- Πόντοι
- 98
Χαίρομαι που τελικά δεν πρέπει να είναι μόνο δημιούργημα της φαντασίας μου αυτό...Superfunk είπε:...μετα απο το ΣΑΛΙΟ ειναι οτι καλυτερο

Χαίρομαι που τελικά δεν πρέπει να είναι μόνο δημιούργημα της φαντασίας μου αυτό...Superfunk είπε:...μετα απο το ΣΑΛΙΟ ειναι οτι καλυτερο
ειναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ τροπος καθαρισμου,απλα αν καθαριζεις κιθαρες ΑΛΛΩΝ περνα τις μετα και με ναφθα για .....απολυμανση.... ;DGrey είπε:Χαίρομαι που τελικά δεν πρέπει να είναι μόνο δημιούργημα της φαντασίας μου αυτό......μετα απο το ΣΑΛΙΟ ειναι οτι καλυτερο![]()
Γραμματόσημα, χαρτόσημα κλπ?Grey είπε:Αδερφέ,το σάλιο μου φτάνει με το ζόρι για την δική μου κιθάρα και...την άλλη τη δουλειά.![]()
Ωραία,ο φίλος κάνει το παν για να την έχει στην τρίχα και'συ με αυτήν την φώτο και αυτά που του λες τον έστειλες αδιάβαστο ;D ;D ;DSuperfunk είπε:ζιπελαιο ΠΑΝΤΟΥ...μετα απο το ΣΑΛΙΟ ειναι οτι καλυτερο
http://www.premierguitar.com/articles/19960-guitar-shop-101-safe-ways-to-clean-your-guitars-finish?page=2
Ετσι κι αλλοιως απο τη στιγμη που η ταστιερα σου ειναι βαμμενη με νιτρο ετσι θα καταντησει καποια στιγμη (αν παιζεις πολυ) ;D
![]()