Ιστορίες ΕΦΚΑ για αγρίους και ιθαγενείς

Το αμάξι σε κάνει ΧΟΝΤΡΟ και δυστυχισμένο.

Και είναι και ο βασικότερος παράγοντας υποβάθμισης της ζωής των Ελλήνων.

Loose it.

Πεζώ 2 φιλωΟυζ,το καλύτερο όχημα.
Και πως θα πήγαινα όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που είναι στο εξοχικό και στα ξενοδοχεία και τα νησιά χωρίς αυτό και τη μηχανή μου? Με τα ΜΜΜ τα ΑΣΥΝΕΠΉ και ΆΘΛΙΑ? Ιδιαίτερα τώρα που υπάρχει ανάγκη για social distancing αλλα κσι....... screening αυτών που θέλουν να σε ακολουθήσουν να σε ληστεύουν και να σε σφαζουν γιατί η κυβέρνηση είναι τόσο ΑΔΙΆΦΟΡΗ να αντιμετωπίσει το έγκλημα όσο να αντιμετωπίζει την ακρίβεια για να παίρνει υψηλά ποσοστά από την ψήφο των αισχροκερδουντων και των κουμπάρων με τις απευθείας αναθέσεις ??

Το αυτοκίνητο είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας του Έλληνα και της υπέροχης χώρας του με τα αναρίθμητα και ανεκτίμητα μαγευτικά μέρη, συμδεεται με πόσα εκατοντάδες και θέσεις εργασίας και εισοδημάτων. 

Το ότι πρέπει να το παρατήσουμε, πρέπει γιατι αν το κάναμε όλοι ταυτόχρονα έτσι όπως μας φέρονται αισχροκερδωντσς στα ανταλλακτικά, το χρηματιστήριο ενεργειας, την ασφάλιση και τη φορολογία του, που πάμε τα παιδιά μας στο σχολείο με αυτό. Που αμα δεν υπήρχαν μηχανες και αυτικινητα το ηδη ανεπαρκές δίκτυο ΜΜΕ το άθλιο θα προκαλούσε την ΆΝΑΡΧΗ ΕΞΈΓΕΡΣΗ ΣΕ ΕΠΊΠΕΔΟ ΕΜΦΥΛΊΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΎ και την ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΆΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ, ΠΕΙΝΆΜΕ και αν δεν ΑΥΞΉΣΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ και συντάξεις στο 34% μέχρι τον ΣΕΠΤΈΜΒΡΗ προβλέπω πως ο νικητής των εκλογών θα χάσει το χαμόγελο του και θσ αναγκαστεί να ΦΥΓΑΔΕΥΤΕΙ ????Χαχαχαχα ???

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τι έχει συμβεί με το ασφαλιστικό της χώρας, τις παθογένειες του και τι έπεται, αφιερώστε λίγο χρόνο να ακούσετε αυτό το podcast της Dianeosis.

Το Ασφαλιστικό Σύστημα Με Απλά Λόγια | Μιλτιάδης Νεκτάριος

Έχει και άλλα εξ ίσου καλά που βοηθούν να γνωρίζουμε για τι μιλάμε. Βάλτε ακουστικά και βγάλτε τον σκύλο βόλτα. Μόνο να προσέχετε τ' αυτοκίνητα.
Οι ελληνες νοιαζονται για το ασφαλιστικό στην τελευταία του φαση μονο. Αν υπαρξει

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν τι έχει συμβεί με το ασφαλιστικό της χώρας, τις παθογένειες του και τι έπεται, αφιερώστε λίγο χρόνο να ακούσετε αυτό το podcast της Dianeosis.

Το Ασφαλιστικό Σύστημα Με Απλά Λόγια | Μιλτιάδης Νεκτάριος

Έχει και άλλα εξ ίσου καλά που βοηθούν να γνωρίζουμε για τι μιλάμε. Βάλτε ακουστικά και βγάλτε τον σκύλο βόλτα. Μόνο να προσέχετε τ' αυτοκίνητα.
Ευχαριστούμε αλλά ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ να ΜΑΘΩ? πως ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, όσο δεν με ενδιαφέρει να μου εξηγήσει ο γιατρός λεπτομέρειες για το τι μου έχει συμβεί επειδή με ΔΕΙΡΑΝΕ ΑΣΧΗΜΑ, ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΘΕΛΩ και δεν με ενδιαφέρει να ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ και ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και ΕΥΚΑΡΙΕΣ και όχι ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ και ΕΠΑΧΘΗ μνημόνια για να ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ και να ΣΩΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ τους ΗΜΕΤΕΡΟΙ.

