- Πόντοι
- 1,208
Για τις ζώνες λες κυρφιουζιονάρα μου; Αν ναι, το καλό με τις ζώνες είναι ότι τις βαράς με συντομεύσεις και κλείνουν ανοίγουν τσακ μπαμ, on demand αμα λαχει να ουμ. Το θέμα είναι ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ όταν πατάς τη ζώνη. Γιατί μέχρι και το 12, ήταν διακριτά τα στοιχεία. Με την καινούργια φλατίλα, μου φαίνεται όλο σαν ένα σώμα κειμένου. Δεν ξεχωρίζω το κουμπί από την ετικέτα, τo eq section από τo insert section απο το sends section. Όλα μου φαίνονται ίσιωμα.Έχουνε γεμίσει το UI με παράθυρα, πράγμα που μπορεί μεν να δείχνει περισσότερες πληροφορίες ταυτόχρονα, αλλά καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν την δείχνει επαρκώς.
Και δεν καταλαβαίνω γιατί το έκαναν αυτό το πράγμα. Είναι σαν να πάρεις μια φωτογραφία συμφωνικής ορχήστρας και να πεις, πωωωω πού καταλαβαίνουν ποιο όργανο είναι ποιο. Και να θολώσεις όλα τα όργανα, να τραβήξεις ένα σύμβολο που σημαίνει όργανο και να βάλεις πάνω με γράμματα ΒΙΟΛΙ, ΒΙΟΛΑ, ΤΣΕΛΛΟ, με την ελπίδα ότι "τώρα καταλαβαίνουν όλοι."
Είναι και δεν είναι. Και είναι το μεγάλο αγκάθι σχεδιαστικά για χρόνια, γιατί συγκρούονται 2 φιλοσοφίες, χωρίς ξεκάθαρα "καλύτερη" μέθοδο. Βέβαια τα instrument tracks έχουν επικρατήσει πια. Αλλά και τα MIDI tracks χρειάζονται για "κουτά" εξωτερικά MIDI όργανα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Cubase.Ρε παιδιά, τι απάτη είναι αυτή με τα instrument tracks και τα midi tracks.
Αφού είναι το ίδιο πράγμα.