- Πόντοι
- 18
1/4 ???????
καταλαβα παει η κιθαρα την εχω ξεκολιασει στο στριψιμο
καταλαβα παει η κιθαρα την εχω ξεκολιασει στο στριψιμο

.lisistratos είπε:οι χορδες παιζουν ρολο καθολου με το buzz.αυτη την στιγμη εχω 11 πανω
Α’γεια’σαlisistratos είπε:μπορει και να την καψω
λεφτα εχω να φανε και οι κοτες δοξα θελω
Τελικά Λισίστρατε η κιθάρα ειναι ελλατωματική ή όχι; Ρωτάω γιατί έχω μπερδευτεί εντελώς.lisistratos είπε:no hard feeling αδερφε.με 10 αρες μου ηρθε.δυστηχως ειναι σετ νεκ
Εγώ τελευταία φορά πήγα για service στον Νίκο Ασημένιο. Πολύ καλό παιδί και πολύ καλό σετάρισμα. Του πήγα μία fender που είχα παρατήσει για χρόνια σε μία γωνία και ήθελε χοντρό σετάρισμα. Πάντως αν όντως δεν έχει πρόβλημα ίσως να βιάστηκες να κατηγορήσεις το μαγαζί. Ίσως καμιά φορά να μας πιάνει η μανία ότι μας την έφεραν αλλά τελικά να βλέπουμε δράκους (δε θυμάμαι να ανέφερες το μαγαζί). Αν όντως έχει πρόβλημα μετά από επαγγελματικό σετάρισμα θα σου πρότεινα χωρίς άλλες δοκιμές και πειράματα να την πας πίσω να ξεμπερδεύεις.lisistratos είπε:χαχαχαχαχαχχαχααχχαχααχχα
που ειναι ο καδος τελικα???
φιλε και γω εχω μπερδευτει δεν ξερω τι παιζει με αυτο το οργανακι.
την εχω παει σε εναν στην κορινθο ο οποιος φτιαχνει χειροποιητα οργανα κιθαρες μπουζουκια κλπ αλλα μου ειπε οτι ειναι για πεταμα και να την παω πισω.αλλα ελεγε ψεματα γιατι ειχαμε ενα ιστορικο παλια και επειδη δεν πηρα απο αυτον κιθαρα μ ελεγε παπατζες.
ο αλλος που την παω καλος ειναι αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και ο μαστορας απλα ο τυπος ειναι ςραιος μου την φτιαχνει χωρις χρεωση και ας μην την αγορασα απο αυτον αν και μ εχει κανει παραπονα(λογικο).ο τριτος που μενει ειναι ο νακας οποτε ακυρο.
μπορειται να μου πειτε καποιον καλο μαστορα στην αθηνα βρε παιδια να παω να του την αφησω οσο χρειαστει να ηρεμησω και γω και σεις μαζι.
για να ληξει και το θεμα γιατι σας εχω κουρασει.ευχαριστω
Ναι αυτός. Αν και μένω κέντρο (όταν έρχομαι Ελλάδα) οι μάστορες έχουν πολύ δουλειά και θες ραντεβού. Είναι αξιόπιστος ο Νίκος πάντως. Φτιάχνει και μαγνήτες.lisistratos είπε:silver guitar στην Δαφνη?αυτος ειναι??