Ένας μου είπε πως άμα δεν μου φτάνει η σύνταξη να ζω αξιοπρεπώς και γενικά αν μου υποβαθμίζουν συνέχεια την ποιότητα ζωής και μου κάνουν πλέον αβίωτη τη ζωή μέσω της  ακρίβειας και αισχρής έμμεσης και άμεσης φορολόγησης, θα πιάσω έναν πολιτικό και θα του ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΚΟΛ.

Και του λέω έχεις πολύ οργή και αν κάνεις καμιά τρέλα να σε πάνε φυλακή και θα σε βασανίσουν για να δώσουν το παράδειγμα να μην σε μιμηθούν κι άλλοι.

Και μου απαντά:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Και πως θα πήγαινα όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που είναι στο εξοχικό και στα ξενοδοχεία και τα νησιά χωρίς αυτό και τη μηχανή μου

Mε τα ποδΓια.

αυτοκίνητο είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας του Έλληνα και της υπέροχης χώρας του με τα αναρίθμητα και ανεκτίμητα μαγευτικά μέρη

Δεν τα γνωρίζω.

Μεχρι τους Αμπελόκηπους κινούμαι και αυτοί υπερβολικά εξοχικοι μου φαίνονται.

Η άγρια φύσης με άφηνε πάντα παγερά αδιάφορο.

Αν θέλω πρασινάδες πάω στο Βερολίνο που είναι δάσος και ποτάμι με λίγη... πόλη μέσα και έχει τα καλύτερα ΜΜΜ στον κόσμο.

Αν θέλω θάλασσα,όχι πως θέλω και πολύ άντε καμμία 15αρια μέρες το χρόνο, παίρνω το αεροπλάνο πάω στη Νάξο και νοικιάζω αμάξι εκεί.

Όχι θα κάτσω να γυρνάω γύρω γύρω στα στενά του Παγκρατίου με το SUV σαν τους ψυχοπαθεις που μου ζαληζουν τα μεζεα κάθε μέρα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Που αμα δεν υπήρχαν μηχανες και αυτικινητα το ηδη ανεπαρκές δίκτυο ΜΜΕ το

αΦτα τα παράπονα στον ΑΝΔΡΕΑ που έκανε τα λεφτά του μετρό που του έδωσε η ΕΕ δημόσιους υπάλληλοι και συνταξοεφαπαξ "αγωνιστών"

αΦτα τα παράπονα στον ΑΝΔΡΕΑ που έκανε τα λεφτά του μετρό που του έδωσε η ΕΕ δημόσιους υπάλληλοι και συνταξοεφαπαξ "αγωνιστών"
Δεν αντέχουμε άλλο, ζούσαμε τότε.

Ας ελπίσουμε πως η νέα κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία να λύσει το συντομότερο δυνατό τα προβλήματα που απασχολούν τον πολίτη. Ο εργαζόμενος πολίτης στη σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινωνία, κακά τα ψέματα, θέλει προοπτική και ευημερία, θέλει καλοζωία και εξασφαλισμένα γηρατειά. Και σύμφωνα με το δίκαιο, με τη νομική θεώρηση δεν είναι υποχρεωμένος ο μέσος πολίτης να γνωρίζει τα τεχνικά θέματα που αφορούν τα παραπάνω. Δεν είναι υπεύθυνος γι αυτά. Και αυτά είναι πράγματα θεσμοθετημένα, συμφωνημένα, προστατευμένα από συνθήκες και συμφωνίες διακρατικές, ιδιαίτερα στην ΕΕ είναι ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ. 

Δεν μπορεί λοιπόν ο εργαζόμενος πολίτης να μην μπορεί να προγραμματίσει, να είναι η ζωή του ένα συνεχές ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ στο οποίο να είναι επενδυτής χωρίς απολαβές, χωρίς σταθερότητας παρά να πιστώνεται τα λάθη και τις ρεμούλες, τις κερδοσκοπίες και τις αισχροκέρδειες και την αθρόα ρουσφετολογική πολιτική. 

