- Πόντοι
- 2,148
Ας μας μείνει η ανάμνηση ότι πετάει εκεί ψηλά, όπως πάντα ήθελε....
Προφανώς και ήταν (και είναι) πολύ σημαντικό γκρουπ για τη παγκόσμια μουσική. Και όχι μόνο για τη μουσική. Ας μην ξεχνάμε ότι εκείνη την εποχή (που ο Παράγκας δοκίμαζε pampers ;D), ένας δίσκος ήταν ένα πολύ σημαντικό πράγμα και όχι μόνο για τη μουσική που είχε μέσα. Αrtwork ο HR GIGER...εκθέσεις με θέμα τα εξώφυλλα δίσκων, παράπλευρη επικοινωνία και διαφήμιση...(προσωπικά έχω δεί έκθεση του Roger Dean-Yes- και ήταν συγκλονιστική!)samy paraga είπε:ΠΟΤΕ δεν υπήρξαν σημαντικό γκρουπ ,
υπερβολικός όπως πάντα....Waterfall-K είπε:Τζαμπα γραφω μου φαινεται, κανεις δεν βλεπει τι ανεβαζω.
Δεν ηθελε απλα, το εκανε. Ειχε αδεια πιλοτου ηδη απ'το 1972.
Super η παραπανω κιθαρα. Την εφτιαξες για σενα ή ηταν παραγγελια απο καποιον πελατη?marathon είπε:Θέλω να πιστεύω ότι του έχω αποδόσει τον φόρο μου τιμής που του όφειλα![]()
Είναι μία πολύ ακριβή κιθάρα για να τη φτιάξω για άλλον ;DWaterfall-K είπε:Την εφτιαξες για σενα ή ηταν παραγγελια απο καποιον πελατη?
δεν φτιάχνω για πελάτες αλλά μόνο για φίλους. Άσε που πρέπει να μου αρέσει και το θέμαΚωστα ο Ανεστης δεν φτιαχνει για πελατες νομιζω!!
Για την ακρίβεια...δεν ήθελα να γίνω ούτε το ένα ούτε το άλλο...μουσικός ήθελα να γίνω...αλλά δεν τα κατάφερα γιατί δεν διάβαζα! ;Dpericles είπε:επισης Ο Ανεστης παντα ηθελε να γινει πληκτρας αλλα ''καταντησε ''κιθαριστας με τροποποιοημενες κιθαρες που εχουν ηχους ''συνθι'' ...(νομιζω)
Άντε σγα σγα πωπόγεροι να μας αδειάζεται τη γωνιά, μη μας τρώτε και τσάμπα συντάξεις λαίμαι όμως .marathon είπε:![]()
Μαζί με τον Κeith φεύγει σιγά-σιγά εκείνη η εποχή
έχεις την ακουστική....με τις νεκροκεφαλές, παναθεμάσε!!! ;D ;Dsamy paraga είπε:* Απ΄λο τότενες που φτιάχνεις μπουθάρες με εξωτικά υλικά, δεν βρίσκω τι να κάψω στη ζόμπα δάσκαλε
Θα σου κάνω το χατήρι αν ακόμα και εγώ, το 73 ήμην μικρός!!!! Μετά άρχισα να τους ακούω ;DWaterfall-K είπε:Ωραιοτατη. Ευγε! 8)
Kανε μονο μια διορθωση στη σελιδα σου, εκει που γραφεις "Το ’80 κυριαρχούσε η μουσική των Emerson, Lake & Palmer". Αλλαξε το '80 με το '70. Το 1979 διαλυθηκαν σαν μπαντα, το δε εξωφυλλο/artwork που εχεις αποτυπωσει στην κιθαρα σου ειναι απο το 1973 (Brain Salad Surgery).
Κι εγω μετα αρχισα να τους ακουω. Το 1973 ημουν...12 μηνων.marathon είπε:το 73 ήμην μικρός!!!! Μετά άρχισα να τους ακούω ;D
Γιατί τώρα δλδ, πόσο είσαι ? Ακούεις Πέρπουλες και ζέχεσαι πάνω σουWaterfall-K είπε:Το 1973 ημουν...12 μηνων.
Βλεπω οτι μου το εκανες το χατηρι. ;Dmarathon είπε:Θα σου κάνω το χατήρι...
528 μηνων.Γιατί τώρα δλδ, πόσο είσαι ?
Κι εγω.pericles είπε:Επισης πρωτη μου φορα βλεπω τον Emerson να παιζει με Rhodes