- Πόντοι
- 1,168
Ήθελε να υπερθεματίσει το μέτρια κιθάρα.Εκτός από tele, δεν κυκλοφορούν άλλες κιθάρες στον πλανήτη; ?
Ήθελε να υπερθεματίσει το μέτρια κιθάρα.Εκτός από tele, δεν κυκλοφορούν άλλες κιθάρες στον πλανήτη; ?
Θα ήμουν χαρούμενος με οποιαδήποτε από τα τρία rigs.Δεν πολυκαταλαβαίνω το νόημα των επιλογών που έβαλες. Δηλαδή το 1 είναι μέτρια κιθάρα με πολύ καλό ενισχυτή, το 2 πολύ καλή κιθάρα με καλό ενισχυτή και το 3 πολύ καλή κιθάρα με πολύ καλό ενισχυτή. Βασικά, δεν έχει κανείς λόγο να διαλέξει οτιδήποτε άλλο από το 3 αν προφανώς επρόκειτο για το μοναδικό gear που θα μπορούσε να έχει.
Άσε που tele+blues junior = από τα καλύτερα ηχητικά match που μπορεί να κάνει κανείς.
Οοοοοοχι φίλος, δεν ήθελα να είναι unplayable κάποια από τις 3 λύσεις. Για να είναι δίλημμα. Βασικά τώρα...τρίλημμαΑντί για τον Katana έπρεπε να βάλεις κανά Line 6 spιder ή κανά Gorilla
που αν δεν πιάσεις μια συγκεκριμένη ένταση (ψηλή) δε σε συγκινεί πολύ περισσότερο από έναν Κατάνα πχ.
Το 1 γιατί ο ψεύτικος deluxe χωρίς λάμπες είναι πολύ κοντά στον ...ψεύτικο deluxe με λάμπες ? ενώ η κιθάρα είναι ίσως η καλύτερη κιθάρα που κυκλοφορεί εκεί έξω.Έχω και ένα για τον @Superfunk, pick one drop one
Rig 1
Προβολή συνημμένου 43612
Προβολή συνημμένου 43613
(Solid state)
Rig 2
Προβολή συνημμένου 43614
Προβολή συνημμένου 43615
Έχω και ένα για τον @Superfunk, pick one drop one
Rig 1
Προβολή συνημμένου 43612
Προβολή συνημμένου 43613
(Solid state)
Rig 2
Προβολή συνημμένου 43614
![]()
Θα με κοψομεσιάσεις με αυτά τα ash... ?Και ένα για σένα
Κοίτα ο ενισχυτής κάνει δέκα χιλιάρικα οπότε φυσικά το 2....να κληρονομήσει ο τσογλανος και κάτι παραπάνω ?Corrected @Superfunk. Τώρα;
Σαμη Παραγκα είπε:Θα το έβαζα στο θέμα ''με τι ξυρίζεστε'' που ανελλιπώς συνεχίζει να υφίσταται σα θέμα τα τελευταία χρόνια λες και πρόκειται για τη διαμάχη μαχογκάνι-έβενος-αφρόξυλο, σε φόρουμ μανιακών για την αντρική απολέπιση .
Τα μεσαία ξυρίζουν στεγνά, σε κάθε θέση μαγνήτη στη θέση που δείχνω με τη συγκεκριμένη μπουθάρα, ανεξαρτήτως εντάσεως και ενισχυτή.
Το γνώρισα στα 18 μου το πετάλι δανεικό τότε χωρίς να το πολυψάξω μιας και έπαιζα ''όλα τέζα'' σε ενισχυτή κιθάρα στο κάτω μαγνήτη και εφέ το ίδιο. Ήρθε εις χείρας μου τη προηγούμενη βδομάδα, το ανοίγω μεταμεσονύκτια για να μην γνωρίζουν από που προέρχεται αυτή βαρβατίλα και με τη πέσουν αφηνιασμένες για σεχ νοικοκυρές
Πιστεύω πως τώρα βρήκα το ταίρι μου 40 χρόνια μετά. Φτιάνω χαρτιά για σύμφωνο συμβίωσης και πάμε άμεσα για υιοθεσία με ανάδοχη
Με τέτοιες κιθάρες θα αφηνιάσουμε κι εμείς. ΩραίοςΘα το έβαζα στο θέμα ''με τι ξυρίζεστε'' που ανελλιπώς συνεχίζει να υφίσταται σα θέμα τα τελευταία χρόνια λες και πρόκειται για τη διαμάχη μαχογκάνι-έβενος-αφρόξυλο, σε φόρουμ μανιακών για την αντρική απολέπιση .
Τα μεσαία ξυρίζουν στεγνά, σε κάθε θέση μαγνήτη στη θέση που δείχνω με τη συγκεκριμένη μπουθάρα, ανεξαρτήτως εντάσεως και ενισχυτή.
Το γνώρισα στα 18 μου το πετάλι δανεικό τότε χωρίς να το πολυψάξω μιας και έπαιζα ''όλα τέζα'' σε ενισχυτή κιθάρα στο κάτω μαγνήτη και εφέ το ίδιο. Ήρθε εις χείρας μου τη προηγούμενη βδομάδα, το ανοίγω μεταμεσονύκτια για να μην γνωρίζουν από που προέρχεται αυτή βαρβατίλα και με τη πέσουν αφηνιασμένες για σεχ νοικοκυρές
Πιστεύω πως τώρα βρήκα το ταίρι μου 40 χρόνια μετά. Φτιάνω χαρτιά για σύμφωνο συμβίωσης και πάμε άμεσα για υιοθεσία με ανάδοχη
Προβολή συνημμένου 43631
Προβολή συνημμένου 43632
Ξαναείδα τη φωτογραφία με το πετάλι και πρόσεξα κάτι..το βύσμα αριστερά ντι μάρτζιο αγοράστηκε πριν 2 χρόνια έναντι διόλου ευκαταφρόνητου ποσού, διατί σιχάθηκα να αγοράζω βύσματα που τα έφτυναν για πλάκα, μάλιστα απείλησα το πωλητή πως θα τον πνίξω μ' αυτό αν τα φτύσει . Το δεξιά στη φωτό ταπεινό γκρι, είναι το μανίσιο της κιθάρας ετών 48 3μετρο με το οποίο έχω βγάλει όλες τις συναυλίες και πρόβες από το 86 που βρέθηκε η κιθάρα στα χέρια μου και δεν καταλαβαίνει τίποτα, μα τίποτα, όπως και η κιθάρα σε ηλεκτρικά μαγνήτες μετά από τόσα χρόνια. Η Μαύρη η κινέζα Τέλε στα 12 χρόνια χωρίς ιδιαίτερη χρήση χρειάστηκε αλλαγή σε κλειδιά και όλα τα ηλεκτρικά, όπου άλλαξα και μαγνήτες. επειδή έτσι γούστερνα και παρότι είναι μια κιθάρα στα μέτρα μου, δεν φτάνει τη γραία του 76Με τέτοιες κιθάρες θα αφηνιάσουμε κι εμείς. Ωραίος
εγώ πρόσεξα ότι φοράς κροκςΞαναείδα τη φωτογραφία με το πετάλι και πρόσεξα κάτι
Το δεξιά στη φωτό ταπεινό γκρι, είναι το μανίσιο της κιθάρας ετών 48 3μετρο με το οποίο έχω βγάλει όλες τις συναυλίες και πρόβες από το 86 που βρέθηκε η κιθάρα στα χέρια μου και δεν καταλαβαίνει τίποτα, μα τίποτα,