- Πόντοι
- 4,208
Δεν υπάρχει καλλίτερη χώρα για τα γεράματα από την Ελλάδα .
Φτιάξανε funeral pass?
Γιατί εκτός από ότι δεν θα έχω φράγκο να ζήσω, δεν θα έχω φράγκο και να πεθάνω.
Δεν υπάρχει καλλίτερη χώρα για τα γεράματα από την Ελλάδα .
Live your mirth in Greece. Ho Ho Ho!Δεν υπάρχει καλλίτερη χώρα για τα γεράματα από την Ελλάδα .
Φτιάξανε, αλλά έχουνε κολλήσει στο όνομα. Δεν ξέρουν αν πρέπει να το πουν Bye Pass, ή Ζωή σε Pass.Φτιάξανε funeral pass?
Φίλος, για γέρους σαν και εμένα και τον Φάσιον, Μερακλήδες, μόνο Μαϊάμι και Ελλάς.Live your mirth in Greece. Ho Ho Ho!
Φίλος, για γέρους σαν και εμένα και τον Φάσιον, Μερακλήδες, μόνο Μαϊάμι και Ελλάς.
Τσιπουρα, μπιρίμπα και κωλάδικα.
Χωρίς MODX8 όμως; Εδώ σε θέλω.Μπορεί ο άνθρωπος να ζήσει και με λίγα.
το θέλω, δεν το κρύβω, είχα κάθε ευκαιρία στη ζωή μου και τη δυνατότητα να γίνω πολύ πιο πλούσιος και να παίρνω ότι θέλω και κάθε φορά επέλεξα άλλο δρόμο, τον πιο εύκολο, τον πιο ξεκούραστο και τεμπέλικο.Χωρίς MODX8 όμως; Εδώ σε θέλω.
Εκει πλέον (Χαλκίδα) είναι και ο Σταύρος ο freerock...
Είμεθα τουριστικός & φορολογικός παράδεισος φίλος...?Πώς γκένεν αυτό? :classic_ohmy:
Τον έδωσε η Καβάλα δανεικό στην Χαλκίδα , όπως η Νιούκαστλ τον Μπέλαμι.Πώς γκένεν αυτό? :classic_ohmy:
Και όμως... οι παπούδες μας (εδώ, στην Ελλάδα) είχαν αντίληψη μέτρου, και στις επιθυμίες και τη συμπεριφορά. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο πως όταν εκτροχιάζεται το ένα, εκτροχιάζεται και το άλλο. Άρα, μπορεί να ξαναεπιδιωχθεί ή τουλάχιστον να του δοθεί η απαραίτητη προτεραιότητα, αντί να ψάχνουμε θεόπεμπτους ηγέτες.Αυτό είναι το πιο δύσκολο επίπεδο να κατακτηθεί...
έχω αλλά το αμαξάκι μου
Σαμη Παραγκα είπε:Δεν μας έφτανε το brain drain, τα είχαμε χύμα μας ήρθαν και τσουβαλάτα, χάσαμε και τους επενδυτές ?
Καλά και εσύ το τερμάτισες !Βάλτε ακουστικά και βγάλτε τον σκύλο βόλτα. Μόνο να προσέχετε τ' αυτοκίνητα.