V
VangelisV
Guest
Μετα τον Tzon Lornt ακομα ενας μεγαλος του αρμονιου εφυγε. R.I.P. :'(
μου βγαλες τα ματια στο πιατο!!! ;DVangelisV είπε:Μετα τον Tzon Lornt ακομα ενας μεγαλος του αρμονιου εφυγε. R.I.P. :'(
εντάξει βρε παιδιά...και λίγη κατανόηση....για το φίλο μας...noe13 είπε:μου βγαλες τα ματια στο πιατο!!! ;D![]()
Ε οκ λαθος απο βιασυνη, μονο ο μουζαλας θα κανει γκαφες? John Lord, αυτο που εχει σημασια ειναι οτι και οι 2 ηταν μεγαλοι στο αρμονιο και στο συνθεσαιζερnoe13 είπε:μου βγαλες τα ματια στο πιατο!!! ;D![]()
πλακα εκανα γι αυτο κ τα εμοτικονς!!! ;Ddimsonic είπε:εντάξει βρε παιδιά...και λίγη κατανόηση....για το φίλο μας...
Jon Lord λεγοταν, οχι John. Αν γραψεις στο Google "John Lord" θα σου βγαλει την ερωτηση "Μήπως εννοείτε: Jon Lord"?VangelisV είπε:Ε οκ λαθος απο βιασυνη....John Lord, αυτο που εχει σημασια ειναι οτι και οι 2 ηταν μεγαλοι στο αρμονιο και στο συνθεσαιζερ
Εδω λεει "with its additional harmonic percussion feature" αρα ειναι και αρμονιο. Αφου παιζεις αρμονιες πανω σε αυτο. Και συνθετεις μουσικη πανω σε αυτο αρα ειναι και συνθεσαιζερ. :Waterfall-K είπε:Οσο για το "αρμονιο", κανεις απ'τους δυο_Lord & Emerson_δεν επαιζε αρμονιο. Hammond Organ λεγεται αυτο που θεωρεις αρμονιο. Προφανως το μπερδευεις με καποιο δισκαλο αρμονιο που εχεις δει καπου. Μιλαμε ομως για δυο εντελως διαφορετικα οργανα. Το αρμονιο ειναι κυριως ενα digital πληκτροφορο με πολλους ηχους, ετοιμους ρυθμους και ακομπανιαμεντα και προοριζεται για χρηση στο σπιτι.
I give up....VangelisV είπε:Εδω λεει "with its additional harmonic percussion feature" αρα ειναι και αρμονιο. Αφου παιζεις αρμονιες πανω σε αυτο. Και συνθετεις μουσικη πανω σε αυτο αρα ειναι και συνθεσαιζερ. :![]()
Δεν μιλάγαμε για αρμόνια, αλλά για καραγκιοζιλίκια.Waterfall-K είπε:Το να μιλαμε για "αρμονια" σε ενα ποστ με τον Emerson
Ε.. ναι. Αυτό λέμε. Μιλούσα (και απάντησες, άρα μιλούσαμε) για τα καραγκιοζιλίκια.Waterfall-K είπε:@Trolley, "καραγκιοζιλικια" τα βλεπεις εσυ.
Last year Trolley, last year. Εχεις χασει ποστΣ, διαβασε και καμια προηγουμενη σελιδα...trolley είπε:Ε.. ναι. Αυτό λέμε. Μιλούσα (και απάντησες, άρα μιλούσαμε) για τα καραγκιοζιλίκια.
Εκανες καποιο γκαλοπ στο οποιο απαντησε η "συντριπτική πλειοψηφία των προσώπων στον πλανήτη" και εβγαλες και συμπερασμα για την αποψη τους? Τι γραφεις ωρε Trolley βραδιατικα?Φάση έχουν, αλλά να θυμάσαι ότι οι δικές μου (και της συντριπτικής πλειοψηφίας των προσώπων στον πλανήτη) δεν είναι.
Είναι η πόρνη και τελευταία φορά που σε συγχωρώ δια την ανόητη συγγραφή του ονόματόσενε μου, στην επόμενη θα σε σπάσω το Χαμούνδ και θα το ρίξω στο Αιγαίο κανάγια, όχι στον Εύριπο και αλαού αλ ακ μπαρ λαίμαι.Waterfall-K είπε:@Samie,
Τρίχες.Waterfall-K είπε:Last year Trolley, last year. Εχεις χασει ποστΣ, διαβασε και καμια προηγουμενη σελιδα...![]()
Η δημοφιλία των ELP είναι στο ναδίρ της, από την εποχή του Love Beach. Δεν χρειάζεται κανένα γκάλοπ, ούτε βραδυνό, ούτε πρωινό. Άρα - για να μην ξεχνιόμαστε - οι απόψεις σου είναι οπαδικές.Εκανες καποιο γκαλοπ στο οποιο απαντησε η "συντριπτική πλειοψηφία των προσώπων στον πλανήτη" και εβγαλες και συμπερασμα για την αποψη τους? Τι γραφεις ωρε Trolley βραδιατικα?