Υπάρχουν θεσμικά όργανα ελέγχου με εξουσία παρέμβασης και εφαρμογή συνεπειών σε αυτούς που υπονομεύουν την ευημερία και την προοπτική του κοινωνικού συνόλου.

Αυτά είναι αδιαπραγμάτευτα και ο Αντρέας που δεν ξέρω αν έφταιγε ή δεν έφταιγε, δεν είναι καν εδώ να υπερασπιστεί την πολιτική του για να μας απαντήσει αν έφταιγε ή δεν έφταιγε, εγώ ξέρω πως ο λαός τον αποζητά?

34% αυξήσεις μισθών και συντάξεων από τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, είναι το ΕΛΑΧΙΣΤΟ που απαιτώ από μια κυβέρνηση συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού, με αυτό το ποσοστό αξιώνω αυστηρότερα και θα κρίνω και αυστηρότερα, εγώ ο πολίτης.

Πρώτα ο πολίτης δεν λένε?

Για να δούμε.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα?

Υπάρχουν θεσμικά όργανα ελέγχου με εξουσία παρέμβασης και εφαρμογή συνεπειών σε αυτούς που υπονομεύουν την ευημερία και την προοπτική του κοινωνικού συνόλου.

Αυτά στα έχει δώσει από το κόμμα έτοιμα η Τσαπανίδου για κοπιπαστε ή τα σκέφτεσαι μόνος σου; ?

Εσείς οι ΔΥ.

Τα υπόλοιπα 8.000.000 έτρεχαν να προλάβουν τον πληθωρισμό.
Δεν μας τα λες καλά.

Δεν υπήρχαν τέτοια θέματα τότε. Εγώ ήμουν μαθητής όταν ο αντρέας διπλασίασε τους μισθούς για να αντιμετωπίσουν τον πληθωρισμό.

Και οι ελεύθεροι επαγγελματίες, και εξαγωγές, και είχαμε και παραγωγή και προτίμηση στα εγχώρια προϊόντα.

Στα χρηματιστήρια, στην αφαίρεση των δασμών,. στα κερδοσκοπικά funds και σε όλα αυτά, τις συμφωνίες τους να βρεις τα αίτια για τον πληθωρισμό και την αισχροκέρδεια και στους επεκτατικούς πολέμους τους, όχι στον καημένο το λαό?

Δεν δανειστήκαμε για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις και είδαμε και τι έγινε που τα παγώσαμε, τα μειώσαμε. Τους λιγότερους ΔΥ έχουμε και χωρίς ΔΗΜΟΣΙΟ, χωρίς τη γραφειοκρατία πως θα διοικηθεί μια χώρα?

Δεν είναι εταιρείες οι νομοί, οι δήμοι, οι κοινότητες.

Δεν μπορούμε να δώσουμε σε ιδιώτες την υγεία, την παιδεία, την ασφάλεια, την πρόνοια γιατί τα δώσαμε και να τι έγινε. Αφήσανε ΧΡΕΗ.

Και πάνε τριήμερα τώρα και δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

Γιατί ο λαός θέλει να ζήσει.

Πάω να πάρω τη μηχανή να πάω μια βόλτα να πιω καφέ με φίλο μου μέχρι να μου τη ΣΤΕΡΗΣΟΥΝ κι ΑΥΤΗ που δεν μπορώ με την ΑΚΡΙΒΕΙΑ γιατί μάλλον όπως φαίνεται δεν θα τα καταφέρουν, θα αποτύχουν να αυξήσουν μισθούς και συντάξεις από σεπτέμβρη.

Μόνο όσοι πουλάνε χωρίς να κόβουν απόδειξη στα εστιατόρια, τα μαγαζιά και τις υπηρεσίες θα πλουτίσουν φέτος και θα πάρουν μαύρο χρήμα που θα πρέπει να το επενδύσουν γιατί θα χάνει την αξία τους, θα το επενδύσουν σε ακίνητα, τη φούσκα που θα σκάσει.

Να σπάσετε τις επενδύσεις από τα αισχροκερδούντα χρήματα παιδία, μην επενδύετε σε μιά μορφή επένδυσης για να ξεπλύνετε γιατί υπάρχει ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα?

Πάω γιατί σύνταξη δεν θα μου δώσουν εμένα του κακομοίρη σε 20 χρόνια που θα πουνε να βγώ στα 68, γιατί στα 62 δεν θα μπορούν να με βγάλουν και από τα 68 θα αρχίσω να εισπράττω μετά από 4-5 χρόνια, ως τότε θα ζω ως επαίτης. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ?

Αυτά στα έχει δώσει από το κόμμα έτοιμα η Τσαπανίδου για κοπιπαστε ή τα σκέφτεσαι μόνος σου; ?
Εγώ είμαι ΕΝΕΡΓΟΣ πολίτης και τα ζω και λέω αυτά που ξέρουμε όλοι.

Ο λαός συμφωνεί μαζί μου και περιμένει τα δεοντα γιατί τους εδωσε 50%

Πεινάμε.

ΠΕΙΝΑΜΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΞΆΝΕΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΑ ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΑ.

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΑΚΟΥΕΙ?

Χ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ?

Εγώ ήμουν μαθητής όταν ο αντρέας διπλασίασε τους μισθούς για να αντιμετωπίσουν τον πληθωρισμό.
???

οι ελεύθεροι επαγγελματίες, και εξαγωγές, και είχαμε και παραγωγή και προτίμηση στα εγχώρια προϊόντα.
??

Δεν δανειστήκαμε για να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις
????

Να γίνεις στανταπκομεντιαν θα γίνεις πλούσιος 

???

??

????

Να γίνεις στανταπκομεντιαν θα γίνεις πλούσιος 
Πριν φύγω θα σου πω πως ξαναέγινα μηχανικός, πήγα και πήρα μόνος μου τα λάδια, τα φίλτρα και το τακάκι για τη μηχανή να τα αλλάξω μόνος μου, γιατί εκεί μας κατάντησαν και τα πήρα και χωρίς ΦΠΑ.

Αυτή την κοινωνία θέλετε?

Σήμερα θα ξαναθυμηθούμε τα νιάτα μας κάνοντας τους υδραυλικούς, τους μηχανικούς, τους ηλεκτρολόγους, τους ηλεκτρονικούς στους υπολογιστές μας, τους μπογιατζήδες, τους κτίστες, μέχρι και τους καλλιεργητές.

Αύριο άμα πιέσουν κι άλλο την κοινωνία και δεν παρέχουν τα δέοντα, τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, τα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ για να είναι ΣΥΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που επικρατεί η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και η ΕΥΗΜΕΡΙΑ για ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, μετά το 50% θα γίνουμε ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΟΛΕΩΝ για να ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΙΣΩ?χαχαχαχαχαχαχαχα?

Αυτή την κοινωνία θέλετε?

Ναι , αντικατάσταση της αυτοΙκανοποιησης του Έλληνα με την αυτοΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, δεν το λες και κακό αν και με τα δύο κοΖμο δεν γνωρίζεις

Ναι , αντικατάσταση της αυτοΙκανοποιησης του Έλληνα με την αυτοΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ, δεν το λες και κακό αν και με δύο κοΖμο δεν γνωρίζεις
Να βρεις τρόπο να αυξηθούν οι μισθοί, οι συντάξεις, να παταχθεί η φοροδιαφυγή, η αισχροκέρδεια, η αυθαιρεσία, το λαθρεμπόριο, η ανομία, η ασυνεννοησία, η αντικρουόμενη αντισυνταγματική νομοθεσία, να αποδίδεται άμεσα και αμείλικτα η δικαιοσύνη, να υπάρχει αίσθημα ασφάλειας, προοπτικής, ευημερίας , να υπάρχει πρόσβαση στην εργασία, στην επιχειρηματικότητα για όλους με ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες για όλους, σεβασμός στο περιβάλλον, λειτουργία των θεσμών υπέρ του πολίτη, να υπερισχύει η διαφάνεια και όχι η συγκάλυψη, η δικαιολόγηση, η κάλυψη των εγκλημάτων και επιτέλους και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί να κάνουν την δουλειά τους.

Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ πρέπει να έχει καλύτερη τύχη, δεν επιτρέπεται να ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ?

Να βρεις τρόπο να αυξηθούν οι μισθοί, οι συντάξεις
Μα έχω βρει.

Για τον δικό μου μισθό και την σύνταξη μιλάμε οκ?

Ικανός και δουλευταρας είμαι, όχι ο μάγος Μέρλιν.

και επιτέλους και οι ευρωπαϊκοί θεσμοί να κάνουν την δουλειά τους.

Καλά τα έπιασες τα λεφτά σου,αυτοί ρε είναι πιο δημοσιουπαλληλαρες και από τους δικούς μας , ούτε τα κορδόνια τους δεν ξέρουν να δέσουν 

Μα έχω βρει.

Για τον δικό μου μισθό και την σύνταξη μιλάμε οκ?
Μα αν έρθουν γενικώς οι μισθοί στα επίπεδα που θα έπρεπε να είναι για ΌΛΟΥΣ, από τον ελάχιστο και πάνω θα αυξηθούν όλες οι συντάξεις. Όχι μόνο στις στελεχαρες και οι υπόλοιποι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα να πεινάνε. 

Θέλω λόγου χάρη να κάνω μια ριζική περιπρωκτικη αποτρίχωση γιστι δεν φτανω να το κσνω μόνος μου , με πιάνει ο λαιμός μου να γυρίζω για να κρατάω τον καθρέφτη και να παιρνω με τη μηχανή και δεν βγαίνουμε με την ακρίβεια?. Δηλαδή δεν πάει άλλο, Βράζει η κοινωνία ??? 

Χαχαχαχαχαχα 

Θέλω λόγου χάρη να κάνω μια ριζική περιπρωκτικη αποτρίχωση γιστι δεν φτανω να το κσνω μόνος μου , με πιάνει ο λαιμός μου να γυρίζω για να κρατάω τον καθρέφτη και να παιρνω με τη μηχανή

ΚαΝτο με ξουραφι όπως οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΊ αριστεροί.

Φλωρε,ε φλωρε.

Το ζήτημα θα λυθεί μόνο του την επόμενη τετραετία.
Θα λυθεί με τη φορολόγηση, την κρατική παρέμβαση στα κέρδη. Έχει δεσμευτεί πως θα αυξήσει μισθούς και συντάξεις και θα ενισχύσει τις ελεύθερες συλλογικές διαπραγματεύσεις. Μου δεσμεύτηκε προσωπικά ? Μου είπε Κώστα θα το κάνω, ψηφίστε μας. Του είπα με κοιτάς στα μάτια και μου το λες? Δεν θα μας προδωσεις?. Μου είπε, σε κοιτώ στα μάτια και στο λέω. 

Και έτσι έφτασε στο 40% και θα πάρει κι άλλο. 

Το είδα στο βλέμμα του. 

Δεν θα σας προδώσω μου είπε. 

Χαχαχαχαχα ????????

Ενας Ελληνιολος με μισθο ενα χιλιαρικο, βρισκεται μεσα στο 10% των πλουσιοτερων του πλανητη.

Μπορει να φαινεται περιεργο αλλα ισχυει. Αν σκεφτουμε οτι το ενα τριτο του πλανητη δεν εχειι καθαρο νερο να πιει, τοτε αρχιζουμε και καταλαβαινουμε.

Τωρα, το να παλευουμε για το καλυτερο ειναι στη φυση του ανθρωπου. Η δικη μας προσπαθεια ομως θα φερει το καλυτερο, και οχι οι ντουντουκες και τα πανο. Βεβαια οι πολιτικαντιδες προσπαθουν να μας πεισουν για το αντιθετο, και με απιστευτα μουνοπανιστικες μεθοδους οπως δανεια αβερτα γινονται πραγματικα πειστικοι. Δεν πρεπει να μασαμε ομως, γιατι στο τελος σε εμας ερχεται ο λογαριασμος.

Αφηστε τους λοιπον να κουνανε σημαιακια, δεν προκειται κανεις τους να μας σωσει, οτι κανουμε εμεις.

Και πεστε και ενα δοξα τω θεω, γιατι αν κλαψουριζουμε για το modx την ωρα που αλλοι δεν εχουν νερο να πιουν ειναι αμαρτια σε καθε θρησκεια και για καθε  θεο.

Και πεστε και ενα δοξα τω θεω, γιατι αν κλαψουριζουμε για το modx την ωρα που αλλοι δεν εχουν νερο να πιουν ειναι αμαρτια σε καθε θρησκεια και για καθε  θεο.
Έτσι είναι.

Εγώ δέχομαι πιέσεις να αλλάξω αυτοκίνητο και της λέω.

Να λες ευχαριστώ γι αυτό που έχουμε και να το συντηρούμε να είμαστε ασφαλείς και υγιείς.

Δεν πρόκειται να το αλλάξω όπως δεν άλλαξα τη μηχανή μου.

Μόνο όταν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ και με σέβονται και δεν με ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ και με αφήσουν να ζήσω θα το αλλάξω.

Σας ενημερώνω δε πως φέτος, θα μποϊκοτάρω τα παγωτά και τα καταστήματα εστίασης.

Δεν είμαι φτωχός, μπορώ να κάνω καλό καλοκαίρι σχετικά φέτος.

Όμως δεν θα το κάνω.

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ.

Μόνο σε ελεύθερες παραλίες και έβγαλα και το ψυγειάκι το φορητό από την αποθήκη και έχω και μιξεράκι με μπαταρίες και πλαστικά ωραία ποτηράκια με καπάκι από τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ που δεν μπορώ να τον αποφύγω. ?

Τρώω από το καλάθι του νοικοκυριού και ας μην είναι τόσο νόστιμα.

Εγώ δεν κλαψουρίζω, έχω δεί και ξέρω τι πάει να πει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ.

Αλλά δεν θα ενισχύσω δα ?και την αισχροκέρδεια.

Δεν θα ενισχύσω αυτή την καταστροφή του ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ που αναγκάζεται να μειώνει την παραγωγή του και οι μεσάζοντες και οι τελικοί διανομείς πως τολμούν αν είναι αλήθεια να αισχροκερδούν?

Εγώ αποφάσισα και θα παρασύρω και άλλους. ?

Να τα πάρουν από τους ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ και αυτούς που παίρνουν ΜΑΥΡΑ και ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ αφού όσο δεν εντείνονται οι ΕΛΕΓΧΟΙ και δεν διασταυρώνονται τα στοιχεία ενώ υπάρχει η υποδομή απλά ακόμα υπολειτουργει συνεχίζουν να τρώγουν και να πίνουν στην υγειά των κορόιδων.

Από εμένα δεν θα πάρουν ΔΕΚΑΡΑ αν δεν ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ?

Ο πρωθυπουργός χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Το είπε. Δεν μπορώ χωρίς εσάς.

Εγώ είμαι μαζί του και θα βοηθήσω.

Θυμάμαι παλιά που ήμουν πιο μικρούλης, να, 19 χρονών πήγαινα με την κοπελίτσα και την τότε μηχανούλα μου σε ένα κοσμοπολίτικο νησι και δεν θα ξεχάσω που ερχόταν ο μαγαζάτορας που μας άκουγε, γιατί μας περνούσαν για Ιταλούς, όταν μιλούσαμε ελληνικά και μας έλεγαν, έλληνες είστε και από ΜΟΝΟΙ τους μας έλεγαν, μην κοιτάτε τις τιμές, αστες, παρτε να φάτε και μας ΕΚΑΝΑΝ ΚΥΡΙΟΙ  ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ, το λεω με συγκίνηση ΑΛΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.

Αυτό ήταν ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για δυο νέα παιδιά γιατί υπήρχε ανθρωπιά και ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟΣ πραγματικός.

Τώρα γίνεται αυτό?

Σε κοιτάει άγρια και θέλει να στα πάρει ο συμπατριώτης σου γιατί "δεν βγαίνει?

ΑΝΤΕ τώρα.

Άντε!!! ?

ΕΦΚΑ!!! Δωστε ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ καλές στα γεροντάκια που απέκαμαν και κράτησαν ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 15 ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ να παίρνουν τα φάρμακά τους και να δίνουν δώρα στα εγγόνια τους.

Γιατί εγώ είμαι σαν την ΚΑΜΗΛΑ. Δεν ξεχνώ τις αδικίες, ούτε άμα με πειράξουν?

Μια μέρα αν γίνω ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, γιατί μια μέρα ο λαός θα ορκίσει πρωθυπουργό έναν από αυτόν, θα τα θυμάμαι αυτά και θα ζητήσω το λόγο από τους κακούς. Θα λέω, όποιος είναι καλός με το λαό και τίμιος θα ευνοηθεί?, όποιος είναι πονηρός και αισχροκερδεί και δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του στο ΚΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back