Ωχ, ωχ, ωχ.yameth είπε:Ποδαρικό για το 2017 μας έκανες λαγοπόδαρε! Καλή μας χρονιά!
Δύσκολο Φώτη μου, δυσεύρετο και vintage. ;D ;D ;D ;Dcigaret13 είπε:Ότι ποθείτε να σας το φέρει το '17 ρε παιδιά!
Εάν μιλάς για γυναίκα Στράτε μου, η κουνιάδα μου (41 και νταρντανογυναίκα....fusiongtr είπε:Δύσκολο Φώτη μου, δυσεύρετο και vintage. ;D ;D ;D ;D
Όχι Φώταρε!cigaret13 είπε:Εάν μιλάς για γυναίκα Στράτε μου
Έλα ρε τρόλεϋ.trolley είπε:Προσπαθώ εδώ και ώρα να συγκρατηθώ, να μη ρωτήσω, αλλά δεν πάει άλλο : γιατί ώρε fusiongtr κάνουν οι μπύρες σου "Τσουφφφ, τσουφφφ" ;
Τα δικά μου κάνουν "πςςςςςς".fusiongtr είπε:Έλα ρε τρόλεϋ.
Απλό είναι.
Γιατί είναι κουτάκια, όταν τα ανοίγεις κάνουν τσουφ τσουφ τα άτιμα.![]()
Αν ακους πολύ ςςςςς στο τέλος, έχουν βάλει παραπάνω ανθρακούχο.trolley είπε:Τα δικά μου κάνουν "πςςςςςς".
Πρεπει καποια στιγμη να το κανουμε,το λεω για να το ακουσω ο ιδιος πρωτα.npap είπε:ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με κύρια ευχή (plus στα της υγείας) να αφήσουμε συνολικά την "τύχη" μας στην ησυχία της και να πάρουμε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια μας σε όλα τα επίπεδα, χωρίς μεμψιμοιρίες και βολικά άλλοθι...![]()
Ετσι ειναι Κωστα. Παντα θα υπαρχουν 2 αποψεις.Η Λαθος αποψη και η δικια μου!audiokostas είπε:Την υγειά μας να χουμε να τρωγόμαστε (και στο τέλος να χω πάντα δίκιο).