Και πεστε και ενα δοξα τω θεω, γιατι αν κλαψουριζουμε για το modx την ωρα που αλλοι δεν εχουν νερο να πιουν ειναι αμαρτια σε καθε θρησκεια και για καθε θεο.
Έτσι είναι.
Εγώ δέχομαι πιέσεις να αλλάξω αυτοκίνητο και της λέω.
Να λες ευχαριστώ γι αυτό που έχουμε και να το συντηρούμε να είμαστε ασφαλείς και υγιείς.
Δεν πρόκειται να το αλλάξω όπως δεν άλλαξα τη μηχανή μου.
Μόνο όταν ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ και με σέβονται και δεν με ΠΑΓΙΔΕΥΟΥΝ και με αφήσουν να ζήσω θα το αλλάξω.
Σας ενημερώνω δε πως φέτος, θα μποϊκοτάρω τα παγωτά και τα καταστήματα εστίασης.
Δεν είμαι φτωχός, μπορώ να κάνω καλό καλοκαίρι σχετικά φέτος.
Όμως δεν θα το κάνω.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΡΙΜΗΝΟ.
Μόνο σε ελεύθερες παραλίες και έβγαλα και το ψυγειάκι το φορητό από την αποθήκη και έχω και μιξεράκι με μπαταρίες και πλαστικά ωραία ποτηράκια με καπάκι από τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ που δεν μπορώ να τον αποφύγω. ?
Τρώω από το καλάθι του νοικοκυριού και ας μην είναι τόσο νόστιμα.
Εγώ δεν κλαψουρίζω, έχω δεί και ξέρω τι πάει να πει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ.
Αλλά δεν θα ενισχύσω δα ?και την αισχροκέρδεια.
Δεν θα ενισχύσω αυτή την καταστροφή του ΠΑΡΑΓΩΓΟΥ που αναγκάζεται να μειώνει την παραγωγή του και οι μεσάζοντες και οι τελικοί διανομείς πως τολμούν αν είναι αλήθεια να αισχροκερδούν?
Εγώ αποφάσισα και θα παρασύρω και άλλους. ?
Να τα πάρουν από τους ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ και αυτούς που παίρνουν ΜΑΥΡΑ και ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ αφού όσο δεν εντείνονται οι ΕΛΕΓΧΟΙ και δεν διασταυρώνονται τα στοιχεία ενώ υπάρχει η υποδομή απλά ακόμα υπολειτουργει συνεχίζουν να τρώγουν και να πίνουν στην υγειά των κορόιδων.
Από εμένα δεν θα πάρουν ΔΕΚΑΡΑ αν δεν ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ?
Ο πρωθυπουργός χρειάζεται τη βοήθειά μας.
Το είπε. Δεν μπορώ χωρίς εσάς.
Εγώ είμαι μαζί του και θα βοηθήσω.
Θυμάμαι παλιά που ήμουν πιο μικρούλης, να, 19 χρονών πήγαινα με την κοπελίτσα και την τότε μηχανούλα μου σε ένα κοσμοπολίτικο νησι και δεν θα ξεχάσω που ερχόταν ο μαγαζάτορας που μας άκουγε, γιατί μας περνούσαν για Ιταλούς, όταν μιλούσαμε ελληνικά και μας έλεγαν, έλληνες είστε και από ΜΟΝΟΙ τους μας έλεγαν, μην κοιτάτε τις τιμές, αστες, παρτε να φάτε και μας ΕΚΑΝΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ, το λεω με συγκίνηση ΑΛΛΕΣ ΤΙΜΕΣ.
Αυτό ήταν ΠΡΑΞΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για δυο νέα παιδιά γιατί υπήρχε ανθρωπιά και ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΟΣ πραγματικός.
Τώρα γίνεται αυτό?
Σε κοιτάει άγρια και θέλει να στα πάρει ο συμπατριώτης σου γιατί "δεν βγαίνει?
ΑΝΤΕ τώρα.
Άντε!!! ?
ΕΦΚΑ!!! Δωστε ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ καλές στα γεροντάκια που απέκαμαν και κράτησαν ΟΡΘΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ 15 ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ να παίρνουν τα φάρμακά τους και να δίνουν δώρα στα εγγόνια τους.
Γιατί εγώ είμαι σαν την ΚΑΜΗΛΑ. Δεν ξεχνώ τις αδικίες, ούτε άμα με πειράξουν?
Μια μέρα αν γίνω ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, γιατί μια μέρα ο λαός θα ορκίσει πρωθυπουργό έναν από αυτόν, θα τα θυμάμαι αυτά και θα ζητήσω το λόγο από τους κακούς. Θα λέω, όποιος είναι καλός με το λαό και τίμιος θα ευνοηθεί?, όποιος είναι πονηρός και αισχροκερδεί και δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του στο ΚΡΑΤΟΣ, ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα?