Με ηλεκτροακουστική θα εννοεί αλλά πρέπει να μυρίσουμε τα δάχτυλα μας για να το καταλάβουμε ;DSuperfunk είπε:Και πως θα κανεις ηχογραφηση ρε ανθρωπε χωρις μικροφωνα, θα βαλεις τα μπικουτια της γυναικας σου συνδεδεμενα με το μπουγαδοσυρμα στον προενισχυτη με βυσμα μανταλακια?? ;D
Συγχώρεσε τον sf μάλλον θα του πεσε καμιά strat στο κεφάλι ;D ;Dspewfy είπε:ναι ρε παιδια ηλεκτρακουστική μα πως κάνετε έτσι..
καμμία χωρίς ένα καλό ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ προενισχυτήspewfy είπε:Ποια κιθάρα θα επιλέγατε για ηχογραφηση ακουστικής αν δεν υπήρχε η δυνατότητα για χρήση μικροφώνων?
Αρχικά ίσως...ο ακουστικός ήχος είναι πολύ πιο δύσκολος από τον ηλεκτρικό.spewfy είπε:φαντάζομαι για εξωτερική προενίσχυση θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω την toneport ux1 που έχω
Εγώ συμφωνώ μαζί σου... Τώρα για ακριβά μοντέλα υπάρχουν και καλύτερες λύσεις αλλά τα φράγκα δεν φτάνουν...sergei είπε:Αν και πολλοι θα διαφωνίσουν μαζί μου, Θεωρώ ότι για ηχογράφηση ακουστικού ήχου κιθάρας χωρίς μικρόφωνο, μια καλή λύση είναι οι variax acoustic. Υπάρχει ένα ακριβό και ένα φθηνό μοντέλο.
To μεγάλο μου όνειρο είναι μία sadowsky nylon stringspewfy είπε:Την variax ακουστική την έχω σίγουρα στα υπόψιν.
Παντως τοτε θα ταιριαζε να ηχογραφησεις ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ με mic.... ;D ;D ;Dspewfy είπε:Είμαι σε φασαριόζικη γειτονιά, ακριβώς απέναντι είναι ενα συνεργείο αυτοκινήτων που κανει μετατροπές και γκαζώνουν συνέχεια ακόμα και τα σκ και η γειτόνισα έχει 5 σκυλιά.
Καταλαβαίνω.. Έχε το υπόψιν σου όμως στο μέλλον ότι η απόλαυση μιας ωραίας κιθάρας ηχογραφημένης από ένα καλό μικρόφωνο δεν ξεπερνιέται. Και με αυτό το badget που σου έδωσα, σίγουρα το έχεις αυτό με λίγη προπόνηση στην τοποθέτηση του μικροφώνου.spewfy είπε:Είμαι σε φασαριόζικη γειτονιά, ακριβώς απέναντι είναι ενα συνεργείο αυτοκινήτων που κανει μετατροπές και γκαζώνουν συνέχεια ακόμα και τα σκ και η γειτόνισα έχει 5 σκυλιά. Αλλος λόγος που θέλω να αποφύγω τα μικρόφωνα είναι αυτός της ευκολίας, να μην αναρωτιέμαι εαν τα έχω τοποθετήσει σωστά, εαν ο χώρος εχει καλή ακουστική, εαν μικρόφωνα άλλης μάρκας τελικα ειναι καλύτερα, κ.α