- Πόντοι
- 1
Αν και πολλοί απάντησαν και πάνω κάτω ειπώθηκαν και πράγματα παραπάνω από μια φορά θα κάνω και γώ μια σούμα της άποψής μου μιας και βρέθηκα στην απορία αυτή σε μικρή ηλικία.
Η απάντηση είναι να πάρεις κιθάρα και όχι ενισχυτή.
Καθώς
-έχεις όλα τα απαραίτητα μέσα για να κάνεις Practice σπίτι σου
-δεν πρόκειται να πάρεις αξιοπρεπή ενισχυτή για λάηβ + κιθάρα με αυτά τα χρήματα αλλά και να τον πάρεις δεν θα τον ευχαριστηθείς γιατί θα τον παίζεις μόνο σε λάηβ ή αν έχετε προβάδικο, που δεν νομίζω να έχετε.
-μπορεί αύριο μεθαύριο να τα παρατήσεις.
Πάρε λοιπόν μια κιθάρα της σειράς από ibanez, jackson που είναι ότι πρέπει για αυτό που παίζετε και καθάρισες. Θα σε βγάλει κάποια χρόνια και αν συνεχίσεις, την δίνεις ή παίρνεις κατευθείαν καινούριο εξοπλισμό. Παράλληλα στα εκάστοτε στούντιο/λάηβ που παίζετε μπορείς σιγά σιγά να εξοικειωθείς με τους ενισχυτές και να δείς και ποιός σου αρέσει.
Αλλά προς το παρόν δεν θέλει πολύ μπλαμπλα. Πάρε μια της σειράς και καθάρισες.
Η απάντηση είναι να πάρεις κιθάρα και όχι ενισχυτή.
Καθώς
-έχεις όλα τα απαραίτητα μέσα για να κάνεις Practice σπίτι σου
-δεν πρόκειται να πάρεις αξιοπρεπή ενισχυτή για λάηβ + κιθάρα με αυτά τα χρήματα αλλά και να τον πάρεις δεν θα τον ευχαριστηθείς γιατί θα τον παίζεις μόνο σε λάηβ ή αν έχετε προβάδικο, που δεν νομίζω να έχετε.
-μπορεί αύριο μεθαύριο να τα παρατήσεις.
Πάρε λοιπόν μια κιθάρα της σειράς από ibanez, jackson που είναι ότι πρέπει για αυτό που παίζετε και καθάρισες. Θα σε βγάλει κάποια χρόνια και αν συνεχίσεις, την δίνεις ή παίρνεις κατευθείαν καινούριο εξοπλισμό. Παράλληλα στα εκάστοτε στούντιο/λάηβ που παίζετε μπορείς σιγά σιγά να εξοικειωθείς με τους ενισχυτές και να δείς και ποιός σου αρέσει.
Αλλά προς το παρόν δεν θέλει πολύ μπλαμπλα. Πάρε μια της σειράς και καθάρισες.