέας, τα όσπρια, τα φρούτα και τα λαχανικά. ?????????

Εξωφρενική η αύξηση στον καφέ. Έως κει 200% πάνω, ξεπέρασε ακόμα και την επαχθή και επονειδιστη αύξηση στα δημητριακά, το κρέας, τα όσπρια, τα φρούτα και τα λαχανικά.

Τεράστια απάτη.

Τα τελευταία χρόνια πίνω μόνο decaf, και είναι πιο ακριβός, αν είναι δυναΜόν.

Δηλαδή και δεν έχει καφεΐνη, και είναι και ακριβότερος.

Τι σταδγιάλα ...

Τεράστια απάτη.

Τα τελευταία χρόνια πίνω μόνο decaf, και είναι πιο ακριβός, αν είναι δυναΜόν.

Δηλαδή και δεν έχει καφεΐνη, και είναι και ακριβότερος.

Τι σταδγιάλα ...
το φυσιολογικό. Επειδή έχει λιγότερη κατανάλωση.

Τώρα το δόγμα είναι, ότι καταναλώνουν κοπάνα τους και αν στρέφονται σε κάτι άλλο κοπάνα τους διπλά μέχρι να τους λιώσεις και να τους πάρεις τα ακίνητα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα?

Πάρτε ατσάλινα καλαμάκια και από 0,99 η τετράδα θα πάει 2,45 προσφορά και καλά από 3,23 και θα κάνουν κλαψ, λυγμ τις πλασματικές εκπτώσεις ανενόχλητοι ουααααααααααααααα κλαψ αχαχαχαχαχαχαχα?

Υπάρχει και αυτό ....

Φιλουος, Νοιζ είναι εδώ, εδώ έχουμε κολλήσει στις λάμπες του 30 και στις κιθάρες του 50 assούμε, και εσύ δίνεις ψηφιακές λύσεις για την υγιεινή του λώκου?

Εδω πέρα μέσα, προτιμάμε να σκουπιζόμαστε με πλακέτες point-to-point assούμε, σε 120 χρόνια ξανακάνε το πόστ μπας και... ?

Αμ φαίνεται ο παράς και ο παραράς...

Φίλουός, Γλάρο 3ply και τα ρέστα μονές χορδές Enrie Ball assούμε...

Εναλλακτικά, 3-ply strat pickguard, οτιδήποτε ΕΚΤΟΣ από άσπρο.

Μίλησα... ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Επειδή μυριζομαι παρεξήγα, και επειδή ειμαι ζωοφιλος μέχρι θανάτου assούμε, εννοώ αυτο:

Εννοείται ότι το κατάλαβα βρε.

Γι' αυτό έλιωσα.

Αν ήταν για ζώο ή πτηνό θα "στην έλεγα". :classic_smile:

Αν ήταν για ζώο ή πτηνό θα "στην έλεγα". :classic_smile:

Wow, wow, wow, wow, wow, wow, wow, wow, wow (ρε τραμπαρίφα, θα το κλείσεις το μαμημένο το delay ή θα σου @#$@# το ταμ τιριριμ?).

Ή ζώο ή πτηνό?

Όπως παιδί ή κορίτσι assούμε? ?

Δεεεεν μου αρέσουν αυτά τα πράματα Strato.jpg ...

???

Ας γεννιόντουσαν κανονικά τότε ρε φρρρ κ ας μην έβγαιναν από αβγό να μας θυμίζουν πως ειναι δεινόσαυροι

Άκου εκεί γλάρος ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πήρα μαζί μου τα ατσαλινα στην παραλία. Που παμε με ομπρέλες και καρέκλες γιατί δεν έχουμε να δώσουμε 30 ευρώ το σετ και ότι πάρουμε γιατι έχει ακρίβεια και πεινάμε ? την κρέμα του καφέ του coffee island την ρουφάνε εξαιρετικά, Καλύτερα από τα πλαστικά και έχεις μια αίσθηση δροσιάς. Τα ξεπλένεις και φεύγεις. Θα πσρω μια θήκη ???Χαχαχαχαχαχα ?

έχει ακρίβεια και πεινάμε ? την κρέμα του καφέ του coffee island

Αφού παίρνεις μαζί τα κεφτεδάκια και την ντοματούλα στην παραλία, χάθηκε ο κόσμος να πάρεις και τον καφέ σε ποτηράκι από το σπίτι?

Εεεε?

Άκου εκεί κόφι άιλαντ.

Έτσι κερδίζουν οι επιχειρηματίες από τον λαό, και βρίσκουν ευκαιρία να ανεβάζουν τις τιμές και να σου ρουφάνε το αίμα με ατσάλινα καλαμάκια.

Δεν μου λες, με τα ατσάλινα, αν θέλεις να αλλάξεις καλαμάκι, πρέπει να αφαιρέσεις το binding απ' το ποτήρι?

Πήρα μαζί μου τα ατσαλινα στην παραλία. Που παμε με ομπρέλες και καρέκλες γιατί δεν έχουμε να δώσουμε 30 ευρώ το σετ και ότι πάρουμε γιατι έχει ακρίβεια και πεινάμε ? την κρέμα του καφέ του coffee island την ρουφάνε εξαιρετικά, Καλύτερα από τα πλαστικά και έχεις μια αίσθηση δροσιάς. Τα ξεπλένεις και φεύγεις.
Διαβάζω σχετικά στην έγκριτη "Mykonos News":

«Σε μία καταγγελία ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μπράβους στη Μύκονο προχώρησε Αθηναίος τουρίστας. Ανέφερε ότι τον έδειραν όταν τους είπε ότι δεν προτίθεται να πληρώσει ούτε cent για τη θέση που είχε καταλάβει σε γνωστή παραλία του νησιού, στήνοντας τη δική του πτυσσόμενη ξαπλώστρα και μια ομπρέλα θαλάσσης με το λογότυπο του KKE.

Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ, ενώ ένας από αυτούς αναφέρει:

"- Σοκαριστήκαμε. Τρεις σωματώδεις μπράβοι άρχισαν ξαφνικά να γρονθοκοπούν τον τουρίστα, ο οποίος προηγουμένως φώναζε στον έναν από αυτούς "ξέρεις ρε γελοίε πόσο μού κόστισε το ατσάλινο καλαμάκι που μόλις έσπασες?" 

Στο τέλος τον έβγαλαν σηκωτό από την παραλία, με τον τουρίστα να φωνάζει "Πεινάμε! Πάααχαχαχαχαχαχαχα...."»

image.png

image.png

Διαβάζω σχετικά στην έγκριτη "Mykonos News":

«Σε μία καταγγελία ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μπράβους στη Μύκονο προχώρησε Αθηναίος τουρίστας. Ανέφερε ότι τον έδειραν όταν τους είπε ότι δεν προτίθεται να πληρώσει ούτε cent για τη θέση που είχε καταλάβει σε γνωστή παραλία του νησιού, στήνοντας τη δική του πτυσσόμενη ξαπλώστρα και μια ομπρέλα θαλάσσης με το λογότυπο του KKE.

Αυτόπτες μάρτυρες επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ, ενώ ένας από αυτούς αναφέρει:

"- Σοκαριστήκαμε. Τρεις σωματώδεις μπράβοι άρχισαν ξαφνικά να γρονθοκοπούν τον τουρίστα, ο οποίος προηγουμένως φώναζε στον έναν από αυτούς "ξέρεις ρε γελοίε πόσο μού κόστισε το ατσάλινο καλαμάκι που μόλις έσπασες?" 

Στο τέλος τον έβγαλαν σηκωτό από την παραλία, με τον τουρίστα να φωνάζει "Πεινάμε! Πάααχαχαχαχαχαχαχα...."»

Προβολή συνημμένου 38283

Προβολή συνημμένου 38284
Τώρα με δέρνουν γιατί γέρασα . 10 - 15 χρόνια πριν έτσι όπως ήμουν θα το έκανα και δεν θα έλεγαν κουβέντα. Δεν θσ ερχόνταν γιατί ήμουν τόσο τούμπανο που ούτε στην Κρήτη να πήγαινα δεν θα ερχόνταν. ?

Τι να κσνω τώρα. Εμ, που είναι οι νέοι μας να κάνουν ακτιβισμό, να πάνε από δύο τρία γυμναστήρια και σχολές πολεμικών τεχνών να κάτσουν σε ένα μαγαζί και να τους πουν δεν πληρώνουμε ξαπλώστρες, αμα θες σέρβιρε μας έτσι. Κλπ. Κλπ. Δεν υπάρχει καταναλωτική συνείδηση ούτε καταναλωτική οργάνωση. Μείναμε ο καθένας τη πάρτη του. Πάλι καλά που υπάρχουν τα καλαμάκια ? το θέμα δεν είναι κομματικό αλλα πλέον και αυτό πέρασε. Αν πάει να πει κάποιος κάτι του φοράνε ταμπέλα συνειδητά ή ασυνείδητα. Και εσύ στη χιουμοριστικη ιστορία ταμπέλα μου πέταξες ?? μπουα, κλαψ. Ο κλάψας του noiz είμαι ???

Trending...

Νέα θέματα

Back