- Πόντοι
- 1
Οποιοδήποτε πρόταση ευπρόσδεκτη, όπως είπα είμαι άσχετος από κιθαριστικό εξοπλισμό και η πρώτη μου (βιαστική) επιλογή ήταν Ιbanez RGA42TFMZ η Ιbanez GRG250DX και Line 6 Spider 75 που δεν άρεσε. Ηδη έμαθα ένα σωρό άλλο εξοπλισμό που δεν ήξερα. Και για τις PRS κιθάρες έχω διαβάσει καλά λόγια, αλλά χάθηκα στην ποικιλία μοντέλων τους και στην Ελλάδα είδα τιμές που αρχίζουν από τα 580 ευρώ. Και μια Yamaha Pacifica ίσως να ήτανε καλή επιλογή. (Και με ένα πακέτο Dean των 150 ευρώ την πλάκα μου θα την έκανα, αλλά δεν με πειράζει να πληρώσω για καλύτερη ποιότητα και αξιοπιστία σε πολύωρη καθημερινή χρήση).
Ειμαι ανοιχτός σε προτάσεις με συνολικό κόστος γύρω στα 800 ευρώ (ολοκαίνουργια του κουτιού, περιέργειά μου!). Ηχο καθαρό και αξιοπρεπή για μπλουζ ροκ και παλιομοδίτικο ροκ (60-80) θέλω από τον συνδυασμό κιθάρας/ενισχυτή. Kοιτάζω και Bugera και VHT ενισχυτές τώρα, παίζουν και VOX και Μarshall. Aπό ότι καταλαβαίνω, δεν προτιμάτε τον ήχο ενός ενισχυτή modelling (π.χ. Peavey Vypyr) εδώ.
Ειμαι ανοιχτός σε προτάσεις με συνολικό κόστος γύρω στα 800 ευρώ (ολοκαίνουργια του κουτιού, περιέργειά μου!). Ηχο καθαρό και αξιοπρεπή για μπλουζ ροκ και παλιομοδίτικο ροκ (60-80) θέλω από τον συνδυασμό κιθάρας/ενισχυτή. Kοιτάζω και Bugera και VHT ενισχυτές τώρα, παίζουν και VOX και Μarshall. Aπό ότι καταλαβαίνω, δεν προτιμάτε τον ήχο ενός ενισχυτή modelling (π.χ. Peavey Vypyr) εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από moderator: