- Πόντοι
- 36
Για πείτε ρε παιδιά καμιά τρελη ιστορία από live που έχετε κάνει....
Αχ...those were the days...Οι λεπτοί μου τρόποι ήταν πάντα το κρυφό χαρτί μου... :lol: :lol:Τοτε ηταν που ο κιθαριστας μου εχωσε μια ξεγυρισμενη κλωτσά και ξυπνησα :lol: :lol:\
Ενταξει ρε,ΟΛΑ ΚΑΛΑ EINAI!Ξερεις εσυ,με τη μουσικη με πιανουν νευρωτικαΑχ...those were the days...Οι λεπτοί μου τρόποι ήταν πάντα το κρυφό χαρτί μου... :lol: :lol:Τοτε ηταν που ο κιθαριστας μου εχωσε μια ξεγυρισμενη κλωτσά και ξυπνησα :lol: :lol:\
(Αφού δεν είχα δει ότι έκλαιγες βρε μλκ...εγώ έκανα απλώς τις συνήθεις μου ηλιθιότητες επί σκηνής![]()
![]()
)
Είχανε χτυπήσει το χέρι από το ξύλο, αλλά δεν ξέρεις εσύ :lol: :lol: :lol: :lol:Καμιά φάπα του τραβήξατε του σούργελου; :lol: :lol: :lol:
Είχανε χτυπήσει το χέρι από το ξύλο' date=' αλλά δεν ξέρεις εσύ :lol: :lol: :lol: :lol:Καμιά φάπα του τραβήξατε του σούργελου; :lol: :lol: :lol:[/quote']
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
χα χα χα χ αχ α χαχ αχ αχα χαχα χα χα χα χα χα χακαι τελος λεει στο πληκτρα......καλα ρε φιλε απο που μπαινει ο αερας??????