- Πόντοι
- 2,148
αφιερωμένο στους πληκτράδες που το λέει η ψυχούλα τους..
Σε καποιο live τού ειχε σκασει στα χερια το Hammond L100 και ειχε παρει φωτια. Για 3-4 μηνες ειχε τα χερια του σε αχρηστια.dimsonic είπε:...το ιπτάμενο πιάνο το οποίο αν και του έβγαζε την τρέλλα που ήθελε στη σκηνή, μια φορά κόντεψε να του σακατέψει τα χέρια (ίσως από εκεί να ήταν η αρχή του κακού) όταν γυρισμένο ανάποδα, έκλεισε το καπάκι επάνω στα χέρια του....
Ειδική παραγγελία από έναν καλλιτέχνη του τσίρκου και με την προϋπόθεση να μην αποκαλύψει ποτέ το μυστικό του....
Το "αρμόνια" εγραψε.... ;D ;DΣτα περι σοβαροτητας θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. Ο Emerson δεν εχασε κανενα τραινο καμιας σοβαροτητας. Θα ημουν ο πρωτος που θα τον ελεγε Γελοιο, αν ακολουθουσε κι αυτος την γνωστη συνταγη του εντυπωσιασμου με διαφορα καραγκιοζιλικια επι σκηνης, οπως κανουν τοσοι και τοσοι αταλαντοι (ονοματα δεν λεμε γιατι θα γινει Τεξας το θρεντ) για να καλυψουν τη μουσικη τους γυμνια. Ο Emerson δεν θεωρηθηκε ποτε μη-σοβαρος, για τον απλο λογο οτι η μουσικη του ιδιοφυια και η εκτελεστικη του δεινοτητα υπερκαλυπτε την πλευρα του showman.trolley είπε:Η, αλά τσίρκο Μεντράνο, διάσταση της παρουσίας του, με αρμόνια να καίγονται, πιάνα να πετάνε, και λοιπά παρόμοια, με απωθούσε πάντοτε. Είμαι βέβαιος ότι δεν την χρειαζόταν καθόλου, και πως η καλλιτεχνική του προσφορά θα ήταν επαρκής ώστε να τον θυμούνται για πολύ καιρό. Ο Ράντες, το έχει καταλάβει αυτό (προς τιμήν του), αλλά ο Κηθ το έχασε το τραίνο της σοβαρότητας στη δημόσια εικόνα του, από νωρίς.
The girlfriend of Keith Emerson says the rock legend killed himself because nerve damage had left him unable to perform perfectly, and he agonised about the thought of disappointing his fans.pericles είπε:Απ'οτι διαβαζω στην Wikipedia o Emerson αυτοκτονησε με πιστολια στο κεφαλι.Αποτελεσμα της καταθλιψης που τον ειχε καταβαλει και τον ειχε κανει επιθετικο ,νευρικο και απογοητευμενο.
Εγώ έχω ακούσει και άλλον : τον ίδιο τον Έμερσον.Waterfall-K είπε:Προσωπικά πρωτη φορα ακουσα καποιον_εσενα_να δηλωνει οτι του αρεσει η μουσικη του αλλα οχι το σοου που εκανε.
Δεν ξερω αν ο Emerson εννοουσε με αυτη τη φραση το ολο show που εκανε στα live του, αλλα η αληθεια ειναι οτι ποτε δεν σταματησε να το κανει. Οπως γραφω και πιο πανω, ολο αυτο το show δεν διαρκουσε πανω απο 5 λεπτα σε καθε live. Τιποτα δηλαδη, μη φανταστεις οτι για 2 ωρες κλοτσαγε το L100. Ο κοσμος που αγοραζει τα αλμπουμ των ELP, The Nice και τα προσωπικα του Emerson, δεν τα αγοραζει επειδη στα live του καρφωνει στιλετα στο Hammond. Τα αλμπουμ αυτα περιεχουν σοβαροτατη μουσικη.trolley είπε:Πολλά χρόνια μετά, όταν άλλαξα μυαλά, έπεσα σε μία συνέντευξη του Έμερσον στο περιοδικό Keyboard (είχε μόλις κυκλοφορήσει το Black Moon), όπου όλα όσα έλεγε με ώθησαν να : α) πάω να αγοράσω το Black Moon, β) αρχίσω να ακούω αναδρομικά τα παλιά άλμπουμ.
Στη συνέντευξη, ο Έμερσον είχε πει μεταξύ άλλων ότι "ο κόσμος δεν αγοράζει πλέον αυτά τα εξυπνακίστικα σκατά" ("people don't buy that clever shit anymore") αναφερόμενος στις ακρότητες των σώου αλλά και στα πυροτεχνήματα δεξιοτεχνίας που κάποτε τον ενδιέφεραν υπερβολικά.
samy paraga είπε:Απλά και λόγω ονόματος στανοχωρθκα λαίμαι που πέθανε ένας Κιθ , αυτά , δε βαριέσαι χιλιάδες πεθαίνουν καθημερινά , ένα ΡΙΠ επ ευκαιρίας όμως θα το ρίξω, τι διάολο σε όσες κηδείες πάω, όλοι ΡΙΠ λαίμαι λαίμαι, όμωςνε .
Η κυρά Τασούλα με πρόσφερε πισία με καυτή πατάτα , ποντιακό λαίμαι τραχανοπλαγιάδες και νόστιμο .
* Εγώ αυτό το γρουπ με τον υδραυλικό και τον Έμερσον , το θεωρούσα πάνδα απαράδεκτον , αλλά ας αναπαυθούν εν ειρήνη λαίμαι , εξάλλου ο νεκρός το δικαιούται, νεκρός είναι άλλωστε
ότι θέλέ κάνει
*** Δλδ φτάνει με τους Περπλ και ημαρτόνε λαίμαι, ΠΟΤΕ δεν υπήρξαν σημαντικό γκρουπ , μια ζωή για ΚΛΩΤΣΙΕΣ ήσανε . Φχαριστώ.
ήσαντε...