Δεν αναφερόμουν στην τιμή του πακέτου αλλά στο ίδιο το πακέτο.evankon είπε:Να σας πω, ναι, ίσως 800 ευρώ να είναι κάπως υπερβολή για αρχάριο,
Δεν αναφερόμουν στην τιμή του πακέτου αλλά στο ίδιο το πακέτο.evankon είπε:Να σας πω, ναι, ίσως 800 ευρώ να είναι κάπως υπερβολή για αρχάριο,
Κρίμα τον κόπο σου, το πακέτο προβλέπει στρατ.panorios είπε:Λοιπόν είχα χρόνο και είπα να δοκιμάσω το πακέτο του superfunk .
Η κιθάρα είναι η squire tele cv
Κανένας κόπος ,ανοιχτό τον είχα και χάζευα στο rig manager.gdevelek είπε:Κρίμα τον κόπο σου, το πακέτο προβλέπει στρατ.
Και καλά κάνεις. Πρέπει να μιλάμε για πολύ πολύ καλά οργανάκια. Ένα βίντεο για γενικό μπούσουλα, από ένα σπουδαίο παίχτη, επειδή πας προς blues rock, Strat κλπ...evankon είπε:Επίσης κοιτάζω και G&L και Vintage.
Καλός ήρθες στον ...κοσμο μας. Και εγώ μεγαλος ξεκίνησα στα 40 και ....πολύ καλά εκανα.. και έκανες. Ακου φίλε μου επειδή και εγώ απο το νοιζ ενημερώθηκα στο που να ψαξω και να αγοράσω εξοπλισμό θα σου πω να μην κάνεις το λάθος και αγοράσεις φτήνά πράγματα ... Εγώ οτι πρωτοαγόρασα το πουλησα με τις απαιτήσεις μου να ανεβαίνουν με την προοδο και ξανά παλι λεφτα και ..ανχος.. Η Vibe είναι γαμώ τις κιθαρες την είχα και την πούλησα για μια am standard που με τους μαμα μαγνήτες ήταν σε ήχο κατώτερη απο την vibe (μεχρι να αλάξω μαγνήτες τρόμαξα οτι εκανα μεγα βλακεία). Απο ενισχυτη η προτασεις που σου εχουν κανει για λαμπατο μικρό είναι κατα με ο σωστός δρόμος αφου ειχα τον Fender mustang II και αυτόν τον σκότωσα κλαίγοντας τα μισα λεφτα για να καταλήξω στον blackstar HT5R και διαφορα πετάλια που τα αγορασα σιγά σιγά... Πρόσεξε οι αγορες και τα λεφτά που θα δώσεις να πιασουν τόπο.evankon είπε:Γειά σας φίλοι.
Πρόσφατα αν και μεγάλος σε ηλικία άρχισα να μαθαίνω ακουστική κιθάρα (
Εγώ ενας λόγος που αρχισα να παίζω(Εκτός απο τον Gary moore ;D ;D ;D) ήταν οτι τα δύο μικρά δάκτυλα του αριστερού μου χεριού δεν τα ενιωθα δεν είχα αφή.Εκανα ηλεκρομυογράφημα και εδειξε μόλις 20 τις εκατο του νευρου δούλευε μόνο ...λόγο οτι το νευρο είχε μαγκώσει και επρεπε να κάνω εγχείρηση εαν ήθελα να μην ατροφίσει το χερι και να μου μετακινίσουν το νευρο... Εγώ αντιθέτος αρχισα γυμναστήριο και κιθάρα στην αρχή είχε μεγάλη πλάκα (σε εισαγωγικά) γιατι δεν μπορούσα να ορισω σωστα το δύο δάκτυλα στην ταστιέρα αλλά ο επιμένων νικά και μετα απο 2,5 χρόνια τα δακτυλα μου εχουν γίνει καλά και στοχευουν αψογα οπως και τα υπολοιπα 3 ;D με μόνο κουσούρι ενα μικρο μουδιασμα αλλά σπανια. Μην αποκλειεις οπως σου εχουν ξαναπει και παραπάνω τα μεταχειρισμένα υπάρχουν διαμάντια σε τιμές μπόμπα στις αγγελίες του νοιζ τον blackstar HT5R τον πήρα 250 ευρώ απο 450 και μαλιστα αλλαγμενο ηχείο 12αρι Celestion αγρατζούνιστος και ενα χρόνο τώρα τον εχω πηδήξει και δεν χαμπαριάζει τιποτα. Την φεντερ μου την πηρα και αυτή απο το νοιζ 600 ευρώ αντι για 1100 και αγρατζούνιστη...evankon είπε:Ξέχασα να πω, ότι έχω κάπως προβληματικό χέρι, είναι κάπως μικρό, μικρό επομένως και το μικρό μου δάκτυλο και έχω επίσης μια αναστροφή νεύρου στον αριστερό καρπό που μου έχει αφαιρέσει ένα 25% της "αίσθησης" στο μικρό μου δάκτυλο, που είναι φυσικά και αγύμναστο σαν σε όλους τους αρχάριους. Το παλεύω καθημερινά.
Και την fender μου την εδωσε με σκληρή θήκη fender λούρι fender... και καλωδιο μαμαevankon είπε:Στην τιμή των 350 ευρώ (που δεν είναι και λίγα) θα μπορούσαν να δίνουν και μαλακιά θήκη και ζώνη, αλλά τέλος πάντων.