Χάσατε κύριοι' date=' από μπουκάλι πίνω coca cola.[/quote']
αν δεν δω βιντεο στ youtube δεν πιστευω τιποτα...
Αν έχεις πρόγραμμα. Ξέρειςς, στην αρχή τα "νεανικά" και μετά τα τσιφτετέλια.Τι εννοείς σετ?
Να δεις που θα βγουν συγγενείς αυτοι 8)Ναι. Πού την ξέρεις? Μου την πούλησε μεσω emarket ένα παιδί απο ¶νω πατήσια...
Είναι χειροποίτη από τον Jimmy...
ΠΩΠΩ Έχω και γνωστη signature κιθάρα? Με συγκινείτε ρε παιδια εδω μέσα..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τωρα στα 32 μου... λιγοι με λενε παιδι οι πιο πολλοι με λενε "κυριο". (και συ με συγκινησες!!)Ναι. Πού την ξέρεις? Μου την πούλησε μεσω emarket ένα παιδί απο ¶νω πατήσια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να δεις που θα βγουν συγγενείς αυτοι 8)Ναι. Πού την ξέρεις? Μου την πούλησε μεσω emarket ένα παιδί απο ¶νω πατήσια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όπως λέει το ανεκδοτο "¶σε' date=' πατέρας και γιος όταν πίνουν δεν ξέρουν τι λένε"[/quote']
Απο Σητεια ειμαι εγω και ο αλλος απο τον αγιο. (νικολαο) Πολυ θελει;;;![]()
![]()
(ασε που τα εχω πιει και τα ουζα μου)
Μ'αυτό το ντοκουμέντο μπορώ να σου κάνω μεγάλη ζημιά σε προεκλογική εκστρατεία. :twisted:Δεν το ξέρω το κομμάτι που λές...Μπορείς να παίξεις και το Bohemian Rhapsody μόνος σου?
Πλάκα κάνεις!
Καλά λένε ότι τα μεγάλα πνεύματα (και οινοπνεύματα) συναντιούνται.
Να σαι καλά πάντως. Η κιθάρα είναι τέλεια' date=' την υπεραγαπώ, όπως και το floyd rose tremolo.
Με αυτήν την κιθάρα έχω κομπλάρει αρκετούς gibsonακιδες και fenderακιδες...
κανένα απολύτως πρόβλημα. Την ξανασέταρα με 8αρες και λιγο πιο χαμηλά το όλο σύστημα και είναι μια χαρα.[/quote']
Και γω χαιρομαι γιατι παιζει το οργανο και δεν μαζευει σκονη.
Μη λες τετοια γιατι θα μας την πεσουνε οι gibsonαααακηδες και οι fenderααακηδες επαε χαμε :lol: :lol:
μωρε βατεψε τους. Ανε τος εβαστα να σιμώσουνε και θα τους περιλάβω εγώ καλα...
Αληθεια????Καλή φάση. Εγώ μπορώ να τρώω σουβλάκι και να πίνω coca cola ταυτόχρονα.
Μην ψαρώνεις...Αληθεια????Καλή φάση. Εγώ μπορώ να τρώω σουβλάκι και να πίνω coca cola ταυτόχρονα.