Χάρτινα καλαμάκια, όλους μας χαλάνε, καιρός να αντισταθούμε

Άγιος

Maneuverer
Πόντοι
398
Τα πράγματα είναι χειρότερα από ότι φαντάζεστε, αυτό το βίντεο τα εξηγεί καλά, τα εξηγεί ωραία:

Τουλάχιστον σταματήστε να τα χρησιμοποιείτε μέχρι να διορθώσουν την διαδικασία παρασκευής

Τα θέλω και εγώ. Μας τα πουλάνε χάρτινα και ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και δεν μου κάθονται καλά, πιστεύω πως είναι χρωματισμένο έτσι και λιώνει στο στόμα μου και μου κάνει κακό, ενστικτωδώς το πιστεύω, δεν ξέρω τι μου συμβαίνει πάντως τα απεχθάνομαι και προσπαθώ να κάνω απόθεμα από τα παλιά.

Κακά χάρτινα καλαμάκια, bad, bad, bad, μπλιάχ, τα ΜΙΣΩ, τα ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ. μπλιάχ?

Εμπρός του φρεντο οι κολασμένοι
Της φραπας σκλάβοι εμπρός-εμπρός
Το δίκιο απ' το καλαμακι βγαίνει
Σα βροντή σαν κεραυνός

Φτάνουν πια των χαρτινων τα χρόνια
Όλοι εμείς οι καφενοβιοι της γης
Που ζούσαμε στην καταφρόνια
Θα γίνουμε το παν εμείς

Στον Αγώνα Ενωμένοι
Κι ας μη λείψει κανείς
Ω! Να 'το, μας προσμένει
Καλαμακι πολυπροπυλενικης

Υπουργοι, κομισιον, οικολογοι
Με πλάνα λόγια μας γελούν
Της Γης οι δούλοι της καφεινης
Μοναχοί τους, θα σωθούν

Για να σπάσουμε τα δεσμά μας
Για να πάψει των χαρτινων η σκλαβια
Να νιώσουν πρέπει τη γροθιά μας
Και της εσπρεσιερας τη φωτιά

Στον Αγώνα Ενωμένοι
κι ας μη λείψει κανείς
Ω! Να 'το, μας προσμένει
Καλαμακι πολυπροπυλενικης

κατάρα και φρίκη σε όλους όσους συνέβαλαν στην απόφαση για τα πλαστικά καλαμάκια.

Όλο μου το μίσος και η κατάρα πάνω τους, κακό να τους βρει για το κακό που μου έκαναν, το κακό με τα καλαμάκια. ?

Έχω να χρησιμοποιήσω καλαμάκι πάνω από 20 χρόνια.

Έχω να χρησιμοποιήσω καλαμάκι πάνω από 20 χρόνια.
Φραπέδες δεν πίνεις? δεν μπορεί, ο φραπές και το καλαμάκι είναι έννοιες αλληλένδετες, δεν μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο, μιλάμε για το μόνο γνήσιο ελληνικό ρόφημα. Εκεί μας χτυπάνε, στη ρίζα του τι σημαίνει σύγχρονος Έλληνας, για να μην πω και αρχαίος

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φραπέδες δεν πίνεις? δεν μπορεί, ο φραπές και το καλαμάκι είναι έννοιες αλληλένδετες, δεν μπορεί να υπάρξει το ένα χωρίς το άλλο, μιλάμε για το μόνο γνήσιο ελληνικό ρόφημα. Εκεί μας χτυπάνε, στη ρίζα του τι σημαίνει σύγχρονος Έλληνας, για να μην πω και αρχαίος
Επειδή πίνω κρύο καφέ ακόμα και το χειμώνα, φραπέ σπανιότερα πια, κυρίως freddo cappuccino που τον φτιάχνω και στο σπίτι με εξαιρετικό αφρόγαλα, ΚΑΤΑΡΑ και ΦΡΙΧΤΗ ΖΩΗ γεμάτη ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΑΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΙΑ σε όλους όσους πήραν αυτή την απόφαση. ???️

image.jpeg

Μας τα πουλάνε χάρτινα και ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και δεν μου κάθονται καλά...κατάρα και φρίκη σε όλους όσους συνέβαλαν στην απόφαση για τα πλαστικά καλαμάκια...
Εμ, δεν έκανες τα κουμάντα σου από πριν ωρέ Cos.? Αφού βλέπεις την καπιταλιστική λαίλαπα των βιομηχανιών παραγωγής χάρτινων καλαμακίων να έρχεται με φόρα, έτοιμη να ξεζουμίσει τις λιγοστές οικονομίες του προλεταριάτου, και μένεις απαθής. Θα μου πεις τι μπορείς να κάνεις ενάντια στα κέντρα αποφάσεων του μισητού Αμερικανόθρεφτου Καπιταλισμού.? Τίποτα ουσιαστικό, αλλά θα μπορούσες τουλάχιστον να προνοήσεις και να μαζέψεις στοκ από πλαστικά καλαμάκια, όπως έκανα εγώ.

Φάνηκες τζίτζικας Κωστήηηηη, και την πάτησες....?

image.png

image.png

Εμ, δεν έκανες τα κουμάντα σου από πριν ωρέ Cos.? Αφού βλέπεις την καπιταλιστική λαίλαπα των βιομηχανιών παραγωγής χάρτινων καλαμακίων να έρχεται με φόρα, έτοιμη να ξεζουμίσει τις λιγοστές οικονομίες του προλεταριάτου, και μένεις απαθής. Θα μου πεις τι μπορείς να κάνεις ενάντια στα κέντρα αποφάσεων του μισητού Αμερικανόθρεφτου Καπιταλισμού.? Τίποτα ουσιαστικό, αλλά θα μπορούσες τουλάχιστον να προνοήσεις και να μαζέψεις στοκ από πλαστικά καλαμάκια, όπως έκανα εγώ.

Προβολή συνημμένου 38127

Προβολή συνημμένου 38128
Φουσκα.

Θα πεσει το χρηματιστήριο 

Φουσκα.

Θα πεσει το χρηματιστήριο 
Δεν πάει να πέσει, ό,τι μετοχές είχα στην Microsoft και στην Apple τις πούλησα εδώ και καιρό. Μόνο κάποιες μετοχές της Moog κράτησα, καταλαβαίνεις, δεν μπορώ να τις αποχωριστώ...?

Προβολή συνημμένου 38127

Προβολή συνημμένου 38128
και είχα ευκαιρία το καλοκαίρι που πήγα διακοπές σε μέρος που ήταν γεμάτο με τέτοια καλαμάκια και δεν πήρα, το ανέβαλα συνέχεια να στοκάρω και τελικά έφυγα και δεν το έκανα, μπουχουχου δεν το έκανα και τώρα τους ΚΑΤΑΡΙΕΜΑΙ. ΚΑΤΑΡΑ να λιώσουν γι αυτό το προσχηματικό ενδιαφέρον για το περιβάλλον όσο αφορά την καταστροφή που κάνουν τα πλαστικά καλαμάκια.

Κατάρα λοιπόν και τι να κάνουμε.

Θα βρούμε.

Θα πέσει μια μέρα αυτό το αρρωστημένο καθεστώς και θα γίνουν ουσιαστικές παρεμβάσεις από καλούς, αγνούς ανθρώπους και για το περιβάλλον και για τον άνθρωπο και για την κοινωνία

Και όλους αυτούς που μας υπονόμευσαν τη ζωή έτσι πρόστυχα, ύπουλα, ψεύτικα και υποκριτικά και κονομάνε αδρά γι αυτό θα τους βγάλουν στο ΦΩΣ και θα ΚΑΟΥΝ σαν ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ.

Αυτή θα είναι η τιμωρία τους που μας ήπιανε το ΑΙΜΑ με τα χάρτινά τους καλαμάκια.

χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ?

Πάντως αν θες, σύντροφε Cos, μπορώ να σε βοηθήσω και να σου προμηθεύσω μία ικανή ποσότητα πλαστικών σπαστών καλαμακίων ΑΑΑ πχιότητας, και να περάσεις τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται όσο τον δυνατόν πιο ανώδυνα. ?
Βέβαια θα σου στοιχίσει λίγο (πολύ) παραπάνω, αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα, "'ό,τι πληρώνεις παίρνεις"...?

image.png

Την είχα την ευκαιρία, την είχα και την έχασα....................

μπου χου χου μμμσνιφ μμμλυγμ ........... αρρργκχχχχχχχχχχχ!!!!

Πάντως αν θες, σύντροφε Cos, μπορώ να σε βοηθήσω και να σου προμηθεύσω μία ικανή ποσότητα πλαστικών σπαστών καλαμακίων ΑΑΑ πχιότητας, και να περάσεις τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται όσο τον δυνατόν πιο ανώδυνα. ?
Βέβαια θα σου στοιχίσει λίγο (πολύ) παραπάνω, αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα, "'ό,τι πληρώνεις παίρνεις"...?

Προβολή συνημμένου 38130
στοκάρεις και εσύ όπως τα σουπερμάρκετ και οι παραγωγοί φαρμάκων και τσιπς

sharkoon skiller? Eγώ έχω την καρέκλα SGS4, πολύ καλή. 4 χρόνια την έχω και ούτε ένα τρίξιμο, σκυλιά τα προϊοντα της sharkoon, εδώ σκέφτομαι για το τροφοδοτικό, αν είναι ποιοτικό σαν την καρέκλα.

Πολύ καλοί οι ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ. ?

Καπου εδω θα μπει ο Νεκκονας να μας δουλεψει κ θα πει:

"Χαρτινα καλαμακια? Καλα τι μ@λ@κ!ε$ τρωτε εκει κατω?!!!"

?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Φραπέδες δεν πίνεις? δεν μπορεί, ο φραπές και το καλαμάκι είναι έννοιες αλληλένδετες

Ο καφές ο δικός μου είναι ο εξής.

Ρίχνω καφέ και ζάχαρη στο ποτήρι, συμπληρώνω γάλα και κρύο ή ζεστό νερό, και ανακατεύω με το κουταλάκι.

Ούτε αφροί ούτε τίποτα.

Ο αφρός μου την δώνει, γιατί εκεί μένει πολύς καφές, και το υπόλοιπο γίνεται νερομπλούμ.

Trending...

Νέα θέματα

